Oferte cazare Vatra Moldovitei, Bucovina Romania iarna 2024
(8 oferte, 50LEI - 500LEI)
Pensiunea Agroturistica Casa Colinita, Vatra Moldovitei

Pensiunea Agroturistica Casa Colinita

Vatra Moldovitei, Bucovina, Romania

 • Hotel cu Internet wireless  
 • Fara transport
Cabana Piatra Runcului, Vatra Moldovitei

Cabana Piatra Runcului

Vatra Moldovitei, Bucovina, Romania

 • Hotel cu Internet wireless  
 • Fara transport
Pensiunea Crizantema, Vatra Moldovitei

Pensiunea Crizantema

Vatra Moldovitei, Bucovina, Romania

  • Fara transport
  Casa Cu Meri, Vatra Moldovitei

  Casa Cu Meri

  Vatra Moldovitei, Bucovina, Romania

   • Fara transport
   Pensiunea Mario, Vatra Moldovitei

   Pensiunea Mario

   Vatra Moldovitei, Bucovina, Romania

    • Fara transport

    Despre Vatra MoldoviteiPrezentare si poze Vatra Moldovitei

    Vatra Moldovitei

    Comuna Vatra Moldovitei , in forma ei administrativa actuala, care dateaza din 1968, este situata in partea central-vestica a judetului Suceava , in centrul Obcinelor Bucovinei , in bazinul hidrografic al Moldovitei , afluent al Moldovei.Teritoriul comunei se desfasoara pe un ecart altitudinal cuprins intre 600-1380 m si are orientarea generala nord – nord-est – sud – sud-est.

    Oferte Vatra Moldovitei

    Vatra Moldovitei, Bucovina, Romania reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

    Partiile de ski din Vatra Moldovitei sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Vatra Moldovitei pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Vatra Moldovitei sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

    Conditiile de zapada sunt excelente in Vatra Moldovitei oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

    Echipamentul de instalatii pe cablu din Vatra Moldovitei garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Vatra Moldovitei va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

    Oferte cazare Vatra Moldovitei, Bucovina, Romania iarna 2024 - 2025 - Alege din 5 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

    Intrebari frecvente despre Vatra Moldovitei

    Care sunt hotelurile ce accepta tickete de vacanta din Vatra Moldovitei?

    Pentru toate hotelurile afisate in site acceptam plata cu tickete de vacanta sau card de tickete de vacanta. Mai multe detalii gasiti aici

    Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Vatra Moldovitei?

    Pensiunea Agroturistica Casa Colinita, Cabana Piatra Runcului, Pensiunea Crizantema, Casa cu Meri, PENSIUNEA MARIO sunt cele mai populare hoteluri din Vatra Moldovitei

    Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Vatra Moldovitei?

    Pensiunea Agroturistica Casa Colinita sunt cele mai apreciate hoteluri din Vatra Moldovitei ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Vatra Moldovitei.

    Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Vatra Moldovitei?

    Cabana Piatra Runcului sunt cele mai apreciate hoteluri din Vatra Moldovitei ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Vatra Moldovitei.

    Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Vatra Moldovitei?

    Pensiunea Agroturistica Casa Colinita, Cabana Piatra Runcului sunt hoteluri din Vatra Moldovitei ce au acces gratuit la internet