Oferte cazare 2 Mai, Litoralul Romanesc Romania vara 2022
(10 oferte, 123.9LEI - 1135.8LEI)
Vila Panos, 2 Mai

Vila Panos

2 Mai, Litoralul Romanesc, Romania

  • Fara transport
  Casa Soarelui, 2 Mai

  Casa Soarelui

  2 Mai, Litoralul Romanesc, Romania

  • Hotel cu Internet wireless  
  • Fara transport
  Complex Scorpion, 2 Mai

  Complex Scorpion

  2 Mai, Litoralul Romanesc, Romania

  • Hotel cu Internet wireless  
  • Fara transport
  Hotel Casa Stavros , 2 Mai

  Hotel Casa Stavros

  2 Mai, Litoralul Romanesc, Romania

  • Hotel cu parcare proprie  
  • Fara transport
  Pensiunea Casa Margo, 2 Mai

  Pensiunea Casa Margo

  2 Mai, Litoralul Romanesc, Romania

  • Hotel cu Pensiune completa  
  • Fara transport
  Pensiune Micul Golf, 2 Mai

  Pensiune Micul Golf

  2 Mai, Litoralul Romanesc, Romania

  • Hotel cu Internet wireless  
  • Fara transport
  Casa Daniela, 2 Mai

  Casa Daniela

  2 Mai, Litoralul Romanesc, Romania

  • Hotel cu Internet wireless  
  • Fara transport
  Vila Lorena, 2 Mai

  Vila Lorena  

  2 Mai, Litoralul Romanesc, Romania

  • Hotel aproape de plaja  
  • Fara transport
  Hotel Helios Inn, 2 Mai

  Hotel Helios Inn  

  2 Mai, Litoralul Romanesc, Romania

  • Hotel aproape de plaja  
  • Fara transport

  Despre 2 MaiPrezentare si poze 2 Mai

  2 Mai

  Situat in apropierea granitei cu Bulgaria, satul a devenit foarte cautat de turisti, fiind perfect pentru cei dornici de clipe linistite si discrete.
  Izolarea, salbaticia si noncomformismul atrag anual foarte multi tineri. Cazarea se poate face in casele localnicilor sau la una dintre vilele din sat sau de pe plaja. Cel ce vrea sa fie mai aproape de natura, sa mai auda sunete de chitara si sa-si petreaca noptile pe plaja, langa focuri de tabara sau terase cu stuf, trebuie sa ajunga la 2 Mai.

  Oferte 2 Mai

  Fiecare turist se poate bucura de o vacanta de vara perfecta in 2 Mai, Litoralul Romanesc, Romania, indiferent de varsta sau exigenta. Sezonul estival 2 Mai incepe din mai si se termina in septembrie – octombrie, in functie de conditiile climatice favorabile pentru plaja.

  Oferta hoteliera din 2 Mai este diversa si accesibila pentru orice turist. Pachetele turistice pentru sezonul de vara din 2 Mai sunt foarte atractive si turistii le pot achizitiona cu tarife promotionale: oferte First Minute 2 Mai, Early Booking 2 Mai, Last Minute 2 Mai, Programe si Oferte Speciale 2 Mai.

  2 Mai este ideala pentru cei care aspira la o vacanta de relaxare sau la una dinamica in functie de alegerea hotelului din 2 Mai. Turistii au la dispozitie hoteluri cochete din 2 Mai cu servicii minime pana la resorturi de lux din 2 Mai cu posibilitati variate de entertainment. Conform preferintelor, se poate rezerva cazare in 2 Mai cu masa mic dejun, demipensiune, pensiune complete, All Inclusive sau Ultra All Inclusive.

  Hotelurile din 2 Mai dispun de numeroase facilitati pentru familii cu copii: camere spatioase in care copii au gratuitate pana la 13 ani, topogane, locuri de joaca, cluburi pentru copii, animatie, piscine cu sectiune speciala pentru cei mici. Pentru tinerii care doresc sa se distreze in 2 Mai pot gasi cluburi, discoteci, pub-uri, terase, aquapark-uri, sporturi acvatice. Pentru cei care doresc sa evadeze din mediul urban aglomerat si tumultuous, se pot relaxa la unitatile hoteliere din 2 Mai unde pot gasi liniste si destindere.

  Oferte cazare 2 Mai, Litoralul Romanesc, Romania vara 2022 - Alege din 12 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

  Recomandari turistice pentru 2 Mai

  Localitatea 2 Mai, acum cativa ani doar o simpla comuna frecventata de artisti si nudisti, a devenit in ultimul timp un loc foarte cautat de turisti, in ciuda conditiilor modeste de cazare si a posibilitatilor de agrement.
  Cazarea se face in mare parte in casele satenilor, dar au aparut in ultima vreme si vile specializate in turism in care gradul de confort este mai ridicat.
  Statiunea se gaseste la doar 53 km de Constanta. Plaja de la 2 Mai nu este amenajata in mod special si nici foarte lata, insa foarte placuta pentru cei care prefera linistea.

  Intrebari frecvente despre 2 Mai

  Care sunt hotelurile ce accepta tickete de vacanta din 2 Mai?

  Pentru toate hotelurile afisate in site acceptam plata cu tickete de vacanta sau card de tickete de vacanta. Mai multe detalii gasiti aici

  Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din 2 Mai?

  Casa Carmen Salina Artificiala, Casa Soarelui, Vila Panos, Complex Scorpion, Hotel Casa Stavros sunt cele mai populare hoteluri din 2 Mai

  Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din 2 Mai?

  Vila Panos, Casa Soarelui, Complex Scorpion, Pensiune Micul Golf, Pensiunea Casa Margo sunt cele mai apreciate hoteluri din 2 Mai ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din 2 Mai.

  Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din 2 Mai?

  Hotel Casa Stavros , Vila Lorena sunt cele mai apreciate hoteluri din 2 Mai ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din 2 Mai.

  Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din 2 Mai?

  Casa Soarelui, Hotel Casa Stavros , Casa Daniela, Pensiune Micul Golf sunt hoteluri din 2 Mai ce au acces gratuit la internet

  Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din 2 Mai?

  Pensiune Micul Golf, Pensiunea Casa Margo sunt hoteluri din 2 Mai ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din 2 Mai.