Vacante Litoral Corbu, Litoralul Romanesc Romania vara 2022
Filtre: Categorie: Litoral× (1 oferte, 50LEI - 500LEI)
Complex Plaja Golf, Corbu

Complex Plaja Golf  

Corbu, Litoralul Romanesc, Romania

  • Hotel aproape de plaja  
  • Fara transport

Despre CorbuPrezentare si poze Corbu

Corbu

Comuna Corbu se afla la 8 km. nord de Statiunea Mamaia si se invecineaza la sud cu orasul Navodari si are o buna legatura rutiera judeteana, pe DJ 226. Acesta porneste din zona Midia Navodari, cu relatii pe DN 22 B, prin Navodari – Ovidiu, la DN 2 A – E 60 spre Bucuresti – Constanta si pe litoral prin zona turistica Navodari – Mamaia – Constanta.

Vacante litoral Corbu

Fiecare turist se poate bucura de o vacanta de vara perfecta pe litoral in Corbu, Litoralul Romanesc, Romania, indiferent de varsta sau exigenta. Sezonul estival litoral Corbu incepe din mai si se termina in septembrie – octombrie, in functie de conditiile climatice favorabile pentru plaja.

Oferta hoteliera pentru Litoral Corbu este diversa si accesibila pentru orice turist. Majoritatea unitatilor de cazare pentru litoral Corbu sunt situate pe plaja sau au acces la plaja. Pachetele turistice pentru sezonul de vara pentru litoral Corbu sunt foarte atractive si turistii le pot achizitiona cu tarife promotionale: oferte First Minute litoral Corbu, Early Booking litoral Corbu, Last Minute litoral Corbu, Programe si Oferte Speciale litoral Corbu.

Corbu este ideala pentru cei care aspira la o vacanta de relaxare pe litoral sau la una dinamica in functie de alegerea hotelului din Corbu. Turistii au la dispozitie hoteluri cochete din Corbu cu servicii minime pana la resorturi de lux din Corbu cu posibilitati variate de entertainment. Conform preferintelor, se poate rezerva cazare in Corbu cu masa mic dejun, demipensiune, pensiune complete, All Inclusive sau Ultra All Inclusive.

Hotelurile din Corbu dispun de numeroase facilitati pentru familii cu copii: camere spatioase in care copii au gratuitate pana la 13 ani, topogane, locuri de joaca, cluburi pentru copii, animatie, piscine cu sectiune speciala pentru cei mici. Pentru tinerii care doresc sa se distreze in Corbu pot gasi cluburi, discoteci, pub-uri, terase, aquapark-uri, sporturi acvatice. Pentru cei care doresc sa evadeze din mediul urban aglomerat si tumultuous, se pot relaxa la unitatile hoteliere de pe litoral din Corbu unde pot gasi liniste si destindere.

Majoritatea hotelurilor de pe litoral din Corbu oferta sezloguri gratuit la piscina exterioara iar unele hoteluri ce au acces direct pe plaja din Corbu ofera si sezloguri gratuite la plaja in pachetul de All Inclusive.

Vacante Litoral Corbu (Litoralul Romanesc, Romania) vara 2022 - Alege oferta si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!

Recomandari turistice pentru Corbu

Windsurfing si Kitesurfing: plaja Corbu este un loc unde se aduna de mult timp practicanti al acestor gen de sporturi o mana de ajutor dand si scoala de windsurfing aflata langa lacul Corbu. Sporturi cu vele: pe lacul Corbu se afla singura scoala cu atestare europeana de sporturi nautice cu vele, tot aici putandu-se inchiria acest gen de ambarcatiuni. Scufundari si Snorkeling: deoarece apa marii este mult mai curata in aceasta zona a litoralului multe scoli de scufundari isi aleg acest loc pentru a-si instrui cursantii. Pescuit Sportiv: lacul Corbu este cunoscut de mult de catre pescari ca un lac foarte bun de pescuit cu multe specii de pesti.
Dar marele avantaj al viitoarei statiuni este apropierea de Grindul Chituc si de salba de lacuri ce il delimiteaza, printre cele mai importante specii de pesti ce pot fi pescuiti fiind labanul, cambula, calcanul, lufarul, salaul, somnul si crapul.Birds Watching: lacul Corbu impreuna cu grindul Chituc se afla intr-o zona strict protejata, unde chira de balta (Sterna Hirundo, engl. Commontern) isi are locul preferat de pescuit si clocit, la intrecere cu pescarusul argintiu (Larus Argentus, engl. Heringgull) si pescarusul rizatoar (Larus Ridibundus, blackheaded gull). Cu adevarat ornitologii de pretutindeni gasesc in acest loc un teren de cercetare si observatie. Iar daca faci o plimbare cu barca pe lacul Sinoe poti sa admiri in voie singuraticul lopatar (Platalea Leucorodia, spoonbill), ratele cu ciuf (Netta Rufina, engl. Red crested pochard), grupurile de pelicani (Pelecanus Onocrotalus, engl. White pelican).Circuite de ATV motocross si biciclism: pasionatii de ATV si motorcross sunt la ei acasa. Loc ideal pentru ture de supravietuire pe grindul Chituc datorita lungimii sale de aproximativ 30 Km. Totodata o tura facuta cu bicicleta testeaza la maxim rezistenta oricui.

Intrebari frecvente despre Corbu

Care sunt hotelurile ce accepta tickete de vacanta din Corbu?

Pentru toate hotelurile afisate in site acceptam plata cu tickete de vacanta sau card de tickete de vacanta. Mai multe detalii gasiti aici

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Corbu?

Complex Plaja Golf sunt cele mai populare hoteluri din Corbu

Care sunt hotelurile cele mai apreciale cu plaja proprie din Corbu?

Complex Plaja Golf sunt cele mai apreciate hoteluri din Corbu cu acces direct la pe plaja. Mai multe hotelurile cu acces direct la plaja din Corbu.