Oferte Cazare Muntii Bucegi Romania iarna 2024
(10 oferte, 185.5LEI - 1000LEI)

Afiseaza harta
Hotel Pestera, Moroeni

Hotel Pestera    

   Scor 9.2 din 14 comentarii

Moroeni, Muntii Bucegi, Romania

 • Hotel cu Internet wireless  
 • Fara transport

  Ultima rezervare: 27.04.2024

Residence Casa Moroeni, Moroeni

Residence Casa Moroeni

Moroeni, Muntii Bucegi, Romania

 • Hotel cu parcare proprie  
 • Fara transport
Belmont Hotel And Spa, Moroeni

Belmont Hotel And Spa

Moroeni, Muntii Bucegi, Romania

 • Hotel cu loc de joaca pentru copii  
 • Fara transport
Hotel Hanul Cu Ursi, Moroeni

Hotel Hanul Cu Ursi  

Moroeni, Muntii Bucegi, Romania

 • Hotel cu parcare proprie  
 • Fara transport
Pensiunea Raiul De Rau, Moroeni

Pensiunea Raiul De Rau  

Moroeni, Muntii Bucegi, Romania

 • Hotel cu Internet wireless  
 • Fara transport
Hotel Valea Sipotului, Moroeni

Hotel Valea Sipotului

Moroeni, Muntii Bucegi, Romania

  • Fara transport
  Pensiunea Valea Cocorei, Moroeni

  Pensiunea Valea Cocorei  

  Moroeni, Muntii Bucegi, Romania

  • Hotel cu Internet wireless  
  • Fara transport
  Ferma Club, Moroeni

  Ferma Club

  Moroeni, Muntii Bucegi, Romania

   • Fara transport
   Doina, Moroeni

   Doina

   Moroeni, Muntii Bucegi, Romania

    • Fara transport

    Despre Muntii Bucegi

    Muntii Bucegi

    Parcul Natural Bucegi este situat integral in Masivul Bucegi din Carpatii Meridionali, desfasurat sub forma unui amfiteatru cu deschidere sudica, pe teritoriul administrativ a trei judete: Dambovita, Prahova si Brasov.

    Oferte Muntii Bucegi

    Muntii Bucegi, Romania reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

    Partiile de ski din regiunea Muntii Bucegi sunt amenajate in centrele principale montane ale statiuniilor din Romania si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Muntii Bucegi pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Muntii Bucegi sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

    Conditiile de zapada sunt excelente in Muntii Bucegi oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

    Echipamentul de instalatii pe cablu din Muntii Bucegi garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Muntii Bucegi va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

    Oferte cazare Muntii Bucegi Romania iarna 2024 - 2025 - Alege din 10 oferte disponibile si rezerva acum online prin DirectBooking.ro. Cele mai Bune Preturi!

    Intrebari frecvente despre Muntii Bucegi

    Care sunt hotelurile ce accepta tickete de vacanta din Muntii Bucegi?

    Pentru toate hotelurile afisate in site acceptam plata cu tickete de vacanta sau card de tickete de vacanta. Mai multe detalii gasiti aici

    Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Muntii Bucegi?

    Hotel Pestera, Residence Casa Moroeni, Belmont Hotel and Spa, Hotel Hanul cu ursi, Pensiunea Raiul De Rau sunt cele mai populare hoteluri din Muntii Bucegi

    Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Muntii Bucegi?

    Hotel Pestera, Residence Casa Moroeni, Belmont Hotel and Spa, Hotel Hanul cu ursi, Pensiunea Raiul De Rau sunt cele mai apreciate hoteluri din Muntii Bucegi ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Muntii Bucegi.

    Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Muntii Bucegi?

    Hotel Pestera, Hotel Hanul cu ursi, Pensiunea Raiul De Rau, Pensiunea Valea Cocorei sunt cele mai apreciate hoteluri din Muntii Bucegi ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Muntii Bucegi.

    Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Muntii Bucegi?

    Hotel Pestera, Belmont Hotel and Spa sunt cele mai apreciate hoteluri din Muntii Bucegi ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Muntii Bucegi.

    Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Muntii Bucegi?

    Belmont Hotel and Spa, Pensiunea Raiul De Rau sunt cele mai apreciate hoteluri din Muntii Bucegi cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Muntii Bucegi.

    Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Muntii Bucegi?

    Hotel Pestera, Hotel Hanul cu ursi, Pensiunea Raiul De Rau sunt hoteluri din Muntii Bucegi ce au acces gratuit la internet

    Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Muntii Bucegi?

    Pensiunea Valea Cocorei sunt hoteluri din Muntii Bucegi ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Muntii Bucegi.