Early Booking Jupiter, Litoralul Romanesc Romania vara 2019
Filtre: Oferte speciale: Early Booking× (1 oferte, 93.4LEI - 93.4LEI)

Afiseaza harta
Hotel Violeta, Jupiter

Hotel Violeta

   Scor 6.8 din 5 comentarii

Jupiter, Litoralul Romanesc, Romania

  • Hotel cu All Inclusive  
  • Fara transport

  Ultima rezervare: 09.05.2019

Despre JupiterPrezentare si poze Jupiter

Jupiter

Jupiter-Cap Aurora (la 40 km de Constanţa şi la 4 km de Mangalia), staţiuni climaterice estivale, între pădurea Comorova şi ţărmul mării. Plaja staţiunii Jupiter se întinde pe o distanţă de 1 km într-un golf pitoresc. Cap Aurora, cea mai tânără staţiune a litoralului românesc atrage nenumăraţi turişti prin frumuseţea peisajului şi a hotelurilor sale, cu nume de pietre preţioase.

Early Booking Jupiter

Conceptul de Early Booking sau Inscrierea timpurie consta in rezervarea cu mult timp inainte a pachetelor turistice. Prin aceasta modalitate de rezervare cu multe luni in avans a pachetelor turistice din Jupiter, Litoralul Romanesc, Romania puteti beneficia de reduceri considerabile la vacantele din JupiterRomania.

Ofertele turistice Early Booking Jupiter vara 2019 sunt disponibile cu mult timp inainte de inceperea sezonului. Conform politicii hoteliere reducerile la ofertele Early Booking Jupiter pot atinge procentul de pana la 40%. Marele avantaj al acestor inscrieri timpurii Jupiter este de a plati mai putin din valoarea pachetului turistic cu 10-40% fata de tariful achitat in mod normal daca achizitionati sejurul in timpul sezonului. Un alt avantaj al acestor inscrieri timpurii este ca veti gasi mai mult ca sigur camere disponbile la hotelul unde doriti sa va petreceti vacanta in Jupiter.

Reducerile timpurii aplicate la tarifele unui sejur in Jupiter au anumite conditii speciale precum data limita de plata integrala ce este stabilita de unitatile hoteliere. Reducerile Early Booking pentru Jupiter scad in procente in general dupa fiecare luna si se incheie cand incepe sezonul estival sau atunci cand hotelul ne informeaza ca au oprit de la vanzare ofertele cu discount Early Booking.

In general in cazul ofertelor pentru Jupiter cu reduceri Early Booking trebuie sa achitati un avans de 30% in momentul in care va confirmam disponibilitatea in baza unei facturi de avans iar diferenta trebuie achitat pana la data limita stabilita de hotelul din Jupiter in oferta Early Booking.

La majoritatea ofertele Early Booking pentru Jupiter sunt acceptate modificari sau anulari ale rezervarilor efectuate din timp pana la data limita de plata integrala fara sa se aplice alte penalitati.

Rezervarea vacantei in Jupiter prin programul Early Booking constituie un mare avantaj, deoarece va puteti orienta din timp catre hotelul dorit si perioada dorita. In perioada inscrierilor timpurii exista in sistem disponibilitati (allotment) la hoteluri din Jupiter si acest lucru reprezinta un beneficiu pentru turistii care au perioada fixa de concediu fara flexibilitate. In plus, turistii au suficient timp pentru a-si organiza vacanta, sa se informeze asupra destinatiei, locurilor si obiectivelor turistice ce pot fi vizitate in apropiere de Jupiter si au siguranta ca totul este pus la punct din timp.

Early Booking Jupiter Romania vara 2019 - oferte de vacanta Oferte Inscrieri timpurii Litoral Jupiter Litoralul Romanesc cu discount pana la 15%. Rezerva acum online prin DirectBooking.ro !

Recomandari turistice pentru Jupiter

Ambarcaţiunile de pe lacul Tismana, terenurile de sport, teatrul şi cinematograful în aer liber, piscinele, discotecile, contribuie la realizarea unei vacanţe de neuitat.