Oferte cazare Bucovina, Bucovina Romania iarna 2019
(5 oferte, 126LEI - 204.2LEI)
Casa Doamnei, Bucovina

Casa Doamnei

Bucovina, Bucovina, Romania

  • Fara transport
  Bucovina Lodge, Bucovina

  Bucovina Lodge

  Bucovina, Bucovina, Romania

   • Fara transport
   Circuit 5 Zile Manastirile Bucovinei, Bucovina

   Circuit 5 Zile Manastirile Bucovinei

   Bucovina, Bucovina, Romania

    • Autocar (17.07 - 02.12.2019)
     Date de plecare: 31.07, 04.09, 02.10, 28.11

      Ultima rezervare: 28.06.2019

    Oferte Bucovina

    Bucovina, Bucovina, Romania reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

    Partiile de ski din Bucovina sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Bucovina pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Bucovina sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

    Conditiile de zapada sunt excelente in Bucovina oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

    Echipamentul de instalatii pe cablu din Bucovina garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Bucovina va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

    Oferte cazare Bucovina, Bucovina, Romania iarna 2019 - 2020 - Alege din 5 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro