Early Booking Olimp, Litoralul Romanesc Romania vara 2024
Filtre: Oferte speciale: Early Booking× (12 oferte, 150.2LEI - 401LEI)

Afiseaza harta
Hotel Phoenicia Blue View, Olimp

Hotel Phoenicia Blue View    

   Scor 8.7 din 253 comentarii

Olimp, Litoralul Romanesc, Romania

 • Hotel pe plaja  
 • Fara transport

  Ultima rezervare: 16.05.2024

Hotel Majestic, Olimp

Hotel Majestic    

   Scor 7.9 din 142 comentarii

Olimp, Litoralul Romanesc, Romania

 • Hotel cu Internet wireless  
 • Fara transport

  Ultima rezervare: 12.05.2024

Steaua De Mare - Olimp Resort - Hotel Oltenia, Olimp

Steaua De Mare - Olimp Resort - Hotel Oltenia    

   Scor 9.5 din 40 comentarii

Olimp, Litoralul Romanesc, Romania

 • Hotel cu loc de joaca pentru copii  
 • Fara transport

  Ultima rezervare: 15.05.2024

Steaua De Mare - Olimp Resort - Hotel Muntenia Fostul Pam Beach , Olimp

Steaua De Mare - Olimp Resort - Hotel Muntenia Fostul Pam Beach     

   Scor 8.3 din 99 comentarii

Olimp, Litoralul Romanesc, Romania

 • Hotel cu Internet wireless  
 • Fara transport

  Ultima rezervare: 13.05.2024

Hotel Paradis Apartments Olimp Sea View, Olimp

Hotel Paradis Apartments Olimp Sea View  

   Scor 9.1 din 8 comentarii

Olimp, Litoralul Romanesc, Romania

 • Hotel aproape de plaja  
 • Fara transport

  Ultima rezervare: 10.05.2024

Vila Time Olimp, Olimp

Vila Time Olimp

Olimp, Litoralul Romanesc, Romania

 • Hotel cu Pensiune completa  
 • Fara transport

Despre OlimpPrezentare si poze Olimp

Olimp

Statiunea Olimp este situata pe tarmul Marii Negre, la 7 km. nord de orasul Mangalia. Numeroasele hoteluri amenajate elegant poarta numele unor provincii istorice romanesti (H.Banat, H.Transilvania, H.Maramures, H.Oltenia, H. Muntenia, H.Moldova, H.Dobrogea etc.). Statiunea constituie, de fapt, o parte a Statiunii Neptun.

Hotelurile sunt asezate de-a lungul marii pe un dig natural la 20-30 m deasupra nivelului marii. Statiunea este un loc ideal atat pentru vacante cat si pentru tratament si dispune de plaje inguste recuperate din mare prin crearea de golfuri artificiale cat si de nisip de cea mai buna calitate.

Black Friday Olimp

Conceptul de Early Booking sau Inscrierea timpurie consta in rezervarea cu mult timp inainte a pachetelor turistice. Prin aceasta modalitate de rezervare cu multe luni in avans a pachetelor turistice din Olimp, Litoralul Romanesc, Romania puteti beneficia de reduceri considerabile la vacantele din OlimpRomania.

Ofertele turistice Early Booking Olimp vara 2024 sunt disponibile cu mult timp inainte de inceperea sezonului. Conform politicii hoteliere reducerile la ofertele Early Booking Olimp pot atinge procentul de pana la 40%. Marele avantaj al acestor inscrieri timpurii Olimp este de a plati mai putin din valoarea pachetului turistic cu 10-40% fata de tariful achitat in mod normal daca achizitionati sejurul in timpul sezonului. Un alt avantaj al acestor inscrieri timpurii este ca veti gasi mai mult ca sigur camere disponbile la hotelul unde doriti sa va petreceti vacanta in Olimp.

Reducerile timpurii aplicate la tarifele unui sejur in Olimp au anumite conditii speciale precum data limita de plata integrala ce este stabilita de unitatile hoteliere. Reducerile Early Booking pentru Olimp scad in procente in general dupa fiecare luna si se incheie cand incepe sezonul estival sau atunci cand hotelul ne informeaza ca au oprit de la vanzare ofertele cu discount Early Booking.

In general in cazul ofertelor pentru Olimp cu reduceri Early Booking trebuie sa achitati un avans de 30% in momentul in care va confirmam disponibilitatea in baza unei facturi de avans iar diferenta trebuie achitat pana la data limita stabilita de hotelul din Olimp in oferta Early Booking.

La majoritatea ofertele Early Booking pentru Olimp sunt acceptate modificari sau anulari ale rezervarilor efectuate din timp pana la data limita de plata integrala fara sa se aplice alte penalitati.

Rezervarea vacantei in Olimp prin programul Early Booking constituie un mare avantaj, deoarece va puteti orienta din timp catre hotelul dorit si perioada dorita. In perioada inscrierilor timpurii exista in sistem disponibilitati (allotment) la hoteluri din Olimp si acest lucru reprezinta un beneficiu pentru turistii care au perioada fixa de concediu fara flexibilitate. In plus, turistii au suficient timp pentru a-si organiza vacanta, sa se informeze asupra destinatiei, locurilor si obiectivelor turistice ce pot fi vizitate in apropiere de Olimp si au siguranta ca totul este pus la punct din timp.

Early Booking Olimp Romania vara 2024 - Peste 6 oferte de vacanta Oferte Inscrieri timpurii Litoral Olimp Litoralul Romanesc cu discount pana la 30%. Rezerva acum online prin DirectBooking.ro !

Recomandari turistice pentru Olimp

Posibilitatile de relaxare si distractii sunt multiple : restaurante cu un bogat specific traditional sau international, baruri, piscine, terase, cluburi de noapte si discoteci. Luxul si calitatea se regasesc peste tot: in restaurante, baruri, cluburi, discoteci, pe terenurile polivalente de sport, la piscine, la Teatrul de Vara, in parcul de distractii, in facilitatile de practicare a sporturilor nautice sau in magazine. Totul respira eleganta, nici un detaliu nu a fost omis. Restaurantele ofera cele mai diverse preparate culinare autohtone si internationale, specialitati din peste si chiar programe folclorice. Cele mai renumite sunt „Calul Balan”, care serveste specialitati culinare autohtone, „Crama Neptun”, o oprire in cadru rustic si restaurantul „Insula”, avand ca tipic meniul cu preparate de peste.

Intrebari frecvente despre Olimp

Care sunt hotelurile ce accepta tickete de vacanta din Olimp?

Pentru toate hotelurile afisate in site acceptam plata cu tickete de vacanta sau card de tickete de vacanta. Mai multe detalii gasiti aici

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Olimp?

Hotel Phoenicia Blue View, Hotel Holiday Blue, Hotel Majestic, Steaua de Mare - Olimp Resort - Hotel Oltenia, Steaua de Mare - Olimp Resort - Hotel Muntenia fostul Pam Beach sunt cele mai populare hoteluri din Olimp

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Olimp?

Hotel Phoenicia Blue View, Hotel Majestic, Steaua de Mare - Olimp Resort - Hotel Oltenia, Steaua de Mare - Olimp Resort - Hotel Muntenia fostul Pam Beach , Hotel Banat sunt cele mai apreciate hoteluri din Olimp ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Olimp.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Olimp?

Hotel Holiday Blue, Steaua de Mare - Olimp Resort - Hotel Muntenia fostul Pam Beach , Hotel Lacul Racilor, Meduza Estival, Hotel Novum by the Sea sunt cele mai apreciate hoteluri din Olimp ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Olimp.

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Olimp?

Hotel Phoenicia Blue View, Hotel Majestic, Steaua de Mare - Olimp Resort - Hotel Oltenia, Hotel Lacul Racilor, Hotel Ciresica sunt cele mai apreciate hoteluri din Olimp cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Olimp.

Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Olimp?

Hotel Phoenicia Blue View, Hotel Holiday Blue, Steaua de Mare - Olimp Resort - Hotel Oltenia, Hotel Banat, Meduza Estival sunt hoteluri din Olimp ce au acces gratuit la internet