Sejururi Autocar Craciun Transilvania Romania iarna 2020
Filtre: Categorie: Craciun×Transport: autocar× (1 oferte, 300LEI - 539LEI)

Afiseaza harta
Cele Mai Frumoase Targuri De Craciun Din Romania 2 Zile Autocar 2020 Jud. Cluj, Cluj Napoca

Cele Mai Frumoase Targuri De Craciun Din Romania 2 Zile Autocar 2020 Jud. Cluj

Cluj Napoca, Transilvania, Romania

  • Autocar (05.12 - 06.12.2020)
   Date de plecare: 05.12

  Despre Transilvania

  Transilvania

  Municipiul Cluj-Napoca este situat în zona centrală a Transilvaniei, având o suprafață de 179,5 km². Situat în zona de legătură dintre Munții Apuseni, Podișul Someșan și Câmpia Transilvaniei, orașul este plasat la intersecția paralelei 46° 46’ N cu meridianul 23° 36’ E. Se întinde pe văile râurilor Someșul Mic și Nadăș și, prin anumite prelungiri, pe văile secundare ale Popeștiului, Chintăului, Borhanciului și Popii.

  Sejur Autocar Craciun Transilvania

  Aceasta modalitate de transport cu autocarul pentru Craciun Transilvania, Romania reprezinta alegerea turistilor in functie de mai multe puncte de vedere: mai comod decat cu trenul, mai economic decat cu avionul, turistii nu dispun de masina personala, pentru soferii care nu au rezistenta la trafic sau sa conduca pe distante lungi.

  Exista foarte multe optiuni de pachete turistice care se pot combina cu transport autocar pentru Craciun Transilvania. Puteti rezerva hotelul preferat pentru Craciun Transilvania cu tipul de masa dorit si ulterior transport cu autocarul separat, sau pachet complet cu transport autocar inclus. La achizitionarea pachetelor turistice pentru destinatia Transilvania care includ transportul cu autocarul, turistii primesc anumite beneficii: asistenta turistica, personal calificat si ghizi in autocar care va informeaza despre farmecul locurilor de pe traseu.

  Calatoria cu autocarul catre Craciun Transilvania constituie o serie de avantaje pentru turistii care doresc un mijloc de transport mai ieftin decat cu avionul: pot fi organizate plecari din mai multe orase din tara, spre deosebire de avion care opereaza doar din orasele cu aeroport, ajunge direct la destinatie, opririle sunt adaptate la nevoile turistilor, confort satisfacator, se pot face stationari pentru a vizita obiective turistice, la magazine de suveniruri, shopping.

  Pentru a petrece o vacanta Craciun Transilvania, transportul cu autocarul reprezinta cea mai buna solutie, pentru turistii care doresc sa achizitioneze un pachet cu tarife atractive, sa mearga in grup cu familia, prietenii, colegii, cu unele avantaje fata de masina personala.

  Sejur Autocar Craciun Transilvania Romania 2020 - Cele mai bune oferte de vacanta cu transport autocar Craciun Transilvania - ofertaRezerva online prin DirectBooking.ro

    Cititi articolele despre Transilvania, Romania de pe Blog-ul directbooking.ro

  Destinatii populare de schi in Romania

  06.11.2017 Romania

  Unde mergem la schi în România? Țara noastră se mândrește cu 28 de stațiuni de schi, iar unele dintre cele mai populare se află în Transilvania și sunt Poiana Brașov, Sinaia, Predeal și Păltiniș.