Early Booking Constanta, Litoralul Romanesc Romania vara 2024
Filtre: Oferte speciale: Early Booking× (3 oferte, 84.6LEI - 162LEI)

Afiseaza harta
Hotel Pacific, Constanta

Hotel Pacific

   Scor 7.2 din 2 comentarii

Constanta, Litoralul Romanesc, Romania

  • Hotel cu parcare proprie  
  • Fara transport

Despre ConstantaPrezentare si poze Constanta

Constanta

Constanța se află în județul cu același nume, în partea de sud-est a României. Se situează pe coasta Mării Negre, într-o zonă lagunară la est, deluroasă la nord și în partea centrală, și de câmpie la sud și vest. Orașul Constanța posedă o plajă proprie în lungime de 6 km. Partea de nord a municipiului, Mamaia, cea mai populată stațiune turistică de pe Litoral, se află pe malul unei lagune, având o plajă de 7 km lungime, plajă care se continuă cu alți 6 km pe teritoriul orașului Năvodari.

Constanța este orașul cel mai vechi atestat de pe teritoriul României.

Black Friday Constanta

Conceptul de Early Booking sau Inscrierea timpurie consta in rezervarea cu mult timp inainte a pachetelor turistice. Prin aceasta modalitate de rezervare cu multe luni in avans a pachetelor turistice din Constanta, Litoralul Romanesc, Romania puteti beneficia de reduceri considerabile la vacantele din ConstantaRomania.

Ofertele turistice Early Booking Constanta vara 2024 sunt disponibile cu mult timp inainte de inceperea sezonului. Conform politicii hoteliere reducerile la ofertele Early Booking Constanta pot atinge procentul de pana la 40%. Marele avantaj al acestor inscrieri timpurii Constanta este de a plati mai putin din valoarea pachetului turistic cu 10-40% fata de tariful achitat in mod normal daca achizitionati sejurul in timpul sezonului. Un alt avantaj al acestor inscrieri timpurii este ca veti gasi mai mult ca sigur camere disponbile la hotelul unde doriti sa va petreceti vacanta in Constanta.

Reducerile timpurii aplicate la tarifele unui sejur in Constanta au anumite conditii speciale precum data limita de plata integrala ce este stabilita de unitatile hoteliere. Reducerile Early Booking pentru Constanta scad in procente in general dupa fiecare luna si se incheie cand incepe sezonul estival sau atunci cand hotelul ne informeaza ca au oprit de la vanzare ofertele cu discount Early Booking.

In general in cazul ofertelor pentru Constanta cu reduceri Early Booking trebuie sa achitati un avans de 30% in momentul in care va confirmam disponibilitatea in baza unei facturi de avans iar diferenta trebuie achitat pana la data limita stabilita de hotelul din Constanta in oferta Early Booking.

La majoritatea ofertele Early Booking pentru Constanta sunt acceptate modificari sau anulari ale rezervarilor efectuate din timp pana la data limita de plata integrala fara sa se aplice alte penalitati.

Rezervarea vacantei in Constanta prin programul Early Booking constituie un mare avantaj, deoarece va puteti orienta din timp catre hotelul dorit si perioada dorita. In perioada inscrierilor timpurii exista in sistem disponibilitati (allotment) la hoteluri din Constanta si acest lucru reprezinta un beneficiu pentru turistii care au perioada fixa de concediu fara flexibilitate. In plus, turistii au suficient timp pentru a-si organiza vacanta, sa se informeze asupra destinatiei, locurilor si obiectivelor turistice ce pot fi vizitate in apropiere de Constanta si au siguranta ca totul este pus la punct din timp.

Early Booking Constanta Romania vara 2024 - Peste 2 oferte de vacanta Oferte Inscrieri timpurii Litoral Constanta Litoralul Romanesc cu discount pana la 15%. Rezerva acum online prin DirectBooking.ro !

Recomandari turistice pentru Constanta

Obiective turistice:
*Teatrul Național, înființat în 2004 din unificarea teatrelor „Ovidius” și „Fantasio”
*Teatrul de Operă și Balet Oleg Danovski
*Complexul Muzeal de Științe ale Naturii
*Acvariul
*Muzeul Marinei
*Muzeul de Artă Populară
*Muzeul de Istorie Națională și Arheologie
*Muzeul Mării, Muzeul Portului Constanța
*Muzeul de Sculptură „Ion Jalea”.
*Cazinoul
*Moscheea Nouă
*Biserica grecească

Intrebari frecvente despre Constanta

Care sunt hotelurile ce accepta tickete de vacanta din Constanta?

Pentru toate hotelurile afisate in site acceptam plata cu tickete de vacanta sau card de tickete de vacanta. Mai multe detalii gasiti aici

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Constanta?

Hotel Continental Forum Constanta, Hotel Megalos, Hotel Arion, Hotel Voila Inn, Hotel Dali sunt cele mai populare hoteluri din Constanta

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Constanta?

Hotel Continental Forum Constanta, Hotel Megalos, Hotel Arion, Hotel Voila Inn, Hotel Dali sunt cele mai apreciate hoteluri din Constanta ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Constanta.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Constanta?

Hotel Continental Forum Constanta, Hotel Megalos, Hotel Voila Inn, Hotel Casa Hrisicos, Hotel Guci sunt cele mai apreciate hoteluri din Constanta ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Constanta.

Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Constanta?

Hotel Capri sunt cele mai apreciate hoteluri din Constanta ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Constanta.

Care sunt hotelurile cele mai apreciale cu plaja proprie din Constanta?

Hotel Voila Inn, Hostel Casino Mamaia, BEACH ROOMS, Hotel Promenada sunt cele mai apreciate hoteluri din Constanta cu acces direct la pe plaja. Mai multe hotelurile cu acces direct la plaja din Constanta.

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Constanta?

Hotel Voila Inn, VILA FLAVIA B AND B, Gabizz Apartments, Pensiunea Grindul Lupilor, Hotel Kleyn sunt cele mai apreciate hoteluri din Constanta cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Constanta.