Offers, prices and available at Ms Diana Nava Croaziera Delta Dunarii All Inclusive, Danube Delta

In order to display the offer, fill in the check-in date, number of nights, transportation, number of adults and children and the room basis then click Search offers.
To continue with the booking, click Book
  • Pentru Ms Diana Nava Croaziera Delta Dunarii All Inclusive sunt oferte disponibile in perioada: 09/26/2021 - 12/31/2021
  • No transport provided
  • Breakfast
  •  
  • Full Board
  •  

Find on map Ms Diana Nava Croaziera Delta Dunarii All Inclusive, Danube Delta, Delta Dunarii

Travel map to Ms Diana Nava Croaziera Delta Dunarii All Inclusive, Danube Delta, Delta Dunarii

You can move the points of departure or destination with mouse. You can add intermediate points by entering the cities separated by commas. You can adjust the route by dragging with the mouse the points on blue line.

Directions

The map and route instructions above are automatically generated and are not verified. Please consult a road map and check road conditions before you begin the journey.
Direct Booking is not responsible for the accuracy of the information above and is not responsible for any inconvenience caused by them.

Descriere generala: Nava Diana este un vapor de dimensiuni relativ reduse, cu trei punti, dar are un farmec si un stil aparte . Este construit in Olanda in 1967, fiind una dintre navele cele mai solicitate  datorita pescajului redus de 1,4 metri. Acest lucru  permite navigatia pe canale si pe ape cu adancime mai mic, intr-o adevrata aventura in mijlocul naturii! Nava are o lungime de peste 78 de metri si o latime de 7,8 m. Cazare: Cabinele navei, clasificate la 4 stele, sunt dispuse pe 2 punti, suprapuse, in babord si tribord. Fiecare parte are cate o denumire, respectiv bratele Dunrii:  Chilia, Sfantul Gheorghe, Sulina si Fluviul Dunarea. Mai mult, fiecare cabin va avea o denumire proprie, a localitatilor din Delta. Nava dispune de 25 cabine duble cu pat twin sau matrimonial si 7 apartamente pentru 4 persoane. Pentru sejururi cu vizita in Ucraina, turistii au nevoie de pasaport valid!Incepand cu data de 24 Martie, toti cetatenii care intra pe teritoriul Ucrainei trebuie sa prezinte un test PCR negativ COVID-19, efectuat cu 72 de ore inainte de trecerea frontierei.

About Ms Diana Nava Croaziera Delta Dunarii All Inclusive, Danube Delta - presentation of hotel, facilities and services offered

Descriere generala: Nava Diana este un vapor de dimensiuni relativ reduse, cu trei punti, dar are un farmec si un stil aparte. Este construita in Olanda in 1967, fiind una dintre navele cele mai solicitate datorita pescajului redus de 1,4 metri. Acest lucru permite navigatia pe canale si pe ape cu adancime mai mica, intr-o adevarata aventura in mijlocul naturii! Nava are o lungime de peste 78 de metri si o latime de 7,8 m.
Cazare: Cabinele navei, clasificate la 4 stele, sunt dispuse pe 2 punti, suprapuse, in babord si tribord. Fiecare parte are cate o denumire, respectiv bratele Dunarii: Chilia, Sfantu Gheorghe, Sulina si Fluviul Dunarea. Mai mult, fiecare cabina va avea o denumire proprie, a localitatilor din Delta.
Nava dispune de 25 cabine duble cu pat twin sau matrimonial si 7 apartamente pentru 4 persoane. Cabinele de 2 locuri au suprafata de 10 mp!; apartamentele au 20 mp!

Facilitati cazare: aer conditionat, baie cu dus pentru fiecare cabina, tv led cu programe prin satelit, telefon, internet, consumabile baie, set de prosoape, papuci, halat de baie.

Restaurant si masa: nava dispune de un restaurant cochet cu mese de 4 sau 6 persoane, unde se poate servi masa in regim pensiune completa, mic dejun bufet, iar restul meselor in functie de preferintele turistilor (variante de meniu), cu meniu din peste sau din carne de pui/porc.
De asemenea, pe puntea principala exista un bar-salon. Tot in salon exista un sistem de karaoke, tv cu diagonala mare, ring de dans. Aici se vor organiza degustarile de vinuri si programele artistice ale comunitatilor din Delta Dunarii.

Facilitati generale: la bord exista biciclete care se pot folosi gratuit in porturile unde nava acosteaza, de asemenea exista si aparatura fitness pentru cei care doresc s urmareasca un frumos rasarit sau apus in timp ce fac sport, sezlonguri cu saltele pe puntea superioara. 

Tot ca un rasfat, turistii vor fi intampinati cu sampanie si ciocolata la imbarcare, ciocolata care poate fi achizitionata suplimentar la bordul navei.
Va exista un magazin de suveniruri, unde turistii  pot procura o amintire cu insemnele navei.
Parcarea este gratuita si pazita in portul de imbarcare Nufaru, pentru toata perioada croazierei.

Excursii: in pachetul de servicii sunt incluse numeroase excursii in porturile de pe cele trei brate ale Dunarii si din Ismail (Ucraina). De asemenea, se vor vizita plajele salbatice, unde se varsa Dunarea in mare, Padurea Letea, principalele obiective turistice din Sulina, Sfantu Gheorghe, Tulcea, Satul Pescaresc, dar si din Ismail. In Ismail va fi organizata o masa traditionala la unul dintre cele mai bune restaurante din oras (singura data cand masa va fi servita in afara navei).

Optional se pot organiza excursii cu caiacele pe canale, tir cu arcul, iar in Ismail, doritorii pot opta pentru traditionala baie ruseasca.


PROGRAME:  

'SIMFONIADELTEI' program S3
Descoperim Ucraina, bratulChilia si bratul Sulina
8 zile, 7 nopti
Itinerariu: Tulcea/Nufarua Ismail (Odessa) a Sulina a Tulcea/Nufaru
Plecari:In zilele de joi 01.07, 15.07, 29.07, 19.08, 26.08, 09.09, 23.09, 7.10,21.10.2021
 
ZIUA1 a JOI
Imbarcarea ora 15.00
Itigarantam o vacanta sigura. La Imbarcare, punem la dispozitie tuturor oaspetilornostri termoscanare si teste rapide Covid-19 precum si dezinfectia bagajelor.
CroazieraIsmail - Pryvit Ukrayino! Bun gasit Ucraina! a ora 19.00
Dupaun aWelcome Drinka si aperitive servite pe puntea superioara, In timp ce vaputeti bucura de frumusetile Dunarii si ale malurilor pline de vegetatie,ajungem la Ismail. Cunoscut ca cel mai mare port ucrainean din Delta Dunarii,Ismail se lasa descoperit de noi Inca din prima seara, dupa formalitatilevamale.
Cinacu degustare de vinuri la crama aVinariaa. Situata In zona veche a orasului, Intr-unuldintre pasajele subterane istorice, care faceau legatura Intre centrulcomercial si cetatea Ismail.  Construita Insecolul al XIX-lea, caramida peretilor este In perfecta armonie cu design-ulinterior a mobilierul si detaliile decorului de epoca. Tavanul boltit siarcadele antice confera pivnitei (beciului) o atmosfera unica.
ZIUA2 a VINERI
Micdejun a ora 08.00
IntraIn povestea orasului Ismail a ora 10.00. Tur ghidat prin orasul Ismail. Turulva include Catedrala, faleza, bazarul si shopping la un supermarket In carediferitele sortimente de icre, branzeturi, vinuri sau dulciuri va vor atrage cusiguranta.
Pranza ora 14.00 masa de pranz In stil ucrainean va avea loc la bordul navei. Nu vorlipsi borsul rusesc si vareniki de casa.
Programliber a ora 15.00
Dupamasa de pranz, optional se poate alege o dupa amiaza de rasfat la un centru SPAsau sa incercati o Baie Ruseasca sau o plimbare cu bicicleta prin oras.
Cinaa ora 19.00
Spectacoltraditional ucrainean la bord a ora 20:00
Uncor de fete cu voci cristaline si In deplina armonie va vor molipsi cu voia bunaa cantecelor lor traditionale.
ZIUA3 a SAMBATA
Micdejun a ora 07.00
DescoperaOdessa a plecare la ora 08.00. Drumul dureaza aproximativ trei ore pe sens.
Bucura-tede un tur ghidat, In limba romana, al orasului Odessa, aPerla Marii Negrea, unoras elegant, cosmopolit, cu oIncarcatura istorica fabuloasa, cu un farmecaparte si obiective speciale, unde vei descoperi cum se Imbina culturaucraineanacu cea rusa, romaneasca si cea evreiasca. Printre altele, veti avea ocazia saintrati In Catedrala In carePrincipele Carol s-a casatorit pe ascuns cu ZiziLambrino.
PranzulIn Odessa a ora 14.00 a pranz traditional la un restaurant situat In zonaobiectivelor turistice urmat de ooportunitate pentru shopping.
Plecareaspre Ismail a ora 17.00
Cinaa ora 21.00
ZIUA4 a DUMINICA
Micdejun a ora 08.00
DescoperaPrimorskoye a plecare la ora 09.00. Statiune turistica la malul marii, cea maiestica plaja amenajata a Ucrainei (similar Vama Veche Romania) a plimbare, plaja,shopping.
Pranza la malul marii
Plecareaspre Ismail a ora 17.00
Cinaa ora 20.00
Searacu program de divertisment, jocuri interactive.
ZIUA5 a LUNI
Micdejun a ora 07.00
Croazieraspre Sulina a ora 09.00 Do pobachennya Ukrayino! La revedere Ucraina! Plecam dela Ismail spre Sulina.
Pranza ora 13.00
Petimpul croazierei va puteti bucura de program la bordul navei, sa savurati celemai populare cocktailuri ale barmanului nostru, sa faceti plaja In adiereadomola a vantului pe puntea superioara, sa va delectati cu privelistea Dunariisau sa va bucurati de compania familiei jucand diverse jocuri la umbra teraseiGarden .
Cinaa ora 19.00
Searamarilor suprize si a distractiei maxime, Incepand cu ora 20.30. Tombola la caretoti castiga, Insa doar unul va fi marele castigator al premiului surprizaoferit de Capitan. Toata lumea canta Karaoke si voteaza Vocea MS Diana.
ZIUA6 a MARTI
Micdejun a ora 08.00
ExcursieIn orasul Sulina a ora 10.00. Un ghid pasionat de istoria si povestilelocurilor va va purta la pas cu inspiratie si cu umor prin locuri celebre aleunorvremuri apuse ale unui oras care era ca o mini Europa a 21 de nationalitatisi 6 culte religioase. Povesti cu pirati, cu duduicurtate de domni de laComisiunea Europeana In urma cu mai bine de 150 de ani, case cu diferitearhitecturi, lacasuri decult cu istorii grozave, cimitirul care este unuldintre cele trei cimitire -obiective turistice, alaturi de Cimitirul Vesel dela Sapanta si Cimitirul Bellu. Punctul terminus este plaja cu nisip de la malulmarii.
Pranza ora 13.00
ExcursiePadurea Letea a ora 14.00. Dupa un drum de aproximativ o ora pe canale, In carevom admira nufer, pelicani, lebede si nu numai, odata ajunsi In Letea,vomporni Intr-un adevarat safari In care vom vedea caii salbatici dar si stejariiseculari, dunele cu nisipul cel mai fin saulianele specifice padurilortropicale si vom poposi la oaza cu apa sarata cu proprietati tamaduitoare. PadureaLetea este cea mai veche rezervatie naturala din Romania si cea mai nordica paduresubtropicala din Europa.
Cinaa ora 20.00
Programartistic la bord a ora 21:00 - Un ansamblu de etnie greaca va face un spectacolde zile mari. Daca vei fi atent, poti deveni si tu un Zorba Grecu.
ZIUA7 a MIERCURI
Micdejun a ora 08.00
Programliber pentru a parcurge cei aproximativ 2 km pana la mare pentru a descoperiuna dintre putinele plaje salbatice,de o frumusete inconfundabila.
Croazieraspre Nufaru/Tulcea a ora 13.00
Pranzla bord - Barbeque pe puntea superioara a navei.
Petimpul croazierei va puteti bucura de program la bordul navei, sa savurati celemai populare cocktailuri ale barmanului nostru, sa faceti plaja In adiereadomoala a vantului pe puntea superioara, sa va delectati cu privelistea Dunariisau sa va bucurati de compania familiei jucand diverse jocuri la umbra teraseiGarden.
Cina& Degustare Vinuri Crama Hamangia - ora 20.00
Unsomelier va va prezenta unele dintre cele mai bune si interesante sortimente devin a unei crame cu istorie si traditie.
ZIUA8 a JOI
Micdejun a ora 08.00
Degustareciocolata de la fabrica artizanala La Ciocolateria
VizitaIn Satul Pescaresc Traditional. Satul Pescaresc Traditional, aceasta adevaratapoarta de intrare In minunata lume a Deltei, se Intinde pe aproximativ 3hectaresi cuprinde case traditionale, un bufet satesc, o cherhana, mori de vant, ocapela si un centru de informare. Toateacestea formeaza un parc tematic asezatpe trei alei principale ce Incearca sa reconstituie bratele Dunarii (Chilia,Sulina siSf. Gheorghe).
Debarcarea ora 11.00
Optional:echitatie la Centrul Real Racing.
 
Pentruplecarile 07.10 a 14.10 si 21.10 a 28.10 se va merge la Cetatea Alba inschimbul statiunii turistice Primorskoye.
 
SERVICIIINCLUSE / NEINCLUSE:
Toateprogramele includ:

ae VOUCHER 50 EURO/ familie pentru buturi 
Aperitivesi bauturi la Imbarcare si pe timpul degustarii de vinuri si a programelorartistice;
Meseleprincipale la bord sau la tarm, In timpul excursiilor, conform programului;
Bauturi:bere si vin, cafea/ceai/suc pe timpul micului dejun, pranz si cina;
Apaplata si carbogazoasa tot timpul croazierei;
Excursiighidate conform programului;
Accesla biciclete;
Programeartistice la bord;
Testsimplu Covid unde este cazul;
Parcareauto pazita.
Programelenu includ:
TestCovid PCR;
Asiguraremedicala (obligatorie pentru itinerariile cu Ucraina inclusa);
Asigurarestorno;
Bauturibar;
Baiaruseasca;
SpaIsmail;
ActivitatiIn centrul de echitatie.
 
Protocolul cu masurilede prevenire a infectiei Sars COV 2 implementat la bordul navei MS Diana
Masurila Imbarcare:
TestCovid PCR (daca se impune a contract Clinica Routine Med Tulcea)
Dezinfectiebagaje cu nebulizator ultrasonic 3D aflat labord si solutie peroxid de hidrogen
Termoscannerfara atingere pentru masurareatemperaturii
Dezinfectiemaini
Covorcu dezinfectant
Masurila bord:
Contractdezinfectie prin nebulizare Inainte de fiecarenou sejur a Dr. Clean, firmaautorizata DDD
Dezinfectantamplasat la intrare In bar, restaurant,terasa, toaleta comuna, receptie, holuri
Dezinfectiasuprafetelor prin pulverizare si stergeredupa fiecare folosire
MasuriIn excursii:
Totpersonalul cu care se intra In contact In Ucrainaare test PCR Covid negativ(conform legislatiei dinUcraina): ghid, sofer, reprezentanti firma agenturare
Purtareamastii
Spalarepe maini
Dezinfectiasuprafetelor cu care vin In contact turistiipe parcursul deplasarii si sunt subcontrolulpersonalului de la bord sau al partenerilor selectatiabarca, autocar,biciclete
Termometrizarela Intoarcerea la bord
Dezinfectiasuprafetelor cu substante biocide avizatede Ministerul Sanatatii.
 
Conditii de calatorie InUcraina - documente necesare calatoriei:
PASAPORTVALABIL MINIM 6 LUNI DE LA INCHEIEREA CALATORIEI;
Asiguraremedicala valabila pe teritoriul Ucrainei. Aceasta asigurare nu este inclusa Inpret, Insa este obligatorie sise achita suplimentar si poate la pachet cuasigurarea medicala pe teritoriul Romaniei
Conformreglementarilor In vigoare, minorii trebuie sa Indeplineasca urmatoarele conditiipentru a lasati sa iasa dintara: sa calatoreasca cu cel putin un adult Insotitor;sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui carenu-i Insoteste)legalizat la notariat; adultul care-i Insoteste, In cazul In care acesta nueste unul dintre parinti, trebuiesa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezintela frontiera.

'SIMFONIADELTEI' S1
Descoperim Ucraina, brateleChilia si Sf. Gheorghe
8 zile, 7 nopti
Itinerariu: Tulcea/Nufarua Ismail (Odessa) a Sfantu Gheorghe a Tulcea/Nufaru
Plecari:in zilele de joi 08.07, 22.07, 05.08, 2.09,16.09, 30.09, 14.10, 28.10
 
ZIUA1 a JOI
Imbarcarea ora 15.00
Itigarantam o vacanta sigura. La imbarcare, punem la dispozitie tuturor oaspetilornostri termoscanare si teste rapide
Covid-19precum si dezinfectia bagajelor.
CroazieraIsmail - Pryvit Ukrayino! Bun gasit Ucraina! a ora 19.00
Dupaun aWelcome Drinka si aperitive servite pe puntea superioara, in timp ce vaputeti bucura de frumusetile Dunarii si ale
malurilor pline de vegetatie, ajungem la Ismail. Cunoscutca cel mai mare port ucrainean din Delta Dunarii, Ismail se lasa
descoperitde noi inca din prima seara, dupa formalitatile vamale.
Cinacu degustare de vinuri la crama aVinariaa
Situatain zona veche a orasului, intr-unul dintre pasajele subterane istorice, care faceaulegatura intre centrul comercial si
cetateaIsmail. Construita in secolul al XIX-lea, caramida peretilor este in perfectaarmonie cu design-ul interior - mobilierul
sidetaliile decorului de epoca. Tavanul boltit si arcadele antice confera pivnitei(beciului) o atmosfera unica.
ZIUA2 a VINERI
Micdejun a ora 08.00
Intrain povestea orasului Ismail a ora 10.00
Turghidat prin orasul Ismail. Turul va include Catedrala, faleza, bazarul sishopping la un supermarket in care diferitele
sortimente de icre, branzeturi, vinuri sau dulciuri vavor atrage cu siguranta.
Pranz a ora 14.00
Masade pranz in stil ucrainean va avea loc la bordul navei. Nu vor lipsi borsulrusesc si vareniki de casa.
Programliber a ora 15.00
Dupamasa de pranz, optional se poate alege o dupa amiaza de rasfat la un centru SPAsau sa incercati o Baie Ruseasca
sauo plimbare cu bicicleta prin oras.
Cinaa ora 19.00
Spectacoltraditional ucrainean la bord a ora 20:00
Uncor de fete cu voci cristaline si in deplina armonie va vor molipsi cu voia bunaa cantecelor lor traditionale.
ZIUA3 a SAMBATA
Micdejun a ora 07.00
DescoperaOdessa a plecare la ora 08.00. Drumul dureaza aproximativ trei ore pe sens.
Bucura-tede un tur ghidat, in limba romana, al orasului Odessa, aPerla Marii Negrea, unoras elegant, cosmopolit, cu oincarcatura istorica fabuloasa, cu un farmecaparte si obiective speciale, unde vei descoperi cum se imbina culturaucraineanacu cea rusa, roaneasca si cea evreiasca. Printre altele, veti avea ocazia saintrati in Catedrala in carePrincipele Carol s-a casatorit pe ascuns cu ZiziLambrino.
Pranzulin Odessa a ora 14.00 a pranz traditional la un restaurant situat in zonaobiectivelor turistice urmat de ooportunitate pentru shopping.
Plecareaspre Ismail a ora 17.00
Cinaa ora 21.00
ZIUA4 a DUMINICA
Micdejun a ora 08.00
DescoperaPrimorskoye a plecare la ora 09.00
Fostsat pescaresc transformat in statiune turistica, cunoscuta sub denumirea de aVenetiaUcraineia, cea mai estica plaja amenajata a Ucrainei. Locatia ideala pentru apetrece impreuna cu familia si de a te bucura de valurile calde ale MariiNegre!
Pranza la malul marii
Plecareaspre Ismail a ora 17.00
Cinaa ora 20.00
Searacu program de divertisment, jocuri interactive.
ZIUA5 a LUNI
Micdejun a ora 07.00
Croazieraspre Sfantu Gheorghe a ora 09.00
Dopobachennya Ukrayino! La revedere Ucraina! Plecam de la Ismail spre SfantuGheorghe.
Pranza ora 13.00
Petimpul croazierei va puteti bucura de program la bordul navei, sa savurati celemai populare cocktailuri ale barmanuluinostru, sa faceti plaja in adierea domolaa vantului pe puntea superioara, sa va delectati cu privelistea Dunarii sau savabucurati de compania familiei jucand diverse jocuri la umbra terasei Garden .
Cinaa ora 19.00
Searamarilor suprize si a distractiei maxime, incepand cu ora 20.30. Tombola la caretoti castiga, insa doar unul vafi marele castigator al premiului surprizaoferit de Capitan. Toata lumea canta Karaoke si voteaza Vocea MS Diana.
ZIUA6 a MARTI
Micdejun a ora 08.00
Turullocalitatii Sfantu Gheorghe a ora 10.00
SfantuGheorghe este un sat pescaresc a singurul din Romania avand ulite cu nisip aamplasat intr-un loc deosebit, undeDelta Dunarii imbratiseaza plaja MariiNegre. Sfantu Gheorghe este locul in care te poti bucura in aceeasi masuradespectacolul Deltei si te poti relaxa la malul Marii Neagre, pe o plaja cunisip, lunga de 38 de km.
Pranza ora 14.00
Plimbarecu barca in zona rezervatiei Sacalin a ora 15.00
InsulaSacalin este o insula formata in Marea Neagra, la o mica distanta de coasta romanesca,in dreptul bratului SfantuGheorghe. Inca din anul 1938, insula a fost declaratarezervatie a biosferei, astfel incat accesul este conditionat derespectareaunor conditii stricte din partea operatorilor turistici si a vizitatorilor.Aici aveti sansa unica sa admirati toatespeciile de pasari din Delta Dunarii aatat cele de apa dulce cat si cele de apa sarata.
Cinaa ora 19.00
Programartistic la bord a ora 20:30 cu un ansamblu artistic local care va vabinedispune cu balade si cantece ritmate.
ZIUA7 a MIERCURI
Micdejun a ora 08.00
Programliber pentru a parcurge cei aproximativ 2 km pana la mare pentru a descoperiuna dintre putinele plaje salbatice,de o frumusete inconfundabila.
Croazieraspre Nufaru/Tulcea a ora 13.00
Pranzla bord - Barbeque pe puntea superioara a navei.
Petimpul croazierei va puteti bucura de program la bordul navei, sa savurati celemai populare cocktailuri ale barmanuluinostru, sa faceti plaja in adiereadomoala a vantului pe puntea superioara, sa va delectati cu privelistea Dunariisau sa vabucurati de compania familiei jucand diverse jocuri la umbra teraseiGarden.
Cina& Degustare Vinuri Crama Hamangia - ora 20.00
Unsomelier va va prezenta unele dintre cele mai bune si interesante sortimente devin a unei crame cu istorie si traditie.
ZIUA8 a JOI
Micdejun a ora 08.00
Degustareciocolata de la fabrica artizanala La Ciocolateria
Vizitain Satul Pescaresc Traditional
SatulPescaresc Traditional, aceasta adevarata poarta de intrare in minunata lume aDeltei, se intinde peaproximativ 3 hectare si cuprinde case traditionale, unbufet satesc, o cherhana, mori de vant, o capela si un centrude informare.Toate acestea formeaza un parc tematic asezat pe trei alei principale ce incearcasa reconstituiebratele Dunarii (Chilia, Sulina si Sf. Gheorghe).
Debarcarea ora 11.00
Optional:echitatie la Centrul Real Racing.
 
 
Pentruplecarile din 14.10 si 28.10 se va merge la Cetatea Alba in schimbul statiuniituristice Primorskoye.
 
SERVICIIINCLUSE / NEINCLUSE:
Toateprogramele includ:


 VOUCHER 50 EURO/ familie pentru buturi 
Aperitivesi bauturi la imbarcare si pe timpul degustarii de vinuri si a programelorartistice;
Meseleprincipale la bord sau la tarm, in timpul excursiilor, conform programului;
Bauturi:bere si vin, cafea/ceai/suc pe timpul micului dejun, pranz si cina;
Apaplata si carbogazoasa tot timpul croazierei;
Excursiighidate conform programului;
Accesla biciclete;
Programeartistice la bord;
Testsimplu Covid unde este cazul;
Parcareauto pazita.
Programelenu includ:
TestCovid PCR;
Asiguraremedicala (obligatorie pentru itinerariile cu Ucraina inclusa);
Asigurarestorno;
Bauturibar;
Baiaruseasca;
SpaIsmail;
Activitatiin centrul de echitatie.
 
Protocolulcu masurile de prevenire a infectiei Sars COV 2 implementat la bordul navei MSDiana
Masurila imbarcare:
TestCovid PCR (daca se impune a contract Clinica Routine Med Tulcea)
Dezinfectiebagaje cu nebulizator ultrasonic 3D aflat labord si solutie peroxid de hidrogen
Termoscannerfara atingere pentru masurareatemperaturii
Dezinfectiemaini
Covorcu dezinfectant
Masurila bord:
Contractdezinfectie prin nebulizare inainte de fiecarenou sejur a Dr. Clean, firmaautorizata DDD
Dezinfectantamplasat la intrare in bar, restaurant,terasa, toaleta comuna, receptie, holuri
Dezinfectiasuprafetelor prin pulverizare si stergeredupa fiecare folosire
Masuriin excursii:
Totpersonalul cu care se intra in contact in Ucrainaare test PCR Covid negativ(conform legislatiei dinUcraina): ghid, sofer, reprezentanti firma agenturare
Purtareamastii
Spalarepe maini
Dezinfectiasuprafetelor cu care vin in contact turistiipe parcursul deplasarii si sunt subcontrolulpersonalului de la bord sau al partenerilor selectatiabarca, autocar,biciclete
Termometrizarela intoarcerea la bord
Dezinfectiasuprafetelor cu substante biocide avizatede Ministerul Sanatatii.
 
 
Conditiide calatorie in Ucraina - documente necesare calatoriei:
PASAPORTVALABIL MINIM 6 LUNI DE LA INCHEIEREA CALATORIEI;
Asiguraremedicala valabila pe teritoriul Ucrainei. Aceasta asigurare nu este inclusa inpret, insa este obligatorie sise achita suplimentar si poate la pachet cuasigurarea medicala pe teritoriul Romaniei
Conformreglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditiipentru a lasati sa iasa dintara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor;sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui carenu-i insoteste)legalizat la notariat; adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nueste unul dintre parinti, trebuiesa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezintela frontiera.

'SIMFONIADELTEI' S6
Descoperim Bratul Sulina
4 zile, 3 nopti
Itinerariu: Tulcea/Nufaruae Sulina ae Tulcea/Nufaru
Plecari:in zilele de luni 05.07, 19.07, 02.08, 23.08, 30.08, 13.09, 27.09, 11.10, 25.10
ZIUA 1 a LUNI
Imbarcarea ora 15.00
Itigarantam o vacanta sigura. La imbarcare, punem la dispoziie tuturor oaspetilornostri termoscanare, teste rapide
Covid-19(la nevoie), precum si dezinfectia bagajelor.
Croazierape bratul Sulina
Dupaun aWelcome Drinka si aperitive servite pe puntea superioara, in timp ce vaputeti bucura de frumusetile
Dunarii si ale malurilor pline de vegetatie, ajungem laSulina,
BratulSulina sau Canalul Sulina este cel mai scurt brat din Delta Dunar ii, avand olungime aproximativa, de 70 de
kilometri.Totodata, este cel mai drept brat al Deltei si a aparut ca urmare a rami cariibratului Tulcea. Se varsa in Marea
Neagra,chiar in dreptul orasului cu acelasi nume.
Cinaa ora 20.00
ZIUA2 a MARTI
Micdejun a ora 08.00
Excursiein orasul Sulina a ora 10.00
Unghid pasionat de istoria si povestile locurilor va va purta la pas cu inspiratiesi cu umor prin locuri celebre ale unor
vremuriapuse ale unui oras care era ca o mini Europa a 21 de nationalitati si 6 cultereligioase. Povesti cu pirati, cu
duduicurtate de domni de la Comisiunea Europeana in urma cu mai bine de 150 de ani,case cu diferite arhitecturi,
lacasuride cult cu istorii grozave, cimitirul care este unul dintre cele trei cimitire-obiective turistice, alaturi de Cimitirul
Veselde la Sapanta si Cimitirul Bellu. Punctul terminus este plaja cu nisip de lamalul marii.
Pranza ora 13.00
ExcursiePadurea Letea a ora 14.00
Dupaun drum de aproximativ o ora pe canale, in care vom admira nuferi, pelicani,lebede si nu numai, odata ajunsi in
Letea,vom porni intr-un adevarat safari in care vom vedea caii salbatici dar sistejarii seculari, dunele cu nisipul cel mai
finsau lianele specifice padurilor tropicale si vom poposi la oaza cu apa saratacu proprietati tamaduitoare.
PadureaLetea este cea mai veche rezervatie naturala din Romania si cea mai nordica paduresubtropicala din Europa.
Cinaa ora 20.00
Programartistic la bord a ora 21:00 - Un ansamblu de etnie greaca va face un spectacolde zile mari. Daca vei fi
atent,poti deveni si tu un Zorba Grecu.
ZIUA3 a MIERCURI
Micdejun a ora 08.00
Programliber pentru a parcurge cei aproximativ 2 km pana la mare pentru a descoperiuna dintre putinele plaje salbatice,de o frumusete inconfundabila.
Croazieraspre Nufaru/Tulcea a ora 13.00
Pranzla bord - Barbeque pe puntea superioara a navei.
Petimpul croazierei va puteti bucura de program la bordul navei, sa savurati celemai populare cocktailuri ale barmanuluinostru, sa faceti plaja in adiereadomoala a vantului pe puntea superioara, sa va delectati cu privelistea Dunariisau sa vabucurati de compania familiei jucand diverse jocuri la umbra teraseiGarden.
Cina& Degustare Vinuri Crama Hamangia - ora 20.00
Unsomelier va va prezenta unele dintre cele mai bune si interesante sortimente devin a unei crame cu istorie si traditie.
ZIUA4 a JOI
Micdejun a ora 08.00
Degustareciocolata de la fabrica artizanala La Ciocolateria
Vizitain Satul Pescaresc Traditional
SatulPescaresc Traditional, aceasta adevarata poarta de intrare in minunata lume aDeltei, se intinde pe aproximativ 3hectare si cuprinde case traditionale, unbufet satesc, o cherhana, mori de vant, o capela si un centru de informare.Toateacestea formeaza un parc tematic asezat pe trei alei principale ce incearcasa reconstituie bratele Dunarii (Chilia, Sulina siSf. Gheorghe).
Debarcarea ora 11.00
Optional:echitatie la Centrul Real Racing.
 
SERVICIIINCLUSE / NEINCLUSE:
Toateprogramele includ:


VOUCHER 50 EURO/ familie pentru buturi 
Aperitivesi bauturi la imbarcare si pe timpul degustarii de vinuri si a programelorartistice;
Meseleprincipale la bord sau la tarm, in timpul excursiilor, conform programului;
Bauturi:bere si vin, cafea/ceai/suc pe timpul micului dejun, pranz si cina;
Apaplata si carbogazoasa tot timpul croazierei;
Excursiighidate conform programului;
Accesla biciclete;
Programeartistice la bord;
Testsimplu Covid unde este cazul;
Parcareauto pazita.
Programelenu includ:
TestCovid PCR;
Asiguraremedicala (obligatorie pentru itinerariile cu Ucraina inclusa);
Asigurarestorno;
Bauturibar;
Baiaruseasca;
SpaIsmail;
Activitatiin centrul de echitatie.
 
Protocolulcu masurile de prevenire a infectiei Sars COV 2 implementat la bordul navei MSDiana
Masurila imbarcare:
TestCovid PCR (daca se impune a contract Clinica Routine Med Tulcea)
Dezinfectiebagaje cu nebulizator ultrasonic 3D aflat labord si solutie peroxid de hidrogen
Termoscannerfara atingere pentru masurareatemperaturii
Dezinfectiemaini
Covorcu dezinfectant
Masurila bord:
Contractdezinfectie prin nebulizare inainte de fiecarenou sejur a Dr. Clean, firmaautorizata DDD
Dezinfectantamplasat la intrare in bar, restaurant,terasa, toaleta comuna, receptie, holuri
Dezinfectiasuprafetelor prin pulverizare si stergeredupa fiecare folosire
Masuriin excursii:
Totpersonalul cu care se intra in contact in Ucraina are test PCR Covid negativ(conform legislatiei dinUcraina): ghid, sofer, reprezentanti firma agenturare
Purtareamastii
Spalarepe maini
Dezinfectiasuprafetelor cu care vin in contact turistiipe parcursul deplasarii si sunt subcontrolulpersonalului de la bord sau al partenerilor selectatiabarca, autocar,biciclete
Termometrizarela intoarcerea la bord
Dezinfectiasuprafetelor cu substante biocide avizatede Ministerul Sanatatii.

'SIMFONIADELTEI' S5
Descoperim Bratul SfantuGheorghe
4 zile, 3 nopti
Itinerariu: Tulcea/Nufarua Sf. Gheorghe a Tulcea/Nufaru
Plecari:in zilele de luni 12.07, 26.07, 09.08, 06,09, 20.09, 04.10, 18.10, 01.11.2021
 
ZIUA1 a LUNI
aeImbarcare a ora 15.00
Itigarantam o vacanta s igura. La imbarcare, punem la dis pozitie tuturor oas petilornos tri term os canare, tes te rapide Covid -19 (la
nevoie),precum s i dezinfectia bagajelor.
aeCroaziera catre Bratul Sfantul Gheorghe a ora 19.00
Dupaun aWelcome Drinka s i aperitive s ervite pe puntea s uperioara, in timp ce vaputeti bucura de frumus etile Dunarii s i ale malurilor
pline de vegetatie, ajungem la Sfantu Gheorghe.
BratulSfantul Gheorghe este cel mai vechi brat al Dunarii, aflandu-s e in s udulacesteia, pana la vars area fluviului in Marea Neagra (in
localitateaSfantu Gheorghe-Delta). Aces t brat es te s i cel mai meridional s i es teorientat s pre s ud -est. Are o lungime de 112 kilometri,
transportand 22% din debitul de apa al Dunarii.
aeCina a ora 19.00
aeSeara marilor suprize si a distractiei maxime , incepand cu ora 20.30. Tombolala care toti castiga , insa doar unul va
fimarele castigator al premiului surpriza oferit de Capitan. Toata lumea cantaKaraoke si voteaza Vocea MS Diana
 
 
ZIUA2 a MARTI
aeMicdejun a ora 08.00
aeTurul localitatii Sfantu Gheorghe a ora 10.00
SfantuGheorghe este un sat pescaresc a singurul din Romania avand ulite cu nisip aamplasat intr-un loc deosebit, unde
DeltaDunarii imbratiseaza plaja Marii Negre. Sfantu Gheorghe este locul in care tepoti bucura in aceeasi masura de
spectacolulDeltei si te poti relaxa la malul Marii Neagre, pe o plaja cu nisip, lunga de38 de km.
aePranz a ora 14.00
aePlimbare cu barca in zona rezervatiei Sacalin a ora 15.00
InsulaSacalin este o insula formata in Marea Neagra, la o mica distanta de coasta romanesca,in dreptul bratului Sfantu
Gheorghe.Inca din anul 1938, insula a fost declarata rezervatie a biosferei, astfel incataccesul est e conditionat de
respectareaunor conditii stricte din partea operatorilor turistici si a vizitatorilor.Aici aveti sansa unica sa admirati toate
speciilede pasari din Delta Dunarii a atat cele de apa dulce cat si cele de apa sarata.
aeCina a ora 19.00
aeProgram artistic la bord a ora 20:30 cu un ansamblu artistic local care va vabinedispune cu balade si cantece ritmate .
 
ZIUA3 a MIERCURI
aeMicdejun a ora 08.00
aeProgram liber pentru a parcurge cei aproximativ 2 km pana la mare pentru adescoperi una dintre putinele plajes lbatice, de o frumusete inconfundabila.
aeCroaziera spre Nufaru/Tulcea a ora 13.00
aePranz la bord - Barbeque pe puntea superioara a navei.
Petimpul croazierei va puteti bucura de program la bordul navei, sa savurati celemai populare cocktailuri ale barmanuluinostru, sa faceti plaja in adiereadomoala a vantului pe puntea superioara, sa va delectati cu privelistea Dunariisau sa vabucurati de compania familiei jucand diverse jocuri la umbra teraseiGarden.
aeCina& Degustare Vinuri Crama Hamangia - ora 20.00
Unsomelier va va prezenta unele dintre cele mai bune si interesante sortimente devin a unei crame cu istorie si traditie.
 
ZIUA4 a JOI
aeMicdejun a ora 08.00
aeDegustare ciocolata de la fabrica artizanala La Ciocolateria
aeVizita in Satul Pescaresc Traditional
SatulPescaresc Traditional, aceasta adevarata poarta de intrare in minunata lume aDeltei, se intinde peaproximativ 3 hectare si cuprinde case traditionale, unbufet satesc, o cherhana, mori de vant, o capela si uncentru de informare.Toate acestea formeaza un parc tematic asezat pe trei alei principale ce incearcasareconstituie bratele Dunarii (Chilia, Sulina si Sf. Gheorghe).
aeDebarcarea ora 11.00
Optional:echitatie la Centrul Real Racing.
 
 
 
SERVICIIINCLUSE / NEINCLUSE:
Toateprogramele includ:


VOUCHER 50 EURO/ familie pentru buturi 
Aperitivesi bauturi la imbarcare si pe timpul degustarii de vinuri si a programelorartistice;
Meseleprincipale la bord sau la tarm, in timpul excursiilor, conform programului;
Bauturi:bere si vin, cafea/ceai/suc pe timpul micului dejun, pranz si cina;
Apaplata si carbogazoasa tot timpul croazierei;
Excursiighidate conform programului;
Accesla biciclete;
Programeartistice la bord;
Testsimplu Covid unde este cazul;
Parcareauto pazita.
Programelenu includ:
TestCovid PCR;
Asiguraremedicala (obligatorie pentru itinerariile cu Ucraina inclusa);
Asigurarestorno;
Bauturibar;
Baiaruseasca;
SpaIsmail;
Activitatiin centrul de echitatie.
 
Protocolulcu masurile de prevenire a infectiei Sars COV 2 implementat la bordul navei MSDiana
Masurila imbarcare:
TestCovid PCR (daca se impune a contract Clinica Routine Med Tulcea)
Dezinfectiebagaje cu nebulizator ultrasonic 3D aflat labord si solutie peroxid de hidrogen
Termoscannerfara atingere pentru masurareatemperaturii
Dezinfectiemaini
Covorcu dezinfectant
Masurila bord:
Contractdezinfectie prin nebulizare inainte de fiecarenou sejur a Dr. Clean, firmaautorizata DDD
Dezinfectantamplasat la intrare in bar, restaurant,terasa, toaleta comuna, receptie, holuri
Dezinfectiasuprafetelor prin pulverizare si stergeredupa fiecare folosire
Masuriin excursii:
Totpersonalul cu care se intra in contact in Ucraina are test PCR Covid negativ(conform legislatiei dinUcraina): ghid, sofer, reprezentanti firma agenturare
Purtareamastii
Spalarepe maini
Dezinfectiasuprafetelor cu care vin in contact turistiipe parcursul deplasarii si sunt subcontrolulpersonalului de la bord sau al partenerilor selectatiabarca, autocar,biciclete
Termometrizarela intoarcerea la bord
Dezinfectiasuprafetelor cu substante biocide avizatede Ministerul Sanatatii.
 
 
Conditiide calatorie in Ucraina - documente necesare calatoriei:
PASAPORTVALABIL MINIM 6 LUNI DE LA INCHEIEREA CALATORIEI;
Asiguraremedicala valabila pe teritoriul Ucrainei. Aceasta asigurare nu este inclusa inpret, insa este obligatorie sise achita suplimentar si poate la pachet cuasigurarea medicala pe teritoriul Romaniei
Conformreglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditiipentru a lasati sa iasa dintara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor;sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui carenu-i insoteste)legalizat la notariat; adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nueste unul dintre parinti, trebuiesa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezintela frontiera.

'SIMFONIADELTEI' S4
Descoperim Bratul SfantuGheorghe
5 zile, 4 nopti
Itinerariu: Tulcea/Nufarua Ismail (Odessa) a Tulcea/Nufaru
Plecari:in zilele de joi 01.07, 08.07, 15.07, 22.07, 29.07, 05.08, 19.08, 26.08, 02.09,09.09, 16.09, 23.09, 30.09, 07.10, 14.10, 21.10, 28.10
ZIUA 1 a JOI
Imbarcarea ora 15.00
Itigarantam o vacanta sigura. La imbarcare, punem la dispozitie tuturor oaspetilorn ostri termoscanare si teste rapide
Covid-19precum si dezinfectia bagajelor.
CroazieraIsmail - Pryvit Ukrayino! Bun gasit Ucraina! a ora 19.00
Dupaun aWelcome Drinka si aperitive servite pe puntea superioara, in timp ce vaputeti bucura de frumusetile Dunarii si ale
malurilor pline de vegetatie, ajungem la Ismail. Cunoscutca cel mai mare port ucrainean din Delta Dunarii, Ismail se lasa
descoperitde noi inca din prima seara, dupa formalitatile vamale.
Cinacu degustare de vinuri la crama aVinariaa.
Situatain zona veche a orasului, intr-unul dintre pasajele subterane istorice, care faceaulegatura intre centrul comercial si
cetateaIsmail. Construita in secolul al XIX-lea, caramida peretilor este in perfectaarmonie cu design-ul interior - mobilierul
sidetaliile decorului de epoca. Tavanul boltit si arcadele antice confera pivnitei(beciului) o atmosfera unica.
ZIUA2 a VINERI
Micdejun a ora 08.00
Intrain povestea orasului Ismail a ora 10.00
Turghidat prin orasul Ismail. Turul va include Catedrala, faleza, bazarul sishopping la un supermarket in care diferitele
sortimente de icre, branzeturi, vinuri sau dulciuri vavor atrage cu siguranta.
Pranz a ora 14.00
Masade pranz in stil ucrainean va avea loc la bordul navei. Nu vor lipsi borsulrusesc si vareniki de casa.
Programliber a ora 15.00
Dupamasa de pranz, optional se poate alege o dupa amiaza de rasfat la un centru SPAsau sa incercati o Baie Ruseasca
sauo plimbare cu bicicleta prin oras.
Cinaa ora 19.00
Spectacoltraditional ucrainean la bord a ora 20:00
Uncor de fete cu voci cristaline si in deplina armonie va vor molipsi cu voia bunaa cantecelor lor traditionale.
ZIUA3 a SAMBATA
Micdejun a ora 07.00
DescoperaOdessa a plecare la ora 08.00. Drumul dureaza aproximativ trei ore pe sens.
Bucura-tede un tur ghidat, in limba romana, al orasului Odessa, aPerla Marii Negrea, unoras elegant, cosmopolit, cu oincarcatura istorica fabuloasa, cu un farmec apartesi obiective speciale, unde vei descoperi cum se imbina culturaucraineana cuce rusa, romaneasca si cea evreiasca. Printre altele, veti avea ocazia saintrati in Catedrala in carePrincipele Carol s-a casatorit pe ascuns cu ZiziLambrino.
Pranzulin Odessa a ora 14.00 a pranz traditional la un restaurant situat in zonaobiectivelor turistice urmat de ooportunitate pentru shopping.
Plecareaspre Ismail a ora 17.00
Cinaa ora 21.00
ZIUA4 a DUMINICA
Micdejun a ora 08.00
DescoperaPrimorskoye a plecare la ora 09.00
Statiuneturistica la malul marii, cea mai estica plaja amenajata a Ucrainei (similarVama Veche Romania) a plimbare,plaja, shopping.
Pranza la malul marii
Plecareaspre Ismail a ora 17.00
Cinaa ora 20.00
Searacu program de divertisment, jocuri interactive.
ZIUA5 a LUNI
Micdejun a ora 08.00
Croazieraspre Nufaru/ Tulcea- Do pobachennya Ukrayino! La revedere Ucraina!
Petimpul croazierei putem admira curgerea lina a Dunarii pe bratul Chilia sifrumusetea vegetatiei de pe maluri precum siindrazneala pescarusilor care potajunge pentru mancare foarte aproape de nava.
Deasemenea,va puteti bucura de program la bordul navei, sa savurati cele mai popularecocktailuri ale barmanului nostru, sa faceti plaja in adierea domola a vantuluipe puntea superioara, sa va delectati cu privelistea Dunarii sau sa va bucuratide compania familiei jucand diverse jocuri la umbra terasei Garden
Pranza ora 13.00
Debarcarea ora 15.00
 
SERVICIIINCLUSE / NEINCLUSE:
Toateprogramele includ:


VOUCHER 50 EURO/ familie pentru buturi 
Aperitivesi bauturi la imbarcare si pe timpul degustarii de vinuri si a programelorartistice;
Meseleprincipale la bord sau la tarm, in timpul excursiilor, conform programului;
Bauturi:bere si vin, cafea/ceai/suc pe timpul micului dejun, pranz si cina;
Apaplata si carbogazoasa tot timpul croazierei;
Excursiighidate conform programului;
Accesla biciclete;
Programeartistice la bord;
Testsimplu Covid unde este cazul;
Parcareauto pazita.
Programelenu includ:
TestCovid PCR;
Asiguraremedicala (obligatorie pentru itinerariile cu Ucraina inclusa);
Asigurarestorno;
Bauturibar;
Baiaruseasca;
SpaIsmail;
Activitatiin centrul de echitatie.
 
Protocolulcu masurile de prevenire a infectiei Sars COV 2 implementat la bordul navei MSDiana
Masurila imbarcare:
TestCovid PCR (daca se impune a contract Clinica Routine Med Tulcea)
Dezinfectiebagaje cu nebulizator ultrasonic 3D aflat labord si solutie peroxid de hidrogen
Termoscannerfara atingere pentru masurareatemperaturii
Dezinfectiemaini
Covorcu dezinfectant
Masurila bord:
Contractdezinfectie prin nebulizare inainte de fiecarenou sejur a Dr. Clean, firmaautorizata DDD
Dezinfectantamplasat la intrare in bar, restaurant,terasa, toaleta comuna, receptie, holuri
Dezinfectiasuprafetelor prin pulverizare si stergeredupa fiecare folosire
Masuriin excursii:
Totpersonalul cu care se intra in contact in Ucraina are test PCR Covid negativ(conform legislatiei dinUcraina): ghid, sofer, reprezentanti firma agenturare
Purtareamastii
Spalarepe maini
Dezinfectiasuprafetelor cu care vin in contact turistiipe parcursul deplasarii si sunt subcontrolulpersonalului de la bord sau al partenerilor selectatiabarca, autocar,biciclete
Termometrizarela intoarcerea la bord
Dezinfectiasuprafetelor cu substante biocide avizatede Ministerul Sanatatii.
 
 
Conditiide calatorie in Ucraina - documente necesare calatoriei:
PASAPORTVALABIL MINIM 6 LUNI DE LA INCHEIEREA CALATORIEI;
Asiguraremedicala valabila pe teritoriul Ucrainei. Aceasta asigurare nu este inclusa inpret, insa este obligatorie sise achita suplimentar si poate la pachet cuasigurarea medicala pe teritoriul Romaniei
Conformreglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditiipentru a lasati sa iasa dintara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor;sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui carenu-i insoteste)legalizat la notariat; adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nueste unul dintre parinti, trebuiesa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezintela frontiera.


 Location: Delta Dunarii


The information and photos from the presentation of the accommodation units are informative and are provided by our partners or taken from websites of their presentation. We continuously to maintain the accuracy and timeliness of the information but do not guarantee that the information is complete or error-free.

Vacation deals available at Ms Diana Nava Croaziera Delta Dunarii All Inclusive, Danube Delta

Ms Diana Nava Croaziera Delta Dunarii All Inclusive, Danube Delta, offers for croaziera,

Ms Diana Nava Croaziera Delta Dunarii All Inclusive, Danube Delta, meal types: Full board

Book at Ms Diana Nava Croaziera Delta Dunarii All Inclusive 4* Danube Delta, Delta Dunarii, Romania, 1 decembrie, croaziera, delta 2021 - 2022, Book offers, holidays and packages , sejur si vacanta, Full board, Bed and breakfast, transport No transport. Online booking with Direct Booking

Book online at Ms Diana Nava Croaziera Delta Dunarii All Inclusive 4* Danube Delta, Romania, 1 decembrie, croaziera, delta 2021 - 2022, Book offers, holidays and packages , Full board, Bed and breakfast, oferte No transport.

About Danube Delta

Delta is limited to the south-west of Dobrogea Plateau, forms the border with Ukraine north and east flows into the Black Sea. Delta is crossed by the parallel of 45 ° N latitude and the meridian of 29 °, longitude E. Delta dealing with Razim - Sinoe 5050 km ², of which 732 km ² belong to Ukraine, Romanian Delta assuming the area of 2540 km ². Because of the 67 million tons of silt to the Danube Delta increase by approx. 40 m². Danube splits arrived at Pătlăgeanca: Chilia and Tulcea branch nort..... more details about Danube Delta

Nearby hotels recommended

Ms Diana Nava Croaziera Delta Dunarii All Inclusive, Danube Delta

Ms Diana Nava Croaziera Delta Dunarii All Inclusive

Danube Delta, Delta Dunarii, Romania

  • Full Board  
  • No transport provided