Oferte speciale Litoral Eforie Sud, Litoralul Romanesc Romania vara 2021
Filtre: Categorie: Litoral×Oferte speciale: Alte oferte speciale× (2 oferte, 79.3LEI - 99.6LEI)

Afiseaza harta
Hotel Cosmos, Eforie Sud

Hotel Cosmos  

Eforie Sud, Litoralul Romanesc, Romania

  • Hotel cu Pensiune completa  
  • Fara transport

  Ultima rezervare: 26.07.2021

Edmond, Eforie Sud

Edmond  

Eforie Sud, Litoralul Romanesc, Romania

  • Hotel pe plaja  
  • Fara transport

  Ultima rezervare: 19.07.2021

Despre Eforie SudPrezentare si poze Eforie Sud

Eforie Sud

Eforie Sud s-a numit, intre cele doua razboaie mondiale, Carmen Sylva, dupa pseudonimul de poeta al reginei Elisabeta a României. Devenita statiune in 1912, Eforie Sud Statiunea se distinge printr-un promontoriu de calcar si o faleza care atinge pe alocuri 35 de metri.

Eforie Sud este o statiune estivala integrata orasului Eforie, aflata in extremitatea sud-estica a Romaniei, pe fasia de litoral cuprinsa intre Marea Neagra si Lacul Techirghiol, la 8-20 m peste nivelul marii, la 5 km distanta de Eforie Nord si la 19 km distanta de Constanta.

Plaja ingusta este intinsa pe o lungime de 2 kilometri la picioarele falezei care la Eforie Sud atinge cea mai mare inaltime dintre toate statiunile.

Oferte speciale Litoral Eforie Sud

Direct Booking

Oferte speciale Litoral Eforie Sud Romania vara 2021. Peste 2 Oferte speciale Litoral Eforie Sud Litoralul Romanesc cu discount pana la 20%. Rezerva acum online prin DirectBooking.ro !

Recomandari turistice pentru Eforie Sud

Obiective turistice
Atractia principala a statiunii o reprezinta „Baile Reci” cu namol, complet modernizate. In Eforie Sud exista si un Sanatoriu pentru copii cu afectiuni reumatologice cu regim permanent, care trateaza in principal slabiciunea fizica si rahitismul. Statiunea se mai distinge printr-un promontoriu de calcar si prin faleza de la a carei inaltime se deschide o splendida panorama. Teatru in aer liber, bazele de agrement si posibilitatile de practicare a sporturilor nautice.

Intrebari frecvente despre Eforie Sud

Care sunt hotelurile ce accepta tickete de vacanta din Eforie Sud?

Pentru toate hotelurile afisate in site acceptam plata cu tickete de vacanta sau card de tickete de vacanta. Mai multe detalii gasiti aici

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Eforie Sud?

Hotel Capitol, Hotel Excelsior, Hotel Gloria, Hotel Crisana, Complexul de vile BRIZA MARII sunt cele mai populare hoteluri din Eforie Sud

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Eforie Sud?

Hotel Capitol, Hotel Excelsior, Hotel Gloria, Hotel Crisana, Complexul de vile BRIZA MARII sunt cele mai apreciate hoteluri din Eforie Sud ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Eforie Sud.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Eforie Sud?

Hotel Excelsior, Hanul Hora Romaneasca, Edmond, Vila PATRICIA, Claudia sunt cele mai apreciate hoteluri din Eforie Sud ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Eforie Sud.

Care sunt hotelurile cele mai apreciale cu plaja proprie din Eforie Sud?

Hotel Excelsior, Edmond, Hostel Oltenia, VILELE FLORIDA SI MIAMI sunt cele mai apreciate hoteluri din Eforie Sud cu acces direct la pe plaja. Mai multe hotelurile cu acces direct la plaja din Eforie Sud.

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Eforie Sud?

Hotel Excelsior, Hotel Crisana, Complexul de vile BRIZA MARII, Vila PATRICIA, Hotel Amurg sunt cele mai apreciate hoteluri din Eforie Sud cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Eforie Sud.

Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Eforie Sud?

Hotel Excelsior, Hotel Crisana, Edmond, Hostel Oltenia, Arome22 sunt hoteluri din Eforie Sud ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Eforie Sud.