1 Mai Baile Felix, Crisana Romania 2025
Filtre: Categorie: 1 Mai× (2 oferte, 50LEI - 500LEI)

Afiseaza harta
Lotus Therm Spa Luxury Resort, Baile Felix

Lotus Therm Spa Luxury Resort    

   Scor 9.3 din 163 comentarii

Baile Felix, Crisana, Romania

  • Hotel cu piscina interioara  
  • Fara transport

  Ultima rezervare: 16.07.2024

Despre Baile FelixPrezentare si poze Baile Felix

Baile Felix

Statiunea Baile Felix este situat in partea de nord-vest a Romaniei, in judetul Bihor, la o distanta de circa 9 KM de Oradea. Asezata in campia Crisurilor la o altitudine de 150 m, statiunea are un climat continental moderat de ses, cu ierni blande si veri temperate cu influenta mediteraniana, ideal pentru turism balnear. La dispozitia turistilor intreg anul, statiunea balneoclimaterica Baile Felix ofera conditii de relaxare, vacanta, odihna si recuperare.

Descoperite din antichitate, izvoarele de apa geo-termala au proprietati curative certificate, fiind oligometalice, bicarbonate, calcice si sodice, iar namolurile au proprietati sapropelice (bogate in hidrosulfura de fier coloidala).

Intrebari frecvente despre Baile Felix

Care sunt hotelurile ce accepta tickete de vacanta din Baile Felix?

Pentru toate hotelurile afisate in site acceptam plata cu tickete de vacanta sau card de tickete de vacanta. Mai multe detalii gasiti aici

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Baile Felix?

Lotus Therm Spa Luxury Resort sunt cele mai populare hoteluri din Baile Felix

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Baile Felix?

Lotus Therm Spa Luxury Resort sunt cele mai apreciate hoteluri din Baile Felix ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Baile Felix.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Baile Felix?

Lotus Therm Spa Luxury Resort sunt cele mai apreciate hoteluri din Baile Felix ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Baile Felix.

Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Baile Felix?

Lotus Therm Spa Luxury Resort sunt cele mai apreciate hoteluri din Baile Felix ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Baile Felix.

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Baile Felix?

Lotus Therm Spa Luxury Resort sunt cele mai apreciate hoteluri din Baile Felix cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Baile Felix.