Oferte cazare Cacica, Bucovina Romania iarna 2024
(9 oferte, 185.5LEI - 1215.5LEI)

Afiseaza harta
Vatra Boiereasca, Cacica

Vatra Boiereasca

   Scor 9.8 din 2 comentarii

Cacica, Bucovina, Romania

  • Hotel cu All Inclusive  
  • Fara transport

  Ultima rezervare: 30.04.2024

Pensiunea Casa Domneasca, Cacica

Pensiunea Casa Domneasca

Cacica, Bucovina, Romania

  • Hotel cu loc de joaca pentru copii  
  • Fara transport
Hotel Martisor, Cacica

Hotel Martisor

Cacica, Bucovina, Romania

  • Hotel cu parcare proprie  
  • Fara transport

Despre CacicaPrezentare si poze Cacica

Cacica

Descoperirile arheologice din 1989 de la Cacica au atestat că aici a existat una din cele mai vechi exploatări de sare recristalizată din saramură (prin fierbere și evaporare) din Europa, datate din perioada culturii Starčevo-Criș din neoliticul timpuriu. În zonă există și acum mai multe izvoare sărate

Oferte Cacica

Cacica, Bucovina, Romania reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

Partiile de ski din Cacica sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Cacica pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Cacica sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

Conditiile de zapada sunt excelente in Cacica oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

Echipamentul de instalatii pe cablu din Cacica garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Cacica va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

Oferte cazare Cacica, Bucovina, Romania iarna 2024 - 2025 - Alege din 8 oferte disponibile la cel mai Bun Pret cu discount pana la 15% si rezerva online prin DirectBooking.ro

Recomandari turistice pentru Cacica

Salina Cacica
Biserica romano-catolică din Cacica - construită în 1904, proclamată în anul 2000 de Papa Ioan Paul al II-lea ca basilică minor.
Biserica greco-catolică din Cacica - construită în 1865 pentru credincioșii greco-catolici ucraineni.
Biserica Sfântul Ioan cel Nou din Cacica - biserică ortodoxă construită în perioada 1892-1896.

Intrebari frecvente despre Cacica

Care sunt hotelurile ce accepta tickete de vacanta din Cacica?

Pentru toate hotelurile afisate in site acceptam plata cu tickete de vacanta sau card de tickete de vacanta. Mai multe detalii gasiti aici

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Cacica?

Vatra Boiereasca, Pensiunea Diva, Hotel Casa Strabunicului, Hotel Martisor, Iazurile Bucovinei sunt cele mai populare hoteluri din Cacica

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Cacica?

Vatra Boiereasca, Hotel Martisor, Pensiunea Casa Domneasca sunt cele mai apreciate hoteluri din Cacica ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Cacica.

Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Cacica?

Pensiunea Casa Domneasca sunt cele mai apreciate hoteluri din Cacica ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Cacica.

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Cacica?

Pensiunea Casa Domneasca sunt cele mai apreciate hoteluri din Cacica cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Cacica.

Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Cacica?

Hotel Martisor sunt hoteluri din Cacica ce au acces gratuit la internet