Sejururi Autocar Craciun Sibiel, Marginimea Sibiului Romania 2020
Filtre: Categorie: Craciun×Transport: autocar× (1 oferte, 71.8LEI - 71.8LEI)
Hotel Sibiel, Sibiel

Hotel Sibiel

Sibiel, Marginimea Sibiului, Romania

  • Autocar (23.12 - 27.12.2020)
  • Fara transport

  Despre SibielPrezentare si poze Sibiel

  Sibiel

  Cu o populaţie de circa 450 de locuitori, satul Sibiel face parte din cele zece aşezări ce compun oraşul Sălişte. Situată de-a lungul râului omonim, care străbate localitatea de la vest la est, cetatea Sibielului a fost identificată de către unii cercetători ca fiind castrul Salgo, atestat documentar la 1322.

  Aflat la 23 km departare de orasul Sibiu, adapostit ca intr-o caldare de poalele muntilor Cibinului, satul Sibiel isi duce mai departe in istorie o straveche stafeta de frumos natural, de cultura si de traditie romaneasca.

  Povestea Sibielului este invaluita in mister, batranii satului povestind ca e de pe vremea uriasilor si ca acolo si-ar fi ascuns Decebal comorile de frica lui Traian.

  Sejur cu autocarul Craciun Sibiel

  Aceasta modalitate de transport cu autocarul pentru Craciun Sibiel, Marginimea Sibiului, Romania reprezinta alegerea turistilor in functie de mai multe puncte de vedere: mai comod decat cu trenul, mai economic decat cu avionul, turistii nu dispun de masina personala, pentru soferii care nu au rezistenta la trafic sau sa conduca pe distante lungi.

  Exista foarte multe optiuni de pachete turistice care se pot combina cu transport autocar pentru Craciun Sibiel. Puteti rezerva hotelul preferat pentru Craciun Sibiel cu tipul de masa dorit si ulterior transport cu autocarul separat, sau pachet complet cu transport autocar inclus. La achizitionarea pachetelor turistice pentru Craciun Sibiel care includ transportul cu autocarul, turistii primesc anumite beneficii: asistenta turistica, personal calificat si ghizi in autocar care va informeaza despre farmecul locurilor de pe traseu.

  Calatoria cu autocarul catre Sibiel constituie o serie de avantaje pentru turistii care doresc un mijloc de transport mai ieftin decat cu avionul: pot fi organizate plecari din mai multe orase din tara, spre deosebire de avion care opereaza doar din orasele cu aeroport, ajunge direct la destinatie, opririle sunt adaptate la nevoile turistilor, confort satisfacator, se pot face stationari pentru a vizita obiective turistice, la magazine de suveniruri, shopping.

  Pentru a petrece o vacanta Craciun Sibiel, transportul cu autocarul reprezinta cea mai buna solutie, pentru turistii care doresc sa achizitioneze un pachet cu tarife atractive, sa mearga in grup cu familia, prietenii, colegii, cu unele avantaje fata de masina personala.

  Sejur Autocar Craciun Sibiel 2020 - Cele mai bune oferte de vacanta cu transport autocar Craciun Sibiel, Marginimea Sibiului, Romania - Alege oferta cu plecari din Bucuresti, Pitesti, Valcea si rezerva online prin DirectBooking.ro

  Recomandari turistice pentru Sibiel

  Dintre obiectivele turistice, deosebit de interesante sunt:

  Cetatea de pământ şi piatră de la Sibiel datând din secolele XII-XIII - a aparţinut populaţiei româneşti, fiind menţionată în documente în 1384, împreună cu alte localităţi din Mărginimea Sibiului: Vale, Fântânele-Cacova.

  Legat de organizarea muzeului din sat, ea a început în 1969, mai ales prin donaţii. Aceasta reuneşte o valoroasă colecţie de icoane pe sticlă din aproape toate centrele de iconari din ţară. Alături de icoanele pe sticlă sunt expuse şi icoane pe lemn, ceramică populară, piese de mobilier, textile de casă, precum şi o serie de cărţi vechi româneşti.

  Cât priveşte Biserica cu hramul “Sfânta Treime”, ea a fost construită între anii 1765-1767. Are planul dreptunghiular, cu absidă şi turn decroşat în partea de vest. De-a lungul anilor a suportat unele modificări în elevaţie, mai ales în ceea ce priveşte ferestrele, care au fost mărite. Pictura murală a fost executată în frescă în anii 1774-1775 de Stan Zugravu.

  În sat se află şi trei troiţe ridicate la începutul secolului al XIX-lea, respectiv în anii 1803, 1817 şi 1819, pictate în frescă, precum si un schit. De menţionat că satul Sibiel reprezintă locul de naştere al cunoscutului istoric Andrei Oţetea (1894-1977).

  Intrebari frecvente despre Sibiel

  Care sunt hotelurile ce accepta tickete de vacanta din Sibiel?

  Pentru toate hotelurile afisate in site acceptam plata cu tickete de vacanta sau card de tickete de vacanta. Mai multe detalii gasiti aici

  Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Sibiel?

  Hotel Sibiel sunt cele mai populare hoteluri din Sibiel