Black Friday Eforie Sud, Litoralul Romanesc Romania vara 2023
Filtre: Oferte speciale: Early Booking× (4 oferte, 75LEI - 138LEI)

Afiseaza harta
Hotel Capitol, Eforie Sud

Hotel Capitol    

   Scor 8.5 din 37 comentarii

Eforie Sud, Litoralul Romanesc, Romania

  • Hotel aproape de plaja  
  • Fara transport
Hotel Excelsior, Eforie Sud

Hotel Excelsior    

   Scor 8.1 din 9 comentarii

Eforie Sud, Litoralul Romanesc, Romania

  • Hotel cu loc de joaca pentru copii  
  • Fara transport

  Ultima rezervare: 14.11.2022

Complexul De Vile Briza Marii, Eforie Sud

Complexul De Vile Briza Marii  

   Scor 7.7 din 7 comentarii

Eforie Sud, Litoralul Romanesc, Romania

  • Hotel cu piscina exterioara  
  • Fara transport
Hotel Mojo Resort, Eforie Sud

Hotel Mojo Resort  

Scor 5.4 din 2 comentarii

Eforie Sud, Litoralul Romanesc, Romania

  • Hotel aproape de plaja  
  • Fara transport

Despre Eforie SudPrezentare si poze Eforie Sud

Eforie Sud

Eforie Sud s-a numit, intre cele doua razboaie mondiale, Carmen Sylva, dupa pseudonimul de poeta al reginei Elisabeta a României. Devenita statiune in 1912, Eforie Sud Statiunea se distinge printr-un promontoriu de calcar si o faleza care atinge pe alocuri 35 de metri.

Eforie Sud este o statiune estivala integrata orasului Eforie, aflata in extremitatea sud-estica a Romaniei, pe fasia de litoral cuprinsa intre Marea Neagra si Lacul Techirghiol, la 8-20 m peste nivelul marii, la 5 km distanta de Eforie Nord si la 19 km distanta de Constanta.

Plaja ingusta este intinsa pe o lungime de 2 kilometri la picioarele falezei care la Eforie Sud atinge cea mai mare inaltime dintre toate statiunile.

Black Friday Eforie Sud

Conceptul de Early Booking sau Inscrierea timpurie consta in rezervarea cu mult timp inainte a pachetelor turistice. Prin aceasta modalitate de rezervare cu multe luni in avans a pachetelor turistice din Eforie Sud, Litoralul Romanesc, Romania puteti beneficia de reduceri considerabile la vacantele din Eforie SudRomania.

Ofertele turistice Early Booking Eforie Sud vara 2023 sunt disponibile cu mult timp inainte de inceperea sezonului. Conform politicii hoteliere reducerile la ofertele Early Booking Eforie Sud pot atinge procentul de pana la 40%. Marele avantaj al acestor inscrieri timpurii Eforie Sud este de a plati mai putin din valoarea pachetului turistic cu 10-40% fata de tariful achitat in mod normal daca achizitionati sejurul in timpul sezonului. Un alt avantaj al acestor inscrieri timpurii este ca veti gasi mai mult ca sigur camere disponbile la hotelul unde doriti sa va petreceti vacanta in Eforie Sud.

Reducerile timpurii aplicate la tarifele unui sejur in Eforie Sud au anumite conditii speciale precum data limita de plata integrala ce este stabilita de unitatile hoteliere. Reducerile Early Booking pentru Eforie Sud scad in procente in general dupa fiecare luna si se incheie cand incepe sezonul estival sau atunci cand hotelul ne informeaza ca au oprit de la vanzare ofertele cu discount Early Booking.

In general in cazul ofertelor pentru Eforie Sud cu reduceri Early Booking trebuie sa achitati un avans de 30% in momentul in care va confirmam disponibilitatea in baza unei facturi de avans iar diferenta trebuie achitat pana la data limita stabilita de hotelul din Eforie Sud in oferta Early Booking.

La majoritatea ofertele Early Booking pentru Eforie Sud sunt acceptate modificari sau anulari ale rezervarilor efectuate din timp pana la data limita de plata integrala fara sa se aplice alte penalitati.

Rezervarea vacantei in Eforie Sud prin programul Early Booking constituie un mare avantaj, deoarece va puteti orienta din timp catre hotelul dorit si perioada dorita. In perioada inscrierilor timpurii exista in sistem disponibilitati (allotment) la hoteluri din Eforie Sud si acest lucru reprezinta un beneficiu pentru turistii care au perioada fixa de concediu fara flexibilitate. In plus, turistii au suficient timp pentru a-si organiza vacanta, sa se informeze asupra destinatiei, locurilor si obiectivelor turistice ce pot fi vizitate in apropiere de Eforie Sud si au siguranta ca totul este pus la punct din timp.

Early Booking Eforie Sud Romania vara 2023 - Peste 2 oferte de vacanta Oferte First Minute si Inscrieri timpurii Litoral Eforie Sud Litoralul Romanesc cu discount pana la 15%. Rezerva acum online prin DirectBooking.ro !

Recomandari turistice pentru Eforie Sud

Obiective turistice
Atractia principala a statiunii o reprezinta „Baile Reci” cu namol, complet modernizate. In Eforie Sud exista si un Sanatoriu pentru copii cu afectiuni reumatologice cu regim permanent, care trateaza in principal slabiciunea fizica si rahitismul. Statiunea se mai distinge printr-un promontoriu de calcar si prin faleza de la a carei inaltime se deschide o splendida panorama. Teatru in aer liber, bazele de agrement si posibilitatile de practicare a sporturilor nautice.

Intrebari frecvente despre Eforie Sud

Care sunt hotelurile ce accepta tickete de vacanta din Eforie Sud?

Pentru toate hotelurile afisate in site acceptam plata cu tickete de vacanta sau card de tickete de vacanta. Mai multe detalii gasiti aici

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Eforie Sud?

Hotel Capitol, Hotel Excelsior, Complexul de vile BRIZA MARII, Hotel Mojo Resort sunt cele mai populare hoteluri din Eforie Sud

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Eforie Sud?

Hotel Capitol, Hotel Excelsior, Complexul de vile BRIZA MARII sunt cele mai apreciate hoteluri din Eforie Sud ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Eforie Sud.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Eforie Sud?

Hotel Excelsior sunt cele mai apreciate hoteluri din Eforie Sud ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Eforie Sud.

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Eforie Sud?

Hotel Excelsior, Complexul de vile BRIZA MARII sunt cele mai apreciate hoteluri din Eforie Sud cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Eforie Sud.

Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Eforie Sud?

Hotel Excelsior, Complexul de vile BRIZA MARII, Hotel Mojo Resort sunt hoteluri din Eforie Sud ce au acces gratuit la internet

Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Eforie Sud?

Hotel Excelsior sunt hoteluri din Eforie Sud ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Eforie Sud.

Care sunt hotelurile cele mai apreciale cu plaja proprie din Eforie Sud?

Hotel Excelsior sunt cele mai apreciate hoteluri din Eforie Sud cu acces direct la pe plaja. Mai multe hotelurile cu acces direct la plaja din Eforie Sud.