Early Booking Litoral Eforie Sud, Litoralul Romanesc Romania vara 2021
Filtre: Categorie: Litoral× (38 oferte, 251.4LEI - 707LEI)

Afiseaza harta
Hotel Casa Elenis, Eforie Sud

Hotel Casa Elenis

Eforie Sud, Litoralul Romanesc, Romania

  • Fara transport
  Rooms To Rent Genius, Eforie Sud

  Rooms To Rent Genius

  Eforie Sud, Litoralul Romanesc, Romania

   • Fara transport
   Villa Favorita, Eforie Sud

   Villa Favorita

   Eforie Sud, Litoralul Romanesc, Romania

    • Fara transport
    Vila Eminescu, Eforie Sud

    Vila Eminescu

    Eforie Sud, Litoralul Romanesc, Romania

     • Fara transport

       Ultima rezervare: 30.06.2021

     Plaja Azur, Eforie Sud

     Plaja Azur

     Eforie Sud, Litoralul Romanesc, Romania

      • Fara transport
      Vilele Florida Si Miami, Eforie Sud

      Vilele Florida Si Miami  

      Eforie Sud, Litoralul Romanesc, Romania

      • Hotel pe plaja  
      • Fara transport
      Hotel Oltenia, Eforie Sud

      Hotel Oltenia

      Eforie Sud, Litoralul Romanesc, Romania

       • Fara transport
       Dia Vavezi, Eforie Sud

       Dia Vavezi

       Eforie Sud, Litoralul Romanesc, Romania

        • Fara transport

        Despre Eforie SudPrezentare si poze Eforie Sud

        Eforie Sud

        Eforie Sud s-a numit, intre cele doua razboaie mondiale, Carmen Sylva, dupa pseudonimul de poeta al reginei Elisabeta a României. Devenita statiune in 1912, Eforie Sud Statiunea se distinge printr-un promontoriu de calcar si o faleza care atinge pe alocuri 35 de metri.

        Eforie Sud este o statiune estivala integrata orasului Eforie, aflata in extremitatea sud-estica a Romaniei, pe fasia de litoral cuprinsa intre Marea Neagra si Lacul Techirghiol, la 8-20 m peste nivelul marii, la 5 km distanta de Eforie Nord si la 19 km distanta de Constanta.

        Plaja ingusta este intinsa pe o lungime de 2 kilometri la picioarele falezei care la Eforie Sud atinge cea mai mare inaltime dintre toate statiunile.

        Early Booking Litoral Eforie Sud

        Conceptul de Early Booking sau Inscrierea timpurie consta in rezervarea cu mult timp inainte a pachetelor turistice. Prin aceasta modalitate de rezervare cu multe luni in avans a pachetelor turistice pentru Litoral Eforie Sud, Litoralul Romanesc, Romania puteti beneficia de reduceri considerabile la vacantele Litoral Eforie Sud.

        Ofertele turistice Early Booking Litoral Eforie Sud vara 2021 sunt disponibile cu mult timp inainte de inceperea sezonului. Conform politicii hoteliere reducerile la ofertele Early Booking Litoral Eforie Sud pot atinge procentul de pana la 40%. Marele avantaj al acestor inscrieri timpurii Litoral Eforie Sud este de a plati mai putin din valoarea pachetului turistic cu 10-40% fata de tariful achitat in mod normal daca achizitionati sejurul in timpul sezonului. Un alt avantaj al acestor inscrieri timpurii este ca veti gasi mai mult ca sigur camere disponbile la hotelul unde doriti sa va petreceti vacanta in Eforie Sud.

        Reducerile timpurii aplicate la tarifele unui sejur Litoral Eforie Sud au anumite conditii speciale precum data limita de plata integrala ce este stabilita de unitatile hoteliere. Reducerile Early Booking pentru Litoral Eforie Sud scad in procente in general dupa fiecare luna si se incheie cand incepe sezonul estival sau atunci cand hotelul ne informeaza ca au oprit de la vanzare ofertele cu discount Early Booking.

        In general in cazul ofertelor pentru Litoral Eforie Sud cu reduceri Early Booking trebuie sa achitati un avans de 30% in momentul in care va confirmam disponibilitatea in baza unei facturi de avans iar diferenta trebuie achitat pana la data limita stabilita de hotelul din Eforie Sud in oferta Early Booking.

        La majoritatea ofertele Early Booking pentru Litoral Eforie Sud sunt acceptate modificari sau anulari ale rezervarilor efectuate din timp pana la data limita de plata integrala fara sa se aplice alte penalitati.

        Rezervarea vacantei pentru Litoral Eforie Sud prin programul Early Booking constituie un mare avantaj, deoarece va puteti orienta din timp catre hotelul dorit si perioada dorita. In perioada inscrierilor timpurii exista in sistem disponibilitati (allotment) la hoteluri din Eforie Sud si acest lucru reprezinta un beneficiu pentru turistii care au perioada fixa de concediu fara flexibilitate. In plus, turistii au suficient timp pentru a-si organiza vacanta, sa se informeze asupra destinatiei, locurilor si obiectivelor turistice ce pot fi vizitate in Eforie Sud si au siguranta ca totul este pus la punct din timp.

        Early Booking Litoral Eforie Sud Romania vara 2021. Oferte Inscrieri timpurii Litoral Eforie Sud Litoralul Romanesc. Rezerva acum online prin DirectBooking.ro !

        Recomandari turistice pentru Eforie Sud

        Obiective turistice
        Atractia principala a statiunii o reprezinta „Baile Reci” cu namol, complet modernizate. In Eforie Sud exista si un Sanatoriu pentru copii cu afectiuni reumatologice cu regim permanent, care trateaza in principal slabiciunea fizica si rahitismul. Statiunea se mai distinge printr-un promontoriu de calcar si prin faleza de la a carei inaltime se deschide o splendida panorama. Teatru in aer liber, bazele de agrement si posibilitatile de practicare a sporturilor nautice.