Autocar Delta Dunarii Romania 2017
Filtre: Transport: autocar× (3 oferte, 278.3LEI - 1000LEI)

Afiseaza harta
Delta Dunarii 1 Nopti Autocar 2017 Murighiol Jud. Tulcea, Murighiol

Delta Dunarii 1 Nopti Autocar 2017 Murighiol Jud. Tulcea

Murighiol, Delta Dunarii, Romania

  • Autocar (02.09 - 24.09.2017)
   Date de plecare: 02.09, 23.09
  Delta Dunarii 1 Nopti Autocar 2017, Murighiol

  Delta Dunarii 1 Nopti Autocar 2017

  Murighiol, Delta Dunarii, Romania

   • Autocar (02.09 - 24.09.2017)
    Date de plecare: 02.09, 23.09
   Pensiunea Laguna Albastra, Murighiol

   Pensiunea Laguna Albastra

   Murighiol, Delta Dunarii, Romania

    • Autocar (28.08 - 13.10.2017)
    • Fara transport

      Ultima rezervare: 03.07.2017

    Despre Delta Dunarii

    Delta Dunarii

    In 1989, localitatea Uzlina mai figura pe harti doar cu numele. Satul a cazut victima planului aberant de desfiintare a localitatilor mici al lui Ceausescu. Turismul a readus insa la viata satul.

    Sejururi Autocar Delta Dunarii

    Aceasta modalitate de transport cu autocarul in Delta Dunarii, Romania reprezinta alegerea turistilor in functie de mai multe puncte de vedere: mai comod decat cu trenul, mai economic decat cu avionul, turistii nu dispun de masina personala, pentru soferii care nu au rezistenta la trafic sau sa conduca pe distante lungi.

    Exista foarte multe optiuni de pachete turistice care se pot combina cu transport autocar pentru Delta Dunarii. Puteti rezerva hotelul preferat din Delta Dunarii cu tipul de masa dorit si ulterior transport cu autocarul separat, sau pachet complet cu transport autocar inclus. La achizitionarea pachetelor turistice pentru destinatia Delta Dunarii care includ transportul cu autocarul, turistii primesc anumite beneficii: asistenta turistica, personal calificat si ghizi in autocar care va informeaza despre farmecul locurilor de pe traseu.

    Calatoria cu autocarul catre Delta Dunarii constituie o serie de avantaje pentru turistii care doresc un mijloc de transport mai ieftin decat cu avionul: pot fi organizate plecari din mai multe orase din tara, spre deosebire de avion care opereaza doar din orasele cu aeroport, ajunge direct la destinatie, opririle sunt adaptate la nevoile turistilor, confort satisfacator, se pot face stationari pentru a vizita obiective turistice, la magazine de suveniruri, shopping.

    Pentru a petrece o vacanta in Delta Dunarii, transportul cu autocarul reprezinta cea mai buna solutie, pentru turistii care doresc sa achizitioneze un pachet cu tarife atractive, sa mearga in grup cu familia, prietenii, colegii, cu unele avantaje fata de masina personala.

    Sejururi si pachete cu autocarul Delta Delta Dunarii Romania 2017 - 2018 cu plecari din Bucuresti, Iasi la cele mai mici preturi. Peste 3 oferte cu Demipensiune si Pensiune completa,. Rezerva acum online!