Last Minute Litoral Cap Aurora, Litoralul Romanesc Romania vara 2024
Filtre: Categorie: Litoral×Oferte speciale: Last Minute× (2 oferte, 133.8LEI - 133.8LEI)

Afiseaza harta
Hotel Opal, Cap Aurora

Hotel Opal    

   Scor 8.6 din 152 comentarii

Cap Aurora, Litoralul Romanesc, Romania

  • Hotel cu loc de joaca pentru copii  
  • Fara transport

  Ultima rezervare: 11.07.2024

Despre Cap AuroraPrezentare si poze Cap Aurora

Cap Aurora

OLIMP - Construită într-o manieră occidentală, staţiunea Olimp are 8.500 locuri de cazare în hoteluri de 3 şi 2 stele şi 500 locuri în camping. Aici se găseşte ansamblul „Amfiteatru, Panoramic, Belvedere”, cel mai mare şi mai frumos complex turistic de pe litoralul românesc. Celelalte hoteluri poartă denumirile provinciilor istorice româneşti: Moldova, Transilvania, Oltenia, Muntenia.
Statiunea Olimp se afla in extremitatea sud-estica a Romaniei, intr-o zona cu o vegetatie relativa bogata, padurea Comorova, pe tarmul Marii Negre, la 7 km nord de orasul Mangalia si la 38 kilometri de Constanta.

Last Minute Litoral Cap Aurora

Direct Booking

Last Minute Litoral Cap Aurora Romania vara 2024. Oferte Last Minute Litoral Cap Aurora Litoralul Romanesc cu discount pana la 15%. Rezerva acum online prin DirectBooking.ro !

Recomandari turistice pentru Cap Aurora

Printre posibilitatile de agrement se numara un cinema in aer liber, Teatrul de Vara, Bazarul Neptun, debarcaderul, terenurile polivalente de sport, doua terenuri de minigolf, un parc de distractii, facilitatile pentru sporturi nautice si un sat de vacanta. Restaurantele ofera o bogata varietate de preparate culinare autohtone, specialitati din peste si programe folclorice. Exista posibilitati diverse de practicare a sporturilor nautice pe mare sau pe lacul Neptun.

Intrebari frecvente despre Cap Aurora

Care sunt hotelurile ce accepta tickete de vacanta din Cap Aurora?

Pentru toate hotelurile afisate in site acceptam plata cu tickete de vacanta sau card de tickete de vacanta. Mai multe detalii gasiti aici

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Cap Aurora?

Hotel Mera Onix , Hotel Opal, Hotel California, Hotel Topaz, Hotel Diamant sunt cele mai populare hoteluri din Cap Aurora

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Cap Aurora?

Hotel Mera Onix , Hotel Opal, Hotel California, Hotel Topaz, Hotel Diamant sunt cele mai apreciate hoteluri din Cap Aurora ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Cap Aurora.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Cap Aurora?

Hotel Mera Onix sunt cele mai apreciate hoteluri din Cap Aurora ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Cap Aurora.

Care sunt hotelurile cele mai apreciale cu plaja proprie din Cap Aurora?

Hotel California sunt cele mai apreciate hoteluri din Cap Aurora cu acces direct la pe plaja. Mai multe hotelurile cu acces direct la plaja din Cap Aurora.

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Cap Aurora?

Hotel Mera Onix , Hotel Opal, Hotel California, Hotel Diamant, Hotel Cristal sunt cele mai apreciate hoteluri din Cap Aurora cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Cap Aurora.