Munte Banat Romania 2023
Filtre: Categorie: Munte× (3 oferte, 128.4LEI - 128.4LEI)

Afiseaza harta
Pensiunea Poiana Viselor, Poiana Marului

Pensiunea Poiana Viselor  

Poiana Marului, Banat, Romania

  • Hotel pentru familii cu copii  
  • Fara transport
Pensiunea Poiana Marului, Poiana Marului

Pensiunea Poiana Marului

Poiana Marului, Banat, Romania

  • Hotel cu piscina exterioara  
  • Fara transport

Despre Banat

Banat

Timișoara este situată în sud-estul Câmpiei Panonice (respectiv în sudul Câmpiei de Vest), în zona de divagare a râurilor Timiș și Bega.
Timișoara, in traducere: „cetatea de pe Timiș” este reședința și cel mai mare oraș al județului Timiș din regiunea istorică Banat, vestul României.
Numele localității vine de la râul Timiș (trecând la sud de municipiu), numit de romani în antichitate Tibisis sau Tibiscus.

Intrebari frecvente despre Banat

Care sunt hotelurile ce accepta tickete de vacanta din Banat?

Pentru toate hotelurile afisate in site acceptam plata cu tickete de vacanta sau card de tickete de vacanta. Mai multe detalii gasiti aici

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Banat?

Pensiunea Poiana Viselor, Pensiunea Poiana Marului, Hotel Dusan Si Fiul Resita Nord sunt cele mai populare hoteluri din Banat

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Banat?

Pensiunea Poiana Viselor, Pensiunea Poiana Marului, Hotel Dusan Si Fiul Resita Nord sunt cele mai apreciate hoteluri din Banat ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Banat.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Banat?

Pensiunea Poiana Viselor, Hotel Dusan Si Fiul Resita Nord sunt cele mai apreciate hoteluri din Banat ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Banat.

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Banat?

Pensiunea Poiana Viselor sunt cele mai apreciate hoteluri din Banat cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Banat.

Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Banat?

Pensiunea Poiana Viselor, Pensiunea Poiana Marului, Hotel Dusan Si Fiul Resita Nord sunt hoteluri din Banat ce au acces gratuit la internet