Oferte cazare Vatra Moldovitei, Bucovina Romania iarna 2020
(2 oferte, 84LEI - 84LEI)
Cabana Piatra Runcului, Vatra Moldovitei

Cabana Piatra Runcului

Vatra Moldovitei, Bucovina, Romania

  • Fara transport
  Pensiunea Valcan, Vatra Moldovitei

  Pensiunea Valcan

  Vatra Moldovitei, Bucovina, Romania

   • Fara transport

   Despre Vatra MoldoviteiPrezentare si poze Vatra Moldovitei

   Vatra Moldovitei

   Comuna Vatra Moldovitei , in forma ei administrativa actuala, care dateaza din 1968, este situata in partea central-vestica a judetului Suceava , in centrul Obcinelor Bucovinei , in bazinul hidrografic al Moldovitei , afluent al Moldovei.Teritoriul comunei se desfasoara pe un ecart altitudinal cuprins intre 600-1380 m si are orientarea generala nord – nord-est – sud – sud-est.

   Oferte Vatra Moldovitei

   Vatra Moldovitei, Bucovina, Romania reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

   Partiile de ski din Vatra Moldovitei sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Vatra Moldovitei pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Vatra Moldovitei sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

   Conditiile de zapada sunt excelente in Vatra Moldovitei oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

   Echipamentul de instalatii pe cablu din Vatra Moldovitei garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Vatra Moldovitei va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

   Oferte cazare Vatra Moldovitei, Bucovina, Romania iarna 2020 - 2021 - Alege din 2 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro