Early Booking Jupiter, Litoralul Romanesc Romania vara 2024
Filtre: Oferte speciale: Early Booking× (20 oferte, 450.3LEI - 1000LEI)

Afiseaza harta
Hotel Delta, Jupiter

Hotel Delta    

   Scor 8.6 din 243 comentarii

Jupiter, Litoralul Romanesc, Romania

 • Hotel cu Internet wireless  
 • Fara transport

  Ultima rezervare: 29.02.2024

Hotel Poseidon Resort, Jupiter

Hotel Poseidon Resort    

   Scor 9.1 din 170 comentarii

Jupiter, Litoralul Romanesc, Romania

 • Hotel aproape de plaja  
 • Fara transport

  Ultima rezervare: 29.02.2024

Hotel Club Tismana, Jupiter

Hotel Club Tismana    

   Scor 8.7 din 70 comentarii

Jupiter, Litoralul Romanesc, Romania

 • Hotel aproape de plaja  
 • Fara transport

  Ultima rezervare: 01.03.2024

Hotel Majestic, Jupiter

Hotel Majestic    

   Scor 8.2 din 137 comentarii

Jupiter, Litoralul Romanesc, Romania

 • Hotel cu All Inclusive  
 • Fara transport

  Ultima rezervare: 26.02.2024

Hotel Capitol, Jupiter

Hotel Capitol    

   Scor 8.7 din 86 comentarii

Jupiter, Litoralul Romanesc, Romania

 • Hotel cu Internet wireless  
 • Fara transport

  Ultima rezervare: 28.02.2024

Hotel Olimpic, Jupiter

Hotel Olimpic    

   Scor 8.1 din 126 comentarii

Jupiter, Litoralul Romanesc, Romania

 • Hotel cu Internet wireless  
 • Fara transport

  Ultima rezervare: 26.02.2024

Hotel Cometa, Jupiter

Hotel Cometa    

   Scor 9.1 din 139 comentarii

Jupiter, Litoralul Romanesc, Romania

 • Hotel cu loc de joaca pentru copii  
 • Fara transport

  Ultima rezervare: 16.02.2024

Hotel Meteor, Jupiter

Hotel Meteor    

   Scor 8.6 din 79 comentarii

Jupiter, Litoralul Romanesc, Romania

 • Hotel cu Pensiune completa  
 • Fara transport

  Ultima rezervare: 15.02.2024

Complex Hotelier Iris - Nalba - Mimoza, Jupiter

Complex Hotelier Iris - Nalba - Mimoza    

   Scor 8.8 din 43 comentarii

Jupiter, Litoralul Romanesc, Romania

 • Hotel cu parcare proprie  
 • Fara transport

  Ultima rezervare: 29.02.2024

Vile Liliacul, Jupiter

Vile Liliacul  

Jupiter, Litoralul Romanesc, Romania

 • Hotel aproape de plaja  
 • Fara transport

  Ultima rezervare: 26.02.2024

Despre JupiterPrezentare si poze Jupiter

Jupiter

Jupiter-Cap Aurora (la 40 km de Constanţa şi la 4 km de Mangalia), staţiuni climaterice estivale, între pădurea Comorova şi ţărmul mării. Plaja staţiunii Jupiter se întinde pe o distanţă de 1 km într-un golf pitoresc. Cap Aurora, cea mai tânără staţiune a litoralului românesc atrage nenumăraţi turişti prin frumuseţea peisajului şi a hotelurilor sale, cu nume de pietre preţioase.

Black Friday Jupiter

Conceptul de Early Booking sau Inscrierea timpurie consta in rezervarea cu mult timp inainte a pachetelor turistice. Prin aceasta modalitate de rezervare cu multe luni in avans a pachetelor turistice din Jupiter, Litoralul Romanesc, Romania puteti beneficia de reduceri considerabile la vacantele din JupiterRomania.

Ofertele turistice Early Booking Jupiter vara 2024 sunt disponibile cu mult timp inainte de inceperea sezonului. Conform politicii hoteliere reducerile la ofertele Early Booking Jupiter pot atinge procentul de pana la 40%. Marele avantaj al acestor inscrieri timpurii Jupiter este de a plati mai putin din valoarea pachetului turistic cu 10-40% fata de tariful achitat in mod normal daca achizitionati sejurul in timpul sezonului. Un alt avantaj al acestor inscrieri timpurii este ca veti gasi mai mult ca sigur camere disponbile la hotelul unde doriti sa va petreceti vacanta in Jupiter.

Reducerile timpurii aplicate la tarifele unui sejur in Jupiter au anumite conditii speciale precum data limita de plata integrala ce este stabilita de unitatile hoteliere. Reducerile Early Booking pentru Jupiter scad in procente in general dupa fiecare luna si se incheie cand incepe sezonul estival sau atunci cand hotelul ne informeaza ca au oprit de la vanzare ofertele cu discount Early Booking.

In general in cazul ofertelor pentru Jupiter cu reduceri Early Booking trebuie sa achitati un avans de 30% in momentul in care va confirmam disponibilitatea in baza unei facturi de avans iar diferenta trebuie achitat pana la data limita stabilita de hotelul din Jupiter in oferta Early Booking.

La majoritatea ofertele Early Booking pentru Jupiter sunt acceptate modificari sau anulari ale rezervarilor efectuate din timp pana la data limita de plata integrala fara sa se aplice alte penalitati.

Rezervarea vacantei in Jupiter prin programul Early Booking constituie un mare avantaj, deoarece va puteti orienta din timp catre hotelul dorit si perioada dorita. In perioada inscrierilor timpurii exista in sistem disponibilitati (allotment) la hoteluri din Jupiter si acest lucru reprezinta un beneficiu pentru turistii care au perioada fixa de concediu fara flexibilitate. In plus, turistii au suficient timp pentru a-si organiza vacanta, sa se informeze asupra destinatiei, locurilor si obiectivelor turistice ce pot fi vizitate in apropiere de Jupiter si au siguranta ca totul este pus la punct din timp.

Early Booking Jupiter Romania vara 2024 - Peste 10 oferte de vacanta Oferte Inscrieri timpurii Litoral Jupiter Litoralul Romanesc cu discount pana la 20%. Rezerva acum online prin DirectBooking.ro !

Recomandari turistice pentru Jupiter

Ambarcaţiunile de pe lacul Tismana, terenurile de sport, teatrul şi cinematograful în aer liber, piscinele, discotecile, contribuie la realizarea unei vacanţe de neuitat.

Intrebari frecvente despre Jupiter

Care sunt hotelurile ce accepta tickete de vacanta din Jupiter?

Pentru toate hotelurile afisate in site acceptam plata cu tickete de vacanta sau card de tickete de vacanta. Mai multe detalii gasiti aici

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Jupiter?

Hotel Delta, Hotel Poseidon Resort, Hotel Club Tismana, Hotel Majestic, Hotel Capitol sunt cele mai populare hoteluri din Jupiter

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Jupiter?

Hotel Delta, Hotel Poseidon Resort, Hotel Club Tismana, Hotel Majestic, Hotel Capitol sunt cele mai apreciate hoteluri din Jupiter ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Jupiter.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Jupiter?

Hotel Poseidon Resort, Hotel Capitol, Hotel Olimpic, Hotel Cometa, Complex Hotelier Iris - Nalba - Mimoza sunt cele mai apreciate hoteluri din Jupiter ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Jupiter.

Care sunt hotelurile cele mai apreciale cu plaja proprie din Jupiter?

Hotel Delta, Hotel Capitol, Hotel Olimpic, Hotel Cometa, Vile Liliacul sunt cele mai apreciate hoteluri din Jupiter cu acces direct la pe plaja. Mai multe hotelurile cu acces direct la plaja din Jupiter.

Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Jupiter?

Hotel Olimpic sunt cele mai apreciate hoteluri din Jupiter ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Jupiter.

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Jupiter?

Hotel Delta, Hotel Poseidon Resort, Hotel Club Tismana, Hotel Majestic, Hotel Capitol sunt cele mai apreciate hoteluri din Jupiter cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Jupiter.