Oferte cazare Frumosu, Bucovina Romania iarna 2024
(2 oferte, 50LEI - 500LEI)
Pensiunea Perla Brazilor, Frumosu

Pensiunea Perla Brazilor

Frumosu, Bucovina, Romania

  • Hotel cu loc de joaca pentru copii  
  • Fara transport

Oferte Frumosu

Frumosu, Bucovina, Romania reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

Partiile de ski din Frumosu sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Frumosu pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Frumosu sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

Conditiile de zapada sunt excelente in Frumosu oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

Echipamentul de instalatii pe cablu din Frumosu garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Frumosu va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

Oferte cazare Frumosu, Bucovina, Romania iarna 2024 - 2025 - Alege la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

Intrebari frecvente despre Frumosu

Care sunt hotelurile ce accepta tickete de vacanta din Frumosu?

Pentru toate hotelurile afisate in site acceptam plata cu tickete de vacanta sau card de tickete de vacanta. Mai multe detalii gasiti aici

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Frumosu?

Pensiunea Perla Brazilor sunt cele mai populare hoteluri din Frumosu

Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Frumosu?

Pensiunea Perla Brazilor sunt cele mai apreciate hoteluri din Frumosu ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Frumosu.

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Frumosu?

Pensiunea Perla Brazilor sunt cele mai apreciate hoteluri din Frumosu cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Frumosu.