Munte sau mare? Cele mai populare destinatii de Revelion în Romania
» Oferte Romania

04.12.2017 Romania

Munte sau mare? Cele mai populare destinatii de Revelion în Romania

Sărbătorile se apropie cu pași repezi, iar alegerea destinației de Revelion în România începe să devină tot mai dificilă. Presiunea e mare din toate părțile. Vrem romantism, dar și distracție. Vrem confort, dar și adrenalină. Și, mai presus de toate, vrem câteva momente pentru noi înșine... adică suficiente activități de revelion pentru copii, dacă ești dintre cei care sărbătoresc în familie. Chiar dacă pare greu de crezut, sunt destinații de Revelion în România care ți le pot oferi pe toate. Trebuie doar să știi încotro să o apuci: munte sau mare?

Revelion în România, la munte

Unii vor tradiție, alții vor adrenalină... însă, indiferent de ce parte ești, dacă alegi muntele, e clar că visezi și la zăpadă. Iar în aceste condiții, există o mulțime de variante pentru un Revelion în România de-a dreptul reușit. Pentru căldura tradițiilor, ia în calcul ofertele pentru Bucovina și orașe din Transilvania, precum Sighișoara, Covasna sau Târgul Mureș. Aici, noaptea de Revelion se pregătește cu mult înainte. Bunătățurile românești depășesc așteptările, căldura oamenilor este de-a dreptul molipsitoare, iar frumusețea peisajelor îți intră la suflet. Să nu te miri dacă vei vrea să repeți experiența an de an. Iar dacă vrei să te dai și cu schiurile, Transilvania îți oferă nenumărate oportunități. Astfel că, îți poți răpi o zi sau două din sejurul de Revelion în România pentru o cursă nebună (sau mai domoală) pe pârtiile din Brașov.

Dacă, însă, înclini mai mult spre distracție decât spre tradiție, vezi ofertele pentru sejururi în Poiana Brașov, Predeal, Bușteni, Azuga, Sinaia sau Vatra Dornei. Bineînțeles, lista mai poate continua cu oferte în alte colțuri ale României mai puțin știute pentru pârtiile de schi, precum Borșa și Cavnic din Maramureș. Trebuie doar să pornești de la un punct. Și dacă punctul de pornire este muntele, variantele încep să devină atractive în funcție de afinitățile tale.

Revelion în România, la mare

Dacă te regăsești printre cei care își doresc relaxare și plimbări pe malul mării, îmbinate cu mâncăruri tradiționale și muzică bună de petrecere, litoralul este cea mai potrivită destinație de Revelion în România. Salba de stațiuni a litoralului românesc îți oferă o serie de variante pentru sejururi pentru orice buget. Fie că ești cu familia sau în cuplu, stațiunile îți oferă variante de distracție și pentru tine. Poți merge în Mamaia dacă vrei mai multă distracție, mai multe petreceri nocturne de-a lungul sejurului. Dacă ești cu familia sau vrei romantism în cuplu, ai la dispoziție stațiunile Mangalia, Eforie Nord sau Năvodari sau Venus. Vezi ofertele de revelion pe litoralul românesc și alege-ți varianta potrivită.

Revelion în România, în sejururi de relaxare

Dacă, însă, vrei să îmbini și plăcerea de bălăceală cu zăpada, mergi pe Valea Oltului, la Băile Olănești, la Băile Govora sau la Călimănești Căciulata. De asemenea, te poți îndrepta spre Crișana, la Băile 1 Mai sau la Băile Felix, în funcție de buget și preferințe. Și Banatul are anul acesta oferte bune pentru sejururile de Revelion în România la Băile Herculane sau Poiana Mărului. Iar acum că ți-ai restrâns cercul destinațiilor de Revelion în România, alege-ți și oferta cea mai bună. Bucură-te de reducerile sezonului și rezervă sejururi cu până la 40% reducere. Le găsești pe toate pe site-ul nostru

   
posteaza comentariu
Posteaza
comentarii