Oferte cazare Alunis, Muntenia Romania 2022
(2 oferte, 185.5LEI - 553LEI)

Afiseaza harta
Pensiunea Sf Nicolae Alunis, Alunis

Pensiunea Sf Nicolae Alunis

Alunis, Muntenia, Romania

  • Hotel cu loc de joaca pentru copii  
  • Fara transport

Despre AlunisPrezentare si poze Alunis

Alunis

Aluniș (în trecut, Strâmbeni) este o comună în județul Prahova, Muntenia, România, formată din satele Aluniș (reședința) și Ostrovu.

Recomandari turistice pentru Alunis

Nouă obiective din comuna Aluniș sunt incluse în lista monumentelor istorice din județul Prahova ca monumente de interes local, toate clasificate ca monumente de arhitectură. În satul Aluniș, se află casa Dumitru Popa (sfârșitul secolului al XIX-lea); casa Ion Vișan (începutul secolului al XX-lea); o prăvălie și cârciumă (sfârșitul secolului al XIX-lea) și salonul de dans Anghel Nicolae (1920). În satul Ostrovu, se află casa Maria Bătănoiu (1910); casa Mihai Trandafir (începutul secolului al XIX-lea); casa Mihai Petrache (sfârșitul secolului al XIX-lea); casa Ioana D. Crăciun (începutul secolului al XX-lea); și casa Constantin Savu (începutul secolului al XX-lea).

Intrebari frecvente despre Alunis

Care sunt hotelurile ce accepta tickete de vacanta din Alunis?

Pentru toate hotelurile afisate in site acceptam plata cu tickete de vacanta sau card de tickete de vacanta. Mai multe detalii gasiti aici

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Alunis?

Pensiunea SF NICOLAE ALUNIS, Hotel Alunis Retreat Bibi Adventure sunt cele mai populare hoteluri din Alunis

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Alunis?

Pensiunea SF NICOLAE ALUNIS sunt cele mai apreciate hoteluri din Alunis cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Alunis.