Autocar Oltenia Romania 2021
Filtre: Transport: autocar× (1 oferte, 313.3LEI - 313.3LEI)

Afiseaza harta
Circuit Oltenia De Sub Munte Autocar Senior Voyage 2021, Oltenia

Circuit Oltenia De Sub Munte Autocar Senior Voyage 2021

Oltenia, Oltenia, Romania

  • Autocar (30.08 - 24.09.2021)
   Date de plecare: 30.08, 06.09, 20.09

  Despre Oltenia

  Oltenia

  Craiova este reședința județului Dolj, denumită și "capitala Olteniei". Craiova face parte din Câmpia Română, mai precis din Câmpia Olteniei care se întinde între Dunăre, Olt și podișul Getic, fiind străbătută prin mijloc de Valea Jiului.

  Sejururi Autocar Oltenia

  Aceasta modalitate de transport cu autocarul in Oltenia, Romania reprezinta alegerea turistilor in functie de mai multe puncte de vedere: mai comod decat cu trenul, mai economic decat cu avionul, turistii nu dispun de masina personala, pentru soferii care nu au rezistenta la trafic sau sa conduca pe distante lungi.

  Exista foarte multe optiuni de pachete turistice care se pot combina cu transport autocar pentru Oltenia. Puteti rezerva hotelul preferat din Oltenia cu tipul de masa dorit si ulterior transport cu autocarul separat, sau pachet complet cu transport autocar inclus. La achizitionarea pachetelor turistice pentru destinatia Oltenia care includ transportul cu autocarul, turistii primesc anumite beneficii: asistenta turistica, personal calificat si ghizi in autocar care va informeaza despre farmecul locurilor de pe traseu.

  Calatoria cu autocarul catre Oltenia constituie o serie de avantaje pentru turistii care doresc un mijloc de transport mai ieftin decat cu avionul: pot fi organizate plecari din mai multe orase din tara, spre deosebire de avion care opereaza doar din orasele cu aeroport, ajunge direct la destinatie, opririle sunt adaptate la nevoile turistilor, confort satisfacator, se pot face stationari pentru a vizita obiective turistice, la magazine de suveniruri, shopping.

  Pentru a petrece o vacanta in Oltenia, transportul cu autocarul reprezinta cea mai buna solutie, pentru turistii care doresc sa achizitioneze un pachet cu tarife atractive, sa mearga in grup cu familia, prietenii, colegii, cu unele avantaje fata de masina personala.

  Sejururi si pachete cu autocarul Ski Oltenia Romania iarna 2021 - 2022 cu plecari din Bucuresti la cele mai mici preturi. Peste 2 oferte cu Demipensiune si Pensiune completa,. Rezerva acum online!

  Intrebari frecvente despre Oltenia

  Care sunt hotelurile ce accepta tickete de vacanta din Oltenia?

  Pentru toate hotelurile afisate in site acceptam plata cu tickete de vacanta sau card de tickete de vacanta. Mai multe detalii gasiti aici

  Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Oltenia?

  Circuit Oltenia De Sub Munte Autocar Senior Voyage 2021 sunt cele mai populare hoteluri din Oltenia