Craciun Moeciu De Jos, Bran Moeciu Romania iarna 2022
Filtre: Categorie: Craciun× (8 oferte, 137LEI - 161LEI)

Afiseaza harta
Cheile Gradistei Casa Alex, Moeciu de Jos

Cheile Gradistei Casa Alex

Moeciu de Jos, Bran Moeciu, Romania

  • Fara transport

  Despre Moeciu de JosPrezentare si poze Moeciu de Jos

  Moeciu de Jos

  Comuna Moeciu este situata in culoarul Rucar-Bran la poalele de nord-vest ale Muntilor Bucegi si cele de est ale Muntilor Piatra Craiului si reprezinta una din cele mai vechi cai de acces intre cele doua provincii romanesti: Ardealul si Tara Romaneasca, urmand Depresiunea Tarii Barsei cu Rucar - Dragoslavele.

  Situata la aprox 30 de km de Brasov intru-n cadru natural deosebit de pitoresc comuna Moieciu a devenit in ultimii ani o importanta destinatie de vacanta pentru turisti din tara si strainatate.
  Aflata la doar 10 km de Castelul Bran, statiunea Moeciu va intampina cu farmecul specific satelor de munte.

  Recomandari turistice pentru Moeciu de Jos

  Comuna Moeciu se distinge prin stancile din Cheile Gradistei si ale rezervatiei bio-geologice „La Chisatoare”, insa marea parte a turistilor ajung la Moeciu pentru ca este satul cu cel mai bun acces spre Platoul Bucegilor.
  In plus, se mai poate vizita frumoasa biserica ridicata la anul 1800 cu hramul “Adormirea Maicii Domnului” si izvoarele ce curg din munte la Cheile Moeciului, formand o mica rezervatie bio-geologica.


  Intrebari frecvente despre Moeciu de Jos

  Care sunt hotelurile ce accepta tickete de vacanta din Moeciu de Jos?

  Pentru toate hotelurile afisate in site acceptam plata cu tickete de vacanta sau card de tickete de vacanta. Mai multe detalii gasiti aici

  Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Moeciu de Jos?

  Cheile Gradistei Casa De Lemn, Cheile Gradistei Casa Alex, Cheile Gradistei Casa Dorina, Cheile Gradistei Casa Bogdan sunt cele mai populare hoteluri din Moeciu de Jos