Early Booking Litoral Eforie Sud, Litoralul Romanesc Romania vara 2024
Filtre: Categorie: Litoral×Oferte speciale: Early Booking× (10 oferte, 455.5LEI - 767.1LEI)

Afiseaza harta
Mojo Resort Ex. Magura , Eforie Sud

Mojo Resort Ex. Magura   

   Scor 8 din 6 comentarii

Eforie Sud, Litoralul Romanesc, Romania

  • Hotel cu All Inclusive  
  • Fara transport

  Ultima rezervare: 18.02.2024

Complexul De Vile Briza Marii, Eforie Sud

Complexul De Vile Briza Marii  

   Scor 7.9 din 8 comentarii

Eforie Sud, Litoralul Romanesc, Romania

  • Hotel aproape de plaja  
  • Fara transport

  Ultima rezervare: 31.01.2024

Vila Claudia, Eforie Sud

Vila Claudia  

   Scor 9 din 9 comentarii

Eforie Sud, Litoralul Romanesc, Romania

  • Hotel aproape de plaja  
  • Fara transport
Vila Patricia, Eforie Sud

Vila Patricia  

   Scor 10 din 1 comentarii

Eforie Sud, Litoralul Romanesc, Romania

  • Hotel cu Internet wireless  
  • Fara transport
Hanul Hora Romaneasca, Eforie Sud

Hanul Hora Romaneasca  

Eforie Sud, Litoralul Romanesc, Romania

  • Hotel aproape de plaja  
  • Fara transport

Despre Eforie SudPrezentare si poze Eforie Sud

Eforie Sud

Eforie Sud s-a numit, intre cele doua razboaie mondiale, Carmen Sylva, dupa pseudonimul de poeta al reginei Elisabeta a României. Devenita statiune in 1912, Eforie Sud Statiunea se distinge printr-un promontoriu de calcar si o faleza care atinge pe alocuri 35 de metri.

Eforie Sud este o statiune estivala integrata orasului Eforie, aflata in extremitatea sud-estica a Romaniei, pe fasia de litoral cuprinsa intre Marea Neagra si Lacul Techirghiol, la 8-20 m peste nivelul marii, la 5 km distanta de Eforie Nord si la 19 km distanta de Constanta.

Plaja ingusta este intinsa pe o lungime de 2 kilometri la picioarele falezei care la Eforie Sud atinge cea mai mare inaltime dintre toate statiunile.

Black Friday Litoral Eforie Sud

Conceptul de Early Booking sau Inscrierea timpurie consta in rezervarea cu mult timp inainte a pachetelor turistice. Prin aceasta modalitate de rezervare cu multe luni in avans a pachetelor turistice pentru Litoral Eforie Sud, Litoralul Romanesc, Romania puteti beneficia de reduceri considerabile la vacantele Litoral Eforie Sud.

Ofertele turistice Early Booking Litoral Eforie Sud vara 2024 sunt disponibile cu mult timp inainte de inceperea sezonului. Conform politicii hoteliere reducerile la ofertele Early Booking Litoral Eforie Sud pot atinge procentul de pana la 40%. Marele avantaj al acestor inscrieri timpurii Litoral Eforie Sud este de a plati mai putin din valoarea pachetului turistic cu 10-40% fata de tariful achitat in mod normal daca achizitionati sejurul in timpul sezonului. Un alt avantaj al acestor inscrieri timpurii este ca veti gasi mai mult ca sigur camere disponbile la hotelul unde doriti sa va petreceti vacanta in Eforie Sud.

Reducerile timpurii aplicate la tarifele unui sejur Litoral Eforie Sud au anumite conditii speciale precum data limita de plata integrala ce este stabilita de unitatile hoteliere. Reducerile Early Booking pentru Litoral Eforie Sud scad in procente in general dupa fiecare luna si se incheie cand incepe sezonul estival sau atunci cand hotelul ne informeaza ca au oprit de la vanzare ofertele cu discount Early Booking.

In general in cazul ofertelor pentru Litoral Eforie Sud cu reduceri Early Booking trebuie sa achitati un avans de 30% in momentul in care va confirmam disponibilitatea in baza unei facturi de avans iar diferenta trebuie achitat pana la data limita stabilita de hotelul din Eforie Sud in oferta Early Booking.

La majoritatea ofertele Early Booking pentru Litoral Eforie Sud sunt acceptate modificari sau anulari ale rezervarilor efectuate din timp pana la data limita de plata integrala fara sa se aplice alte penalitati.

Rezervarea vacantei pentru Litoral Eforie Sud prin programul Early Booking constituie un mare avantaj, deoarece va puteti orienta din timp catre hotelul dorit si perioada dorita. In perioada inscrierilor timpurii exista in sistem disponibilitati (allotment) la hoteluri din Eforie Sud si acest lucru reprezinta un beneficiu pentru turistii care au perioada fixa de concediu fara flexibilitate. In plus, turistii au suficient timp pentru a-si organiza vacanta, sa se informeze asupra destinatiei, locurilor si obiectivelor turistice ce pot fi vizitate in Eforie Sud si au siguranta ca totul este pus la punct din timp.

Early Booking Litoral Eforie Sud Romania vara 2024. Peste 4 Oferte Inscrieri timpurii Litoral Eforie Sud Litoralul Romanesc cu discount pana la 10%. Rezerva acum online prin DirectBooking.ro !

Recomandari turistice pentru Eforie Sud

Obiective turistice
Atractia principala a statiunii o reprezinta „Baile Reci” cu namol, complet modernizate. In Eforie Sud exista si un Sanatoriu pentru copii cu afectiuni reumatologice cu regim permanent, care trateaza in principal slabiciunea fizica si rahitismul. Statiunea se mai distinge printr-un promontoriu de calcar si prin faleza de la a carei inaltime se deschide o splendida panorama. Teatru in aer liber, bazele de agrement si posibilitatile de practicare a sporturilor nautice.

Intrebari frecvente despre Eforie Sud

Care sunt hotelurile ce accepta tickete de vacanta din Eforie Sud?

Pentru toate hotelurile afisate in site acceptam plata cu tickete de vacanta sau card de tickete de vacanta. Mai multe detalii gasiti aici

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Eforie Sud?

Mojo Resort ex. Magura , Complexul de vile BRIZA MARII, Vila Claudia, Vila PATRICIA sunt cele mai populare hoteluri din Eforie Sud

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Eforie Sud?

Complexul de vile BRIZA MARII, Vila Claudia sunt cele mai apreciate hoteluri din Eforie Sud ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Eforie Sud.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Eforie Sud?

Vila Claudia sunt cele mai apreciate hoteluri din Eforie Sud ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Eforie Sud.

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Eforie Sud?

Complexul de vile BRIZA MARII, Vila PATRICIA sunt cele mai apreciate hoteluri din Eforie Sud cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Eforie Sud.

Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Eforie Sud?

Complexul de vile BRIZA MARII, Vila Claudia, Vila PATRICIA sunt hoteluri din Eforie Sud ce au acces gratuit la internet

Care sunt hotelurile cele mai apreciale de familii cu copii Eforie Sud?

Vila PATRICIA sunt hotelurile cele mai apreciate de familii cu copii din Eforie Sud. Mai multe hoteluri apreciate de familii cu copii din Eforie Sud.