Last Minute Litoral Eforie Sud, Litoralul Romanesc Romania vara 2020
Filtre: Categorie: Litoral×Oferte speciale: Last Minute× (2 oferte, 401.6LEI - 496.1LEI)

Afiseaza harta
Hotel Excelsior, Eforie Sud

Hotel Excelsior  

   Scor 8.3 din 5 comentarii

Eforie Sud, Litoralul Romanesc, Romania

  • Hotel aproape de plaja  
  • Fara transport

  Ultima rezervare: 19.06.2020

Hotel Claudia, Eforie Sud

Hotel Claudia  

   Scor 9.1 din 7 comentarii

Eforie Sud, Litoralul Romanesc, Romania

  • Hotel aproape de plaja  
  • Fara transport

Despre Eforie SudPrezentare si poze Eforie Sud

Eforie Sud

Eforie Sud s-a numit, intre cele doua razboaie mondiale, Carmen Sylva, dupa pseudonimul de poeta al reginei Elisabeta a României. Devenita statiune in 1912, Eforie Sud Statiunea se distinge printr-un promontoriu de calcar si o faleza care atinge pe alocuri 35 de metri.

Eforie Sud este o statiune estivala integrata orasului Eforie, aflata in extremitatea sud-estica a Romaniei, pe fasia de litoral cuprinsa intre Marea Neagra si Lacul Techirghiol, la 8-20 m peste nivelul marii, la 5 km distanta de Eforie Nord si la 19 km distanta de Constanta.

Plaja ingusta este intinsa pe o lungime de 2 kilometri la picioarele falezei care la Eforie Sud atinge cea mai mare inaltime dintre toate statiunile.

Last Minute Litoral Eforie Sud

Direct Booking

Last Minute Litoral Eforie Sud Romania vara 2020. Oferte Last Minute Litoral Eforie Sud Litoralul Romanesc. Rezerva acum online prin DirectBooking.ro !

Recomandari turistice pentru Eforie Sud

Obiective turistice
Atractia principala a statiunii o reprezinta „Baile Reci” cu namol, complet modernizate. In Eforie Sud exista si un Sanatoriu pentru copii cu afectiuni reumatologice cu regim permanent, care trateaza in principal slabiciunea fizica si rahitismul. Statiunea se mai distinge printr-un promontoriu de calcar si prin faleza de la a carei inaltime se deschide o splendida panorama. Teatru in aer liber, bazele de agrement si posibilitatile de practicare a sporturilor nautice.