Oferte cazare Brosteni, Bucovina Romania iarna 2024
(4 oferte, 96.6LEI - 143.2LEI)
Pensiunea Serbeca, Brosteni

Pensiunea Serbeca

Brosteni, Bucovina, Romania

  • Hotel cu piscina exterioara  
  • Fara transport
Hotel D Magic, Brosteni

Hotel D Magic

Brosteni, Bucovina, Romania

  • Hotel cu Internet wireless  
  • Fara transport

Oferte Brosteni

Brosteni, Bucovina, Romania reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

Partiile de ski din Brosteni sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Brosteni pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Brosteni sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

Conditiile de zapada sunt excelente in Brosteni oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

Echipamentul de instalatii pe cablu din Brosteni garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Brosteni va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

Oferte cazare Brosteni, Bucovina, Romania iarna 2024 - 2025 - Alege din 2 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

Intrebari frecvente despre Brosteni

Care sunt hotelurile ce accepta tickete de vacanta din Brosteni?

Pentru toate hotelurile afisate in site acceptam plata cu tickete de vacanta sau card de tickete de vacanta. Mai multe detalii gasiti aici

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Brosteni?

Pensiunea Serbeca, Hotel D Magic sunt cele mai populare hoteluri din Brosteni

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Brosteni?

Hotel D Magic sunt cele mai apreciate hoteluri din Brosteni ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Brosteni.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Brosteni?

Pensiunea Serbeca sunt cele mai apreciate hoteluri din Brosteni ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Brosteni.

Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Brosteni?

Hotel D Magic sunt hoteluri din Brosteni ce au acces gratuit la internet