Oferte cazare 2 Mai, Litoralul Romanesc Romania vara 2020
(3 oferte, 162LEI - 162LEI)
Pensiunea Casa Margo, 2 Mai

Pensiunea Casa Margo

2 Mai, Litoralul Romanesc, Romania

 • Hotel cu parcare proprie  
 • Fara transport
Hotel Helios Inn, 2 Mai

Hotel Helios Inn

2 Mai, Litoralul Romanesc, Romania

 • Hotel aproape de plaja  
 • Fara transport
Hotel Casa Stavros , 2 Mai

Hotel Casa Stavros

2 Mai, Litoralul Romanesc, Romania

  • Fara transport

  Despre 2 MaiPrezentare si poze 2 Mai

  2 Mai

  Situat in apropierea granitei cu Bulgaria, satul a devenit foarte cautat de turisti, fiind perfect pentru cei dornici de clipe linistite si discrete.
  Izolarea, salbaticia si noncomformismul atrag anual foarte multi tineri. Cazarea se poate face in casele localnicilor sau la una dintre vilele din sat sau de pe plaja. Cel ce vrea sa fie mai aproape de natura, sa mai auda sunete de chitara si sa-si petreaca noptile pe plaja, langa focuri de tabara sau terase cu stuf, trebuie sa ajunga la 2 Mai.

  Oferte 2 Mai

  Fiecare turist se poate bucura de o vacanta de vara perfecta in 2 Mai, Litoralul Romanesc, Romania, indiferent de varsta sau exigenta. Sezonul estival 2 Mai incepe din mai si se termina in septembrie – octombrie, in functie de conditiile climatice favorabile pentru plaja.

  Oferta hoteliera din 2 Mai este diversa si accesibila pentru orice turist. Pachetele turistice pentru sezonul de vara din 2 Mai sunt foarte atractive si turistii le pot achizitiona cu tarife promotionale: oferte First Minute 2 Mai, Early Booking 2 Mai, Last Minute 2 Mai, Programe si Oferte Speciale 2 Mai.

  2 Mai este ideala pentru cei care aspira la o vacanta de relaxare sau la una dinamica in functie de alegerea hotelului din 2 Mai. Turistii au la dispozitie hoteluri cochete din 2 Mai cu servicii minime pana la resorturi de lux din 2 Mai cu posibilitati variate de entertainment. Conform preferintelor, se poate rezerva cazare in 2 Mai cu masa mic dejun, demipensiune, pensiune complete, All Inclusive sau Ultra All Inclusive.

  Hotelurile din 2 Mai dispun de numeroase facilitati pentru familii cu copii: camere spatioase in care copii au gratuitate pana la 13 ani, topogane, locuri de joaca, cluburi pentru copii, animatie, piscine cu sectiune speciala pentru cei mici. Pentru tinerii care doresc sa se distreze in 2 Mai pot gasi cluburi, discoteci, pub-uri, terase, aquapark-uri, sporturi acvatice. Pentru cei care doresc sa evadeze din mediul urban aglomerat si tumultuous, se pot relaxa la unitatile hoteliere din 2 Mai unde pot gasi liniste si destindere.

  Oferte cazare 2 Mai, Litoralul Romanesc, Romania vara 2020 - Alege din 2 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

  Recomandari turistice pentru 2 Mai

  Localitatea 2 Mai, acum cativa ani doar o simpla comuna frecventata de artisti si nudisti, a devenit in ultimul timp un loc foarte cautat de turisti, in ciuda conditiilor modeste de cazare si a posibilitatilor de agrement.
  Cazarea se face in mare parte in casele satenilor, dar au aparut in ultima vreme si vile specializate in turism in care gradul de confort este mai ridicat.
  Statiunea se gaseste la doar 53 km de Constanta. Plaja de la 2 Mai nu este amenajata in mod special si nici foarte lata, insa foarte placuta pentru cei care prefera linistea.