Last Minute Litoral Cap Aurora, Litoralul Romanesc Romania vara 2019
Filtre: Categorie: Litoral×Oferte speciale: Last Minute× (1 oferte, 326.6LEI - 326.6LEI)

Afiseaza harta
Hotel Topaz, Cap Aurora

Hotel Topaz  

   Scor 8.1 din 2 comentarii

Cap Aurora, Litoralul Romanesc, Romania

  • Hotel aproape de plaja  
  • Fara transport

  Ultima rezervare: 12.07.2019

Despre Cap AuroraPrezentare si poze Cap Aurora

Cap Aurora

OLIMP - Construită într-o manieră occidentală, staţiunea Olimp are 8.500 locuri de cazare în hoteluri de 3 şi 2 stele şi 500 locuri în camping. Aici se găseşte ansamblul „Amfiteatru, Panoramic, Belvedere”, cel mai mare şi mai frumos complex turistic de pe litoralul românesc. Celelalte hoteluri poartă denumirile provinciilor istorice româneşti: Moldova, Transilvania, Oltenia, Muntenia.
Statiunea Olimp se afla in extremitatea sud-estica a Romaniei, intr-o zona cu o vegetatie relativa bogata, padurea Comorova, pe tarmul Marii Negre, la 7 km nord de orasul Mangalia si la 38 kilometri de Constanta.

Last Minute Litoral Cap Aurora

Direct Booking

Last Minute Litoral Cap Aurora Romania vara 2019. Oferte Last Minute Litoral Cap Aurora Litoralul Romanesc. Rezerva acum online prin DirectBooking.ro !

Recomandari turistice pentru Cap Aurora

Printre posibilitatile de agrement se numara un cinema in aer liber, Teatrul de Vara, Bazarul Neptun, debarcaderul, terenurile polivalente de sport, doua terenuri de minigolf, un parc de distractii, facilitatile pentru sporturi nautice si un sat de vacanta. Restaurantele ofera o bogata varietate de preparate culinare autohtone, specialitati din peste si programe folclorice. Exista posibilitati diverse de practicare a sporturilor nautice pe mare sau pe lacul Neptun.