Last Minute Bucovina Romania iarna 2021
Filtre: Oferte speciale: Last Minute× (1 oferte, 78.7LEI - 78.7LEI)

Afiseaza harta
Hotel Bradul , Vatra Dornei

Hotel Bradul     

   Scor 8.2 din 79 comentarii

Vatra Dornei, Bucovina, Romania

  • Hotel cu parcare proprie  
  • Fara transport

  Ultima rezervare: 23.09.2021

Despre Bucovina

Bucovina

Orașul Suceava este localizat în partea de nord-est a României si este construit pe două zone geografice: dealurile și văile râului Suceava.

Relieful din zona orașului și din împrejurimi este foarte variat, cu o fragmentare sub formă de platouri, coline (cueste) și dealuri (Zamca, 385 m; Viei, 376 m; Mănăstirii, 375 m; Țarinca, 435 m) separate de văile râurilor Suceava, Șcheia, Râul Târgului, Bogdana și Pârâul Morii.

Principalele unități de relief din oraș și din zona înconjurătoare, de vârstă cuaternară, pot fi clasificate în trei mari grupe:
- platourile, larg vălurite, reprezentate prin dealul Zamca și dealul Cetății; cele sub formă de coline se întâlnesc numai în partea de sud-est a orașului;
- versanții deluviali (circa 25% din suprafață), apăruți ca urmare a dinamicii active a proceselor geomorfologice (alunecări de teren, eroziuni areolare și liniare), se întâlnesc mai ales în bazinul superior al văii Râului Târgului, pe versanții de vest și sud-est ai dealului Zamca și pe versantul drept al Sucevei;
- șesurile aluvionare, modelate sub forma unor trepte, au un caracter îmbucat.

Last Minute Bucovina

Direct Booking

Last Minute Bucovina Romania 2021 - 2022 - oferte Last Minute Bucovina cu discount pana la 5%. Rezerva acum online prin DirectBooking.ro !

Intrebari frecvente despre Bucovina

Care sunt hotelurile ce accepta tickete de vacanta din Bucovina?

Pentru toate hotelurile afisate in site acceptam plata cu tickete de vacanta sau card de tickete de vacanta. Mai multe detalii gasiti aici

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Bucovina?

Hotel Bradul , Hotel Dorna, COMPLEX TURISTIC VOIEVOD, Hotel Continental, Hotel Carol sunt cele mai populare hoteluri din Bucovina

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Bucovina?

Hotel Bradul , Hotel Dorna, COMPLEX TURISTIC VOIEVOD, Hotel Continental, Hotel Carol sunt cele mai apreciate hoteluri din Bucovina ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Bucovina.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Bucovina?

Hotel Bradul , Hotel Continental, Hotel Carol, Pensiunea Casa Humor, Hotel Best Western Bucovina sunt cele mai apreciate hoteluri din Bucovina ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Bucovina.

Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Bucovina?

Hotel Bradul , Hotel Dorna, COMPLEX TURISTIC VOIEVOD, Pensiunea Casa Humor, Pensiunea Musatinii Putna sunt cele mai apreciate hoteluri din Bucovina ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Bucovina.

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Bucovina?

Hotel Dorna, COMPLEX TURISTIC VOIEVOD, Hotel Carol, Pensiunea Casa Humor, Hotel Best Western Bucovina sunt cele mai apreciate hoteluri din Bucovina cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Bucovina.

Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Bucovina?

Hotel Dorna, Hotel Continental, Hotel Carol, Hotel Best Western Bucovina, Piatra Pinului Ski Hotel And Spa sunt hoteluri din Bucovina ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Bucovina.