Oferte cazare Moldovita, Bucovina Romania iarna 2023
(2 oferte, 50LEI - 500LEI)
Pensiunea Alexandra, Moldovita

Pensiunea Alexandra

Moldovita, Bucovina, Romania

  • Hotel cu loc de joaca pentru copii  
  • Fara transport

Despre MoldovitaPrezentare si poze Moldovita

Moldovita

Moldovita este o localitate din nordul Moldovei, judetul Suceava. Ea a devenit cunoscuta datorita manastirii.
Localitatea Moldovita este amintita pentru prima data in documentele cancelariei lui Alexandru cel Bun, la inceputurile veacului al XV – lea, cand voievodul Moldovei daruieste Manastirii Moldovita aceste meleaguri. Documentul nu mentioneaza existenta unor locuitori.
A fost atestata documentar in anul 1443 formandu-se ca o comunitate libera la hotarele padurilor Manastirii Moldovita, prin stabilirea pastorilor ardeleni in transhumanta si a fost populata in a doua jumatate a secolului 16 de hutuli, raspanditi din vetrele lor, Muntii Cernohora si tinutul Pocutiei, dar si a neamurilor germanice, tipterii si svabii in teresati de dogarit, exploatarea si prelucrar ea lemnului.

Oferte Moldovita

Moldovita, Bucovina, Romania reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

Partiile de ski din Moldovita sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Moldovita pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Moldovita sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

Conditiile de zapada sunt excelente in Moldovita oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

Echipamentul de instalatii pe cablu din Moldovita garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Moldovita va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

Oferte cazare Moldovita, Bucovina, Romania iarna 2023 - 2024 - Alege la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

Recomandari turistice pentru Moldovita

-Manastirea Moldovita
-Muzeul oualelor incondeiate
-Conditiile geografice favorabile, alaturi de peisajele naturale atractive si obiectivele naturale originale, conduc la practicarea mai multor forme de turism, inclusiv cel de aventura (extrem): alpinism, lansari cu parapanta si deltaplanul, navigatie, caving, river rafting etc.
-Satele aparute din timpuri stravechi, care au pastrat si mai pastreaza inca aspecte si manifestari traditionale, date si obiceiuri strabune, elemente valoroase de etnofolclor etc., in care se desfasoara activitati specifice turismului rural si turismului ecologic.

Intrebari frecvente despre Moldovita

Care sunt hotelurile ce accepta tickete de vacanta din Moldovita?

Pentru toate hotelurile afisate in site acceptam plata cu tickete de vacanta sau card de tickete de vacanta. Mai multe detalii gasiti aici

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Moldovita?

PENSIUNEA ALEXANDRA sunt cele mai populare hoteluri din Moldovita

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Moldovita?

PENSIUNEA ALEXANDRA sunt cele mai apreciate hoteluri din Moldovita ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Moldovita.

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Moldovita?

PENSIUNEA ALEXANDRA sunt cele mai apreciate hoteluri din Moldovita cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Moldovita.

Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Moldovita?

PENSIUNEA ALEXANDRA sunt hoteluri din Moldovita ce au acces gratuit la internet

Care sunt hotelurile cele mai apreciale de familii cu copii Moldovita?

PENSIUNEA ALEXANDRA sunt hotelurile cele mai apreciate de familii cu copii din Moldovita. Mai multe hoteluri apreciate de familii cu copii din Moldovita.