Autocar Delta Dunarii Romania 2021
Filtre: Transport: autocar× (3 oferte, 127.4LEI - 338LEI)

Afiseaza harta
Pensiunea Laguna Albastra, Murighiol

Pensiunea Laguna Albastra

   Scor 10 din 1 comentarii

Murighiol, Delta Dunarii, Romania

 • Hotel cu parcare proprie  
 • Autocar (13.09 - 15.10.2021)
 • Fara transport

  Ultima rezervare: 31.03.2021

Circuit Dobrogea Straveche Si Delta Dunarii 4 Zile, Delta Dunarii

Circuit Dobrogea Straveche Si Delta Dunarii 4 Zile

Delta Dunarii, Delta Dunarii, Romania

  • Autocar (23.06 - 17.10.2021)
   Date de plecare: 23.06, 28.07, 01.09, 29.09, 13.10
  Hotel Gulliver Delta Resort, Murighiol

  Hotel Gulliver Delta Resort

  Murighiol, Delta Dunarii, Romania

  • Hotel cu All Inclusive  
  • Autocar (01.03 - 28.10.2021)
  • Fara transport

  Despre Delta Dunarii

  Delta Dunarii

  In 1989, localitatea Uzlina mai figura pe harti doar cu numele. Satul a cazut victima planului aberant de desfiintare a localitatilor mici al lui Ceausescu. Turismul a readus insa la viata satul.

  Sejururi Autocar Delta Dunarii

  Aceasta modalitate de transport cu autocarul in Delta Dunarii, Romania reprezinta alegerea turistilor in functie de mai multe puncte de vedere: mai comod decat cu trenul, mai economic decat cu avionul, turistii nu dispun de masina personala, pentru soferii care nu au rezistenta la trafic sau sa conduca pe distante lungi.

  Exista foarte multe optiuni de pachete turistice care se pot combina cu transport autocar pentru Delta Dunarii. Puteti rezerva hotelul preferat din Delta Dunarii cu tipul de masa dorit si ulterior transport cu autocarul separat, sau pachet complet cu transport autocar inclus. La achizitionarea pachetelor turistice pentru destinatia Delta Dunarii care includ transportul cu autocarul, turistii primesc anumite beneficii: asistenta turistica, personal calificat si ghizi in autocar care va informeaza despre farmecul locurilor de pe traseu.

  Calatoria cu autocarul catre Delta Dunarii constituie o serie de avantaje pentru turistii care doresc un mijloc de transport mai ieftin decat cu avionul: pot fi organizate plecari din mai multe orase din tara, spre deosebire de avion care opereaza doar din orasele cu aeroport, ajunge direct la destinatie, opririle sunt adaptate la nevoile turistilor, confort satisfacator, se pot face stationari pentru a vizita obiective turistice, la magazine de suveniruri, shopping.

  Pentru a petrece o vacanta in Delta Dunarii, transportul cu autocarul reprezinta cea mai buna solutie, pentru turistii care doresc sa achizitioneze un pachet cu tarife atractive, sa mearga in grup cu familia, prietenii, colegii, cu unele avantaje fata de masina personala.

  Sejururi si pachete cu autocarul Delta Delta Dunarii Romania 2021 cu plecari din Bucuresti, Cluj, Mures, Brasov, Sighisoara, Turda la cele mai mici preturi. Peste 10 oferte cu Demipensiune si Pensiune completa,. Rezerva acum online!

  Intrebari frecvente despre Delta Dunarii

  Care sunt hotelurile ce accepta tickete de vacanta din Delta Dunarii?

  Pentru toate hotelurile afisate in site acceptam plata cu tickete de vacanta sau card de tickete de vacanta. Mai multe detalii gasiti aici

  Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Delta Dunarii?

  Pensiunea Laguna Albastra, Circuit Dobrogea Straveche Si Delta Dunarii 4 Zile, Hotel Gulliver Delta Resort sunt cele mai populare hoteluri din Delta Dunarii

  Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Delta Dunarii?

  Pensiunea Laguna Albastra sunt cele mai apreciate hoteluri din Delta Dunarii ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Delta Dunarii.