Autocar Maramures cu plecare din Buzau Romania 2021
Filtre: Transport: autocar× (3 oferte, 126.1LEI - 407.1LEI)

Afiseaza harta
Circuit Maramures Bucovina Iasi 6 Zile Autocar 2021 Jud. Maramures, Maramures

Circuit Maramures Bucovina Iasi 6 Zile Autocar 2021 Jud. Maramures

Maramures, Maramures, Romania

  • Autocar (27.07 - 26.09.2021)
   Date de plecare: 24.08, 21.09

    Ultima rezervare: 27.05.2021

  Bucovina 5 Zile Autocar 2021 Jud. Maramures, Maramures

  Bucovina 5 Zile Autocar 2021 Jud. Maramures

  Maramures, Maramures, Romania

   • Autocar (11.08 - 12.09.2021)
    Date de plecare: 11.08, 08.09
   • Fara transport
   Maramures Circuit 3 Zile 2021 Jud. Maramures, Maramures

   Maramures Circuit 3 Zile 2021 Jud. Maramures

   Maramures, Maramures, Romania

    • Autocar (06.08 - 19.09.2021)
     Date de plecare: 06.08, 17.09

    Despre Maramures

    Maramures

    Baia Sprie este un oraș din județul Maramureș, Transilvania, România. A fost unul dintre centrele miniere importante din Maramureș. O activitate minieră în regiunea localității este semnalată deja în epoca bronzului.

    Aceasta modalitate de transport cu autocarul cu plecare din Buzau in Maramures, Romania reprezinta alegerea turistilor in functie de mai multe puncte de vedere: mai comod decat cu trenul, mai economic decat cu avionul, turistii nu dispun de masina personala, pentru soferii care nu au rezistenta la trafic sau sa conduca pe distante lungi.

    Exista foarte multe optiuni de pachete turistice care se pot combina cu transport autocar pentru Maramures. Puteti rezerva hotelul preferat din Maramures cu tipul de masa dorit si ulterior transport cu autocarul separat, sau pachet complet cu transport autocar inclus. La achizitionarea pachetelor turistice pentru destinatia Maramures care includ transportul cu autocarul, turistii primesc anumite beneficii: asistenta turistica, personal calificat si ghizi in autocar care va informeaza despre farmecul locurilor de pe traseu.

    Calatoria cu autocarul catre Maramures constituie o serie de avantaje pentru turistii care doresc un mijloc de transport mai ieftin decat cu avionul: pot fi organizate plecari din mai multe orase din tara, spre deosebire de avion care opereaza doar din orasele cu aeroport, ajunge direct la destinatie, opririle sunt adaptate la nevoile turistilor, confort satisfacator, se pot face stationari pentru a vizita obiective turistice, la magazine de suveniruri, shopping.

    Pentru a petrece o vacanta in Maramures, transportul cu autocarul reprezinta cea mai buna solutie, pentru turistii care doresc sa achizitioneze un pachet cu tarife atractive, sa mearga in grup cu familia, prietenii, colegii, cu unele avantaje fata de masina personala.

    Sejururi si pachete cu autocarul cu plecare din Buzau Odihna Si Relaxare Maramures Romania 2021 la cele mai mici preturi. Peste 6 oferte cu Demipensiune si Pensiune completa,. Rezerva acum online!

    Intrebari frecvente despre Maramures

    Care sunt hotelurile ce accepta tickete de vacanta din Maramures?

    Pentru toate hotelurile afisate in site acceptam plata cu tickete de vacanta sau card de tickete de vacanta. Mai multe detalii gasiti aici

    Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Maramures?

    Circuit Maramures Bucovina Iasi 6 Zile Autocar 2021 Jud. Maramures, Maramures Circuit 3 Zile 2021 Jud. Maramures, Bucovina 5 Zile Autocar 2021 Jud. Maramures sunt cele mai populare hoteluri din Maramures