Oferte cazare Moeciu De Sus, Bran Moeciu Romania iarna 2019
(4 oferte, 185.5LEI - 185.5LEI)
Hotel Vlahia Inn, Moeciu de Sus

Hotel Vlahia Inn

Moeciu de Sus, Bran Moeciu, Romania

  • Fara transport
  Mistral Resort 3, Moeciu de Sus

  Mistral Resort 3

  Moeciu de Sus, Bran Moeciu, Romania

   • Fara transport
   Casuta De Langa Padure, Moeciu de Sus

   Casuta De Langa Padure

   Moeciu de Sus, Bran Moeciu, Romania

    • Fara transport
    Nicoleta, Moeciu de Sus

    Nicoleta

    Moeciu de Sus, Bran Moeciu, Romania

     • Fara transport

     Oferte Moeciu De Sus

     Moeciu De Sus, Bran Moeciu, Romania reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

     Partiile de ski din Moeciu De Sus sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Moeciu De Sus pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Moeciu De Sus sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

     Conditiile de zapada sunt excelente in Moeciu De Sus oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

     Echipamentul de instalatii pe cablu din Moeciu De Sus garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Moeciu De Sus va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

     Oferte cazare Moeciu De Sus, Bran Moeciu, Romania iarna 2019 - 2020 - Alege din 4 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro