Oferte cazare Parang, Muntii Retezat Romania iarna 2022
(1 oferte, 50LEI - 500LEI)
Hotel Rusu, Parang

Hotel Rusu

Parang, Muntii Retezat, Romania

  • Hotel cu Internet wireless  
  • Fara transport

Despre ParangPrezentare si poze Parang

Parang

Munții Parâng fac parte din Carpații Meridionali, grupa muntoasă Parâng-Șureanu-Lotrului, fiind cea mai mare ca suprafață dintre masivele muntoase ale României. De la est la vest măsoară aproximativ 50 de km iar de la nord la sud circa 25 km.

Oferte Parang

Parang, Muntii Retezat, Romania reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

Partiile de ski din Parang sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Parang pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Parang sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

Conditiile de zapada sunt excelente in Parang oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

Echipamentul de instalatii pe cablu din Parang garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Parang va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

Oferte cazare Parang, Muntii Retezat, Romania iarna 2022 - Alege la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

Intrebari frecvente despre Parang

Care sunt hotelurile ce accepta tickete de vacanta din Parang?

Pentru toate hotelurile afisate in site acceptam plata cu tickete de vacanta sau card de tickete de vacanta. Mai multe detalii gasiti aici

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Parang?

Hotel Rusu sunt cele mai populare hoteluri din Parang

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Parang?

Hotel Rusu sunt cele mai apreciate hoteluri din Parang ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Parang.

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Parang?

Hotel Rusu sunt cele mai apreciate hoteluri din Parang cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Parang.

Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Parang?

Hotel Rusu sunt hoteluri din Parang ce au acces gratuit la internet

Care sunt hotelurile cele mai apreciale de familii cu copii Parang?

Hotel Rusu sunt hotelurile cele mai apreciate de familii cu copii din Parang. Mai multe hoteluri apreciate de familii cu copii din Parang.