Early Booking Ski Sinaia, Valea Prahovei Romania iarna 2023
Filtre: Categorie: Ski×Oferte speciale: Early Booking× (2 oferte, 50LEI - 500LEI)

Afiseaza harta
Hotel Carpathia, Sinaia

Hotel Carpathia    

   Scor 9 din 134 comentarii

Sinaia, Valea Prahovei, Romania

  • Hotel cu Internet wireless  
  • Fara transport

  Ultima rezervare: 21.03.2023

Despre SinaiaPrezentare si poze Sinaia

Sinaia

Sinaia una dintre cele mai frumoase statiuni montane din Romania se prezinta vizitatorului cu un bogat trecut cultural si social. Fosta resedinta a regilor, si purtand un nume sfant, cel al Muntelui Sinai, ce a fost dat pentru prima oara Manastiri Sinaia de catre Spatarul Mihail Cantacuzino (sec XVII), Sinaia inbina neintrecut frumusetea naturii cu cea a artei arhitecturale.

Black Friday Ski Sinaia

Conceptul de Early Booking sau Inscrierea timpurie consta in rezervarea cu mult timp inainte a pachetelor turistice. Prin aceasta modalitate de rezervare cu multe luni in avans a pachetelor turistice pentru Ski Sinaia, Valea Prahovei, Romania puteti beneficia de reduceri considerabile la vacantele Ski Sinaia.

Ofertele turistice Early Booking Ski Sinaia iarna 2023 - 2024 sunt disponibile cu mult timp inainte de inceperea sezonului. Conform politicii hoteliere reducerile la ofertele Early Booking Ski Sinaia pot atinge procentul de pana la 40%. Marele avantaj al acestor inscrieri timpurii Ski Sinaia este de a plati mai putin din valoarea pachetului turistic cu 10-40% fata de tariful achitat in mod normal daca achizitionati sejurul in timpul sezonului. Un alt avantaj al acestor inscrieri timpurii este ca veti gasi mai mult ca sigur camere disponbile la hotelul unde doriti sa va petreceti vacanta in Sinaia.

Reducerile timpurii aplicate la tarifele unui sejur Ski Sinaia au anumite conditii speciale precum data limita de plata integrala ce este stabilita de unitatile hoteliere. Reducerile Early Booking pentru Ski Sinaia scad in procente in general dupa fiecare luna si se incheie cand incepe sezonul estival sau atunci cand hotelul ne informeaza ca au oprit de la vanzare ofertele cu discount Early Booking.

In general in cazul ofertelor pentru Ski Sinaia cu reduceri Early Booking trebuie sa achitati un avans de 30% in momentul in care va confirmam disponibilitatea in baza unei facturi de avans iar diferenta trebuie achitat pana la data limita stabilita de hotelul din Sinaia in oferta Early Booking.

La majoritatea ofertele Early Booking pentru Ski Sinaia sunt acceptate modificari sau anulari ale rezervarilor efectuate din timp pana la data limita de plata integrala fara sa se aplice alte penalitati.

Rezervarea vacantei pentru Ski Sinaia prin programul Early Booking constituie un mare avantaj, deoarece va puteti orienta din timp catre hotelul dorit si perioada dorita. In perioada inscrierilor timpurii exista in sistem disponibilitati (allotment) la hoteluri din Sinaia si acest lucru reprezinta un beneficiu pentru turistii care au perioada fixa de concediu fara flexibilitate. In plus, turistii au suficient timp pentru a-si organiza vacanta, sa se informeze asupra destinatiei, locurilor si obiectivelor turistice ce pot fi vizitate in Sinaia si au siguranta ca totul este pus la punct din timp.

Early Booking Ski Sinaia Romania iarna 2023 - 2024. Oferte Inscrieri timpurii Ski Sinaia Valea Prahovei cu discount pana la 10%. Rezerva acum online prin DirectBooking.ro !

Recomandari turistice pentru Sinaia

Manastirea Sinaia
Castelul Peles
Platourl si trasee din Muntii Bucegi

Intrebari frecvente despre Sinaia

Care sunt hotelurile ce accepta tickete de vacanta din Sinaia?

Pentru toate hotelurile afisate in site acceptam plata cu tickete de vacanta sau card de tickete de vacanta. Mai multe detalii gasiti aici

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Sinaia?

Hotel Carpathia, Hotel Palace, Hotel Mara, Hotel International, Hotel Marea Neagra sunt cele mai populare hoteluri din Sinaia

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Sinaia?

Hotel Carpathia, Hotel Palace, Hotel Mara, Hotel International, Hotel Marea Neagra sunt cele mai apreciate hoteluri din Sinaia ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Sinaia.

Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Sinaia?

Hotel Carpathia, Hotel Palace, Hotel Mara, Hotel International, Hotel Rina Sinaia sunt cele mai apreciate hoteluri din Sinaia ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Sinaia.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Sinaia?

Hotel Palace, Hotel Mara, Hotel International, Hotel Marea Neagra, Hotel Bucegi sunt cele mai apreciate hoteluri din Sinaia ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Sinaia.

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Sinaia?

Hotel Rina Sinaia, Hotel Cumpatu, Hotel Smart, Pensiunea Casa Ana, Ioana Hotel sunt cele mai apreciate hoteluri din Sinaia cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Sinaia.

Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Sinaia?

Hotel International, Hotel Smart, Ioana Hotel, Retezat Villa, CASA DAVID sunt hoteluri din Sinaia ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Sinaia.