Sejururi Charter 1 Decembrie Odorheiu Secuiesc, Transilvania Romania 2021
Filtre: Categorie: 1 Decembrie×Transport: Avion× (0 oferte, 50LEI - 500LEI)

Afiseaza harta

Despre Odorheiu SecuiescPrezentare si poze Odorheiu Secuiesc

Odorheiu Secuiesc

Odorheiu Secuiesc este un municipiu din județul Harghita. Orașul se află situat la 105 km sud-est de Târgu Mureș și este străbătut de râul Târnava Mare.

Prima atestare a orașului datează din 1301 cu numele de Uduord. Denumirea orașului indică faptul că executorul secuilor își avea aici sediul.

Se presupune că localitatea a fost oraș liber înainte de secolul al XIV-lea. În anul 1357 aici s-a ținut prima Dietă a secuilor. Cetatea (castelul) din oraș a fost edificată în anul 1492 cu folosirea materialelor de construcție ale unei mănăstiri. Ioan Sigismund, principele maghiar al Transilvaniei, a luat în stăpânire cetatea după ce a câștigat o bătălie contra secuilor.

Sejur cu avionul 1 Decembrie Odorheiu Secuiesc

Pentru 1 Decembrie Odorheiu Secuiesc, Transilvania, Romania au fost concepute pachete complete de servicii care includ bilet avion, transfer de la aeroport la hotel si invers, cazare si masa. Aceste pachete organizate poarta denumirea de charter si opereaza in sezonul estival.

Charterele sunt accesibile pentru turistii care vor sa petreaca un sejur cu transport avion inclus 1 Decembrie Odorheiu Secuiesc la un pret avantajos avand in vedere ca biletele de avion au fost achizitionate in avans la tarife promotionale.

Turistii care aleg un pachet charter 1 Decembrie Odorheiu Secuiesc se bucura de o serie de avantaje: zborul este direct, fara escale, se asigura transferul de la aeroport la hotel si de la hotel la aeroport iar timpul transportului este redus si astfel calatoria devine confortabila. Datele de plecare sunt fixe, iar sejurul poate fi de 7, 10 sau 14 nopti.

Pentru a satisfice toate cerintele clientilor care vor sa isi petreaca vacanta in Odorheiu Secuiesc, zborurile charter reprezinta un produs special organizat, unde se acorda o atentie mai mare la detalii. Astfel, rezervarea va include biletele de avion, transferul de la aeroport la hotel si invers, hotelul preferat din oferta cu tipul de masa dorit si alte beneficii precum asistenta turistica din partea persoanelor calificate pentru a furniza informatii turistice. Aditional, pentru 1 Decembrie Odorheiu Secuiesc pot fi achizitionate si excursii optionale prestabilite de operator si coordonate de ghizii locali care va asteapta pentru a va dezvalui frumusetile din Odorheiu Secuiesc.

Sejur Charter 1 Decembrie Odorheiu Secuiesc 2021 - Cele mai bune oferte de vacanta cu transport charter avion 1 Decembrie Odorheiu Secuiesc, Transilvania, Romania - Alege oferta si rezerva online prin DirectBooking.ro

Recomandari turistice pentru Odorheiu Secuiesc

Cimitirul Eroilor Români din cele două războaie mondiale, amplasat pe dealul Cuvar, cu o suprafață de 234 mp. În acest cimitir sunt înhumați 43 eroi români, din care 8 din Primul Război Mondial și 35 din cel De-al Doilea Război Mondial.

Intrebari frecvente despre Odorheiu Secuiesc

Care sunt hotelurile ce accepta tickete de vacanta din Odorheiu Secuiesc?

Pentru toate hotelurile afisate in site acceptam plata cu tickete de vacanta sau card de tickete de vacanta. Mai multe detalii gasiti aici

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Odorheiu Secuiesc?

Areo Hotel Restaurant, Septimia Resort Hotel Wellness Spa, Hotel Tarnava, Hotel Villa Vitae, Pensiunea Boroka sunt cele mai populare hoteluri din Odorheiu Secuiesc

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Odorheiu Secuiesc?

Areo Hotel Restaurant, Septimia Resort Hotel Wellness Spa, Hotel Tarnava, Hotel Villa Vitae, Pensiunea Boroka sunt cele mai apreciate hoteluri din Odorheiu Secuiesc ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Odorheiu Secuiesc.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Odorheiu Secuiesc?

Septimia Resort Hotel Wellness Spa sunt cele mai apreciate hoteluri din Odorheiu Secuiesc ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Odorheiu Secuiesc.

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Odorheiu Secuiesc?

Septimia Resort Hotel Wellness Spa sunt cele mai apreciate hoteluri din Odorheiu Secuiesc cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Odorheiu Secuiesc.

Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Odorheiu Secuiesc?

Areo Hotel Restaurant, Septimia Resort Hotel Wellness Spa, Pensiunea Boroka sunt hoteluri din Odorheiu Secuiesc ce au acces gratuit la internet

Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Odorheiu Secuiesc?

Septimia Resort Hotel Wellness Spa sunt hoteluri din Odorheiu Secuiesc ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Odorheiu Secuiesc.