Early Booking Litoral Mangalia, Litoralul Romanesc Romania vara 2023
Filtre: Categorie: Litoral×Oferte speciale: Early Booking× (2 oferte, 50LEI - 500LEI)

Afiseaza harta
Hotel Paradiso, Mangalia

Hotel Paradiso    

   Scor 9 din 53 comentarii

Mangalia, Litoralul Romanesc, Romania

  • Hotel cu loc de joaca pentru copii  
  • Fara transport

  Ultima rezervare: 19.03.2023

Despre MangaliaPrezentare si poze Mangalia

Mangalia

Mangalia, cea mai sudică staţiune de pe litoralul Mării Negre, are o climă dulce, asemănătoare cu cea mediteraneană, ceea ce face ca primăvara să sosească mai devreme, iar toamna să întârzie aici mai mult. Mangalia este singura staţiune maritimă care deţine izvoare minerale (sulfuroase, mezotermale şi radioactive, folosite din antichitatea romană).

Black Friday Litoral Mangalia

Conceptul de Early Booking sau Inscrierea timpurie consta in rezervarea cu mult timp inainte a pachetelor turistice. Prin aceasta modalitate de rezervare cu multe luni in avans a pachetelor turistice pentru Litoral Mangalia, Litoralul Romanesc, Romania puteti beneficia de reduceri considerabile la vacantele Litoral Mangalia.

Ofertele turistice Early Booking Litoral Mangalia vara 2023 sunt disponibile cu mult timp inainte de inceperea sezonului. Conform politicii hoteliere reducerile la ofertele Early Booking Litoral Mangalia pot atinge procentul de pana la 40%. Marele avantaj al acestor inscrieri timpurii Litoral Mangalia este de a plati mai putin din valoarea pachetului turistic cu 10-40% fata de tariful achitat in mod normal daca achizitionati sejurul in timpul sezonului. Un alt avantaj al acestor inscrieri timpurii este ca veti gasi mai mult ca sigur camere disponbile la hotelul unde doriti sa va petreceti vacanta in Mangalia.

Reducerile timpurii aplicate la tarifele unui sejur Litoral Mangalia au anumite conditii speciale precum data limita de plata integrala ce este stabilita de unitatile hoteliere. Reducerile Early Booking pentru Litoral Mangalia scad in procente in general dupa fiecare luna si se incheie cand incepe sezonul estival sau atunci cand hotelul ne informeaza ca au oprit de la vanzare ofertele cu discount Early Booking.

In general in cazul ofertelor pentru Litoral Mangalia cu reduceri Early Booking trebuie sa achitati un avans de 30% in momentul in care va confirmam disponibilitatea in baza unei facturi de avans iar diferenta trebuie achitat pana la data limita stabilita de hotelul din Mangalia in oferta Early Booking.

La majoritatea ofertele Early Booking pentru Litoral Mangalia sunt acceptate modificari sau anulari ale rezervarilor efectuate din timp pana la data limita de plata integrala fara sa se aplice alte penalitati.

Rezervarea vacantei pentru Litoral Mangalia prin programul Early Booking constituie un mare avantaj, deoarece va puteti orienta din timp catre hotelul dorit si perioada dorita. In perioada inscrierilor timpurii exista in sistem disponibilitati (allotment) la hoteluri din Mangalia si acest lucru reprezinta un beneficiu pentru turistii care au perioada fixa de concediu fara flexibilitate. In plus, turistii au suficient timp pentru a-si organiza vacanta, sa se informeze asupra destinatiei, locurilor si obiectivelor turistice ce pot fi vizitate in Mangalia si au siguranta ca totul este pus la punct din timp.

Early Booking Litoral Mangalia Romania vara 2023. Oferte Inscrieri timpurii Litoral Mangalia Litoralul Romanesc cu discount pana la 15%. Rezerva acum online prin DirectBooking.ro !

Recomandari turistice pentru Mangalia

Obiective turistice:
Portul Turistic Mangalia este singurul port turistic la Marea Neagră amenajat cu fonduri europene nerambursabile destinat ambarcațiunilor de agrement, la standarde tehnice și de calitate europene.

Herghelia Mangalia este situată la 3 km nord de Municipiul Mangalia şi la numai 500 m de malul vestic al Mării Negre.
Muzeul de Arheologie „Callatis” Mangalia Primele cercetări de arheologie la Mangalia au fost întreprinse de către C. Butculescu, urmat de inginerul topometru Pamfil Polonic.

Mormântul creştin cu psalmi Acest mormânt a fost descoperit în marea necropolă a cetăţii Callatis databilă în epoca romano-bizantină şi aparţine categoriei de morminte de tip hypogeu.

Complexul funerar tumular de la Movila Documaci
Geamia “ ESMAHAN SULTAN". Istoric Moscheea a fost construită în anul 1525 de fiica sultanului Selim al II-lea(1566-1575), care era soţia lui Sokollu Mehmed Paşa, vizirul tatălui său. Geamia este înconjurată de un cimitir musulman.

EDIFICIUL BIZANTIN
LACUL MANGALIA Între mlaştina Mangalia şi Saturn se află o porţiune de plajă lată şi primitoare.
Mormântul cu papirus

Muzeul Marinei În august 2004, într-o clădire a cazarmei dezafectate au început lucrările de reparaţii şi de organizare a instituţiei muzeale este conceput ca un muzeu al tehnicii navale.

PĂDUREA COMOROVA

PEŞTERA MOVILE

PEŞTERA LIMANU

Intrebari frecvente despre Mangalia

Care sunt hotelurile ce accepta tickete de vacanta din Mangalia?

Pentru toate hotelurile afisate in site acceptam plata cu tickete de vacanta sau card de tickete de vacanta. Mai multe detalii gasiti aici

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Mangalia?

Hotel Paradiso, Mera Brise, Msr Port Hotel, Hotel Corsa, Pensiunea Oituz sunt cele mai populare hoteluri din Mangalia

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Mangalia?

Hotel Paradiso, Mera Brise, Msr Port Hotel, Hotel Corsa, Hotel Solymar sunt cele mai apreciate hoteluri din Mangalia ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Mangalia.

Care sunt hotelurile cele mai apreciale cu plaja proprie din Mangalia?

Hotel Corsa, Hotel Laguna, VILA LAGUNA PARADIS, HOTEL LIFEHARBOUR LIMANU sunt cele mai apreciate hoteluri din Mangalia cu acces direct la pe plaja. Mai multe hotelurile cu acces direct la plaja din Mangalia.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Mangalia?

Hotel Paradiso, Mera Brise, Msr Port Hotel, Pensiunea Oituz, Hotel Royal Boutique Mangalia Breeze sunt cele mai apreciate hoteluri din Mangalia ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Mangalia.

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Mangalia?

Hotel Paradiso, Hotel Corsa, PENSIUNEA CASA OAZA, PENSIUNE AYMAR, Platinium Residence sunt cele mai apreciate hoteluri din Mangalia cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Mangalia.