Early Booking Saturn, Litoralul Romanesc Romania vara 2024
Filtre: Oferte speciale: Early Booking× (4 oferte, 50LEI - 500LEI)

Afiseaza harta
Hotel Neko Fost Aida , Saturn

Hotel Neko Fost Aida     

   Scor 7.9 din 118 comentarii

Saturn, Litoralul Romanesc, Romania

  • Hotel cu parcare proprie  
  • Fara transport

  Ultima rezervare: 04.09.2023

Hotel Prahova, Saturn

Hotel Prahova  

   Scor 7.9 din 47 comentarii

Saturn, Litoralul Romanesc, Romania

  • Hotel cu Internet wireless  
  • Fara transport

  Ultima rezervare: 08.09.2023

Despre SaturnPrezentare si poze Saturn

Saturn

Saturn este statiunea aflata in imediata vecinatate a orasului Mangalia, la 43 km de Constanta. La nord statiunea Saturn se invecineaza cu statiunea Venus. Pe langa posibilitatile de agrement, punctul forte al statiunii il reprezinta existenta izvoarelor mezotermale sulfuroase si a namolului cu valoare terapeutica, utilizate in tratarea afectiunilor ginecologice si cele ale aparatului locomotor. Saturn este o statiune curata, vesela, cu o plaja foarte buna, iar tarifele practicate la cazare sunt printre cele mai mici.

Saturn este o statiune noua, introdusa in lista statiunilor balneare romanesti in anul 1972.

Black Friday Saturn

Conceptul de Early Booking sau Inscrierea timpurie consta in rezervarea cu mult timp inainte a pachetelor turistice. Prin aceasta modalitate de rezervare cu multe luni in avans a pachetelor turistice din Saturn, Litoralul Romanesc, Romania puteti beneficia de reduceri considerabile la vacantele din SaturnRomania.

Ofertele turistice Early Booking Saturn vara 2024 sunt disponibile cu mult timp inainte de inceperea sezonului. Conform politicii hoteliere reducerile la ofertele Early Booking Saturn pot atinge procentul de pana la 40%. Marele avantaj al acestor inscrieri timpurii Saturn este de a plati mai putin din valoarea pachetului turistic cu 10-40% fata de tariful achitat in mod normal daca achizitionati sejurul in timpul sezonului. Un alt avantaj al acestor inscrieri timpurii este ca veti gasi mai mult ca sigur camere disponbile la hotelul unde doriti sa va petreceti vacanta in Saturn.

Reducerile timpurii aplicate la tarifele unui sejur in Saturn au anumite conditii speciale precum data limita de plata integrala ce este stabilita de unitatile hoteliere. Reducerile Early Booking pentru Saturn scad in procente in general dupa fiecare luna si se incheie cand incepe sezonul estival sau atunci cand hotelul ne informeaza ca au oprit de la vanzare ofertele cu discount Early Booking.

In general in cazul ofertelor pentru Saturn cu reduceri Early Booking trebuie sa achitati un avans de 30% in momentul in care va confirmam disponibilitatea in baza unei facturi de avans iar diferenta trebuie achitat pana la data limita stabilita de hotelul din Saturn in oferta Early Booking.

La majoritatea ofertele Early Booking pentru Saturn sunt acceptate modificari sau anulari ale rezervarilor efectuate din timp pana la data limita de plata integrala fara sa se aplice alte penalitati.

Rezervarea vacantei in Saturn prin programul Early Booking constituie un mare avantaj, deoarece va puteti orienta din timp catre hotelul dorit si perioada dorita. In perioada inscrierilor timpurii exista in sistem disponibilitati (allotment) la hoteluri din Saturn si acest lucru reprezinta un beneficiu pentru turistii care au perioada fixa de concediu fara flexibilitate. In plus, turistii au suficient timp pentru a-si organiza vacanta, sa se informeze asupra destinatiei, locurilor si obiectivelor turistice ce pot fi vizitate in apropiere de Saturn si au siguranta ca totul este pus la punct din timp.

Early Booking Saturn Romania vara 2024 - Peste 5 oferte de vacanta Oferte Inscrieri timpurii Litoral Saturn Litoralul Romanesc cu discount pana la 30%. Rezerva acum online prin DirectBooking.ro !

Recomandari turistice pentru Saturn

BAZELE DE TRATAMENT
Cele doua baze de tratament sunt situate in hotelurile Hora si Balada. Aici sunt folositi factorii naturali de cura (apa marii, namol sapropelic, ape mezotermale sulfuroase) in tratarea mai multor afectiuni, cum ar fi: afectiuni reumatismale degenerative ( spondiloza cervicala, lombara si dorsala), afectiuni ortopedice posttraumatice(fracturi, luxatii), anemii, manifestari articulare ale bolilor de nutritie ( rahitism), boli ale aparatului respirator (emfizem pulmonar, bronsite cronice, alergii respiratorii ), boli dermatologice (psoriazis, eczeme cronice, neurodermite), boli metabolice (obezitate, diabet, guta), boli ginecologice (anexite, metroanexite, sterilitate). Dintre tipurile de proceduri folosite, amintim: hidroterapie, kinetoterapie, electroterapie, termoterapie (bai sulfuroase, bai de namol, bai de plante, bai galvanice, gimnastica medicala, dus subacval, impachetari cu namol sau cu parafina, masaje uscate sau cu namol, cura geriatrica.

Intrebari frecvente despre Saturn

Care sunt hotelurile ce accepta tickete de vacanta din Saturn?

Pentru toate hotelurile afisate in site acceptam plata cu tickete de vacanta sau card de tickete de vacanta. Mai multe detalii gasiti aici

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Saturn?

Hotel Sirena, Hotel Narcis, Hotel Cleopatra, Hotel Neko fost Aida , Hotel Saturn sunt cele mai populare hoteluri din Saturn

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Saturn?

Hotel Sirena, Hotel Narcis, Hotel Cleopatra, Hotel Neko fost Aida , Hotel Saturn sunt cele mai apreciate hoteluri din Saturn ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Saturn.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Saturn?

Hotel Prahova, Hotel Cupidon, Hotel Semiramis, Hotel Paradis Apartments Alfa Beta, Villa NAVONA sunt cele mai apreciate hoteluri din Saturn ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Saturn.

Care sunt hotelurile cele mai apreciale cu plaja proprie din Saturn?

Hotel Narcis, Hotel Cleopatra, Hotel Neko fost Aida , Hotel Prahova, Hotel Balada sunt cele mai apreciate hoteluri din Saturn cu acces direct la pe plaja. Mai multe hotelurile cu acces direct la plaja din Saturn.

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Saturn?

Hotel Cleopatra, Hotel Balada, Hotel Cupidon, Hotel Hora, Hotel Adria sunt cele mai apreciate hoteluri din Saturn cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Saturn.

Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Saturn?

Vila Argentinia Aria Betul , Hotel Casa Ovi Complex Beta sunt hoteluri din Saturn ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Saturn.