Last Minute Litoral Jupiter, Litoralul Romanesc Romania vara 2021
Filtre: Categorie: Litoral×Oferte speciale: Last Minute× (2 oferte, 50LEI - 500LEI)

Afiseaza harta
Hotel Majestic, Jupiter

Hotel Majestic    

   Scor 8 din 82 comentarii

Jupiter, Litoralul Romanesc, Romania

  • Hotel cu loc de joaca pentru copii  
  • Fara transport

  Ultima rezervare: 28.07.2021

Hotel Poseidon Resort, Jupiter

Hotel Poseidon Resort    

   Scor 9 din 38 comentarii

Jupiter, Litoralul Romanesc, Romania

  • Hotel cu All Inclusive  
  • Fara transport

  Ultima rezervare: 25.07.2021

Despre JupiterPrezentare si poze Jupiter

Jupiter

Jupiter-Cap Aurora (la 40 km de Constanţa şi la 4 km de Mangalia), staţiuni climaterice estivale, între pădurea Comorova şi ţărmul mării. Plaja staţiunii Jupiter se întinde pe o distanţă de 1 km într-un golf pitoresc. Cap Aurora, cea mai tânără staţiune a litoralului românesc atrage nenumăraţi turişti prin frumuseţea peisajului şi a hotelurilor sale, cu nume de pietre preţioase.

Last Minute Litoral Jupiter

Direct Booking

Last Minute Litoral Jupiter Romania vara 2021. Peste 2 Oferte Last Minute Litoral Jupiter Litoralul Romanesc cu discount pana la 30%. Rezerva acum online prin DirectBooking.ro !

Recomandari turistice pentru Jupiter

Ambarcaţiunile de pe lacul Tismana, terenurile de sport, teatrul şi cinematograful în aer liber, piscinele, discotecile, contribuie la realizarea unei vacanţe de neuitat.

Intrebari frecvente despre Jupiter

Care sunt hotelurile ce accepta tickete de vacanta din Jupiter?

Pentru toate hotelurile afisate in site acceptam plata cu tickete de vacanta sau card de tickete de vacanta. Mai multe detalii gasiti aici

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Jupiter?

Hotel Delta, Hotel Olimpic, Hotel Majestic, Hotel Meteor, Hotel Poseidon Resort sunt cele mai populare hoteluri din Jupiter

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Jupiter?

Hotel Delta, Hotel Olimpic, Hotel Majestic, Hotel Meteor, Hotel Poseidon Resort sunt cele mai apreciate hoteluri din Jupiter ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Jupiter.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Jupiter?

Hotel Olimpic, Hotel Cometa, Complex Hotelier Iris - Nalba - Mimoza, Hotel Capitol, Vile Liliacul sunt cele mai apreciate hoteluri din Jupiter ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Jupiter.

Care sunt hotelurile cele mai apreciale cu plaja proprie din Jupiter?

Hotel Delta, Hotel Olimpic, Hotel Meteor, Hotel Cometa, Hotel Capitol sunt cele mai apreciate hoteluri din Jupiter cu acces direct la pe plaja. Mai multe hotelurile cu acces direct la plaja din Jupiter.

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Jupiter?

Hotel Delta, Hotel Olimpic, Hotel Majestic, Hotel Meteor, Hotel Cometa sunt cele mai apreciate hoteluri din Jupiter cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Jupiter.

Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Jupiter?

Hotel Olimpic sunt cele mai apreciate hoteluri din Jupiter ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Jupiter.