Last Minute Banat Romania 2022
Filtre: Oferte speciale: Last Minute× (1 oferte, 105.6LEI - 105.6LEI)

Afiseaza harta
Afrodita Resort And Spa, Baile Herculane

Afrodita Resort And Spa    

   Scor 8.7 din 77 comentarii

Baile Herculane, Banat, Romania

  • Hotel cu Internet wireless  
  • Fara transport

  Ultima rezervare: 30.11.2021

Despre Banat

Banat

Timișoara este situată în sud-estul Câmpiei Panonice (respectiv în sudul Câmpiei de Vest), în zona de divagare a râurilor Timiș și Bega.
Timișoara, in traducere: „cetatea de pe Timiș” este reședința și cel mai mare oraș al județului Timiș din regiunea istorică Banat, vestul României.
Numele localității vine de la râul Timiș (trecând la sud de municipiu), numit de romani în antichitate Tibisis sau Tibiscus.

Last Minute Banat

Direct Booking

Last Minute Banat Romania 2022 - oferte Last Minute Balneo Banat cu discount pana la 10%. Rezerva acum online prin DirectBooking.ro !

Intrebari frecvente despre Banat

Care sunt hotelurile ce accepta tickete de vacanta din Banat?

Pentru toate hotelurile afisate in site acceptam plata cu tickete de vacanta sau card de tickete de vacanta. Mai multe detalii gasiti aici

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Banat?

Afrodita Resort and Spa, Hotel Diana, Hotel Ferdinand, Hotel Roman, Hotel Sara s Sons sunt cele mai populare hoteluri din Banat

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Banat?

Afrodita Resort and Spa, Hotel Diana, Hotel Ferdinand, Hotel Roman, Hotel Sara s Sons sunt cele mai apreciate hoteluri din Banat ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Banat.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Banat?

Hotel Diana, Hotel Roman, Hotel Sara s Sons, Grand Hotel Minerva Resort Spa, Hotel Parc sunt cele mai apreciate hoteluri din Banat ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Banat.

Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Banat?

Afrodita Resort and Spa, Hotel Diana, Hotel Ferdinand, Hotel Roman, Hotel Sara s Sons sunt cele mai apreciate hoteluri din Banat ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Banat.

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Banat?

Hotel Ferdinand, Hotel Roman, Hotel Parc, Golden Spirit, Pensiunea Soimul sunt cele mai apreciate hoteluri din Banat cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Banat.