Autocar Delta Dunarii Romania 2019
Filtre: Transport: autocar× (5 oferte, 313.3LEI - 1000LEI)

Afiseaza harta
Hotel Gulliver Delta Resort, Uzlina

Hotel Gulliver Delta Resort

Scor 5 din 2 comentarii

Uzlina, Delta Dunarii, Romania

 • Hotel cu All Inclusive  
 • Autocar (19.09 - 24.10.2019)
 • Fara transport

  Ultima rezervare: 28.06.2019

Pensiunea Laguna Albastra, Murighiol

Pensiunea Laguna Albastra

   Scor 10 din 1 comentarii

Murighiol, Delta Dunarii, Romania

  • Autocar (23.09 - 18.10.2019)
  • Fara transport
  Tinuturile Dobrogei 3 Zile Autocar 2019 Tulcea, Tulcea

  Tinuturile Dobrogei 3 Zile Autocar 2019 Tulcea

  Tulcea, Delta Dunarii, Romania

   • Autocar (16.09 - 09.10.2019)
    Date de plecare: 07.10
   Circuit 5 Zile Dobrogea Si Delta Dunarii, Murighiol

   Circuit 5 Zile Dobrogea Si Delta Dunarii

   Murighiol, Delta Dunarii, Romania

    • Autocar (02.10 - 02.12.2019)
     Date de plecare: 02.10, 28.11
    Circuit 5 Zile Dobrogea Si Delta Dunarii, Delta Dunarii

    Circuit 5 Zile Dobrogea Si Delta Dunarii

    Delta Dunarii, Delta Dunarii, Romania

     • Autocar (28.11 - 03.12.2019)
      Date de plecare: 28.11

     Despre Delta Dunarii

     Delta Dunarii

     In 1989, localitatea Uzlina mai figura pe harti doar cu numele. Satul a cazut victima planului aberant de desfiintare a localitatilor mici al lui Ceausescu. Turismul a readus insa la viata satul.

     Sejururi Autocar Delta Dunarii

     Aceasta modalitate de transport cu autocarul in Delta Dunarii, Romania reprezinta alegerea turistilor in functie de mai multe puncte de vedere: mai comod decat cu trenul, mai economic decat cu avionul, turistii nu dispun de masina personala, pentru soferii care nu au rezistenta la trafic sau sa conduca pe distante lungi.

     Exista foarte multe optiuni de pachete turistice care se pot combina cu transport autocar pentru Delta Dunarii. Puteti rezerva hotelul preferat din Delta Dunarii cu tipul de masa dorit si ulterior transport cu autocarul separat, sau pachet complet cu transport autocar inclus. La achizitionarea pachetelor turistice pentru destinatia Delta Dunarii care includ transportul cu autocarul, turistii primesc anumite beneficii: asistenta turistica, personal calificat si ghizi in autocar care va informeaza despre farmecul locurilor de pe traseu.

     Calatoria cu autocarul catre Delta Dunarii constituie o serie de avantaje pentru turistii care doresc un mijloc de transport mai ieftin decat cu avionul: pot fi organizate plecari din mai multe orase din tara, spre deosebire de avion care opereaza doar din orasele cu aeroport, ajunge direct la destinatie, opririle sunt adaptate la nevoile turistilor, confort satisfacator, se pot face stationari pentru a vizita obiective turistice, la magazine de suveniruri, shopping.

     Pentru a petrece o vacanta in Delta Dunarii, transportul cu autocarul reprezinta cea mai buna solutie, pentru turistii care doresc sa achizitioneze un pachet cu tarife atractive, sa mearga in grup cu familia, prietenii, colegii, cu unele avantaje fata de masina personala.

     Sejururi si pachete cu autocarul Delta Delta Dunarii Romania 2019 - 2020 cu plecari din Bucuresti la cele mai mici preturi. Peste 5 oferte cu Demipensiune si Pensiune completa,. Rezerva acum online!