Unde mergem in mini vacanta de 1 Decembrie
» Oferte Romania

15.11.2017 Romania

 Unde mergem in mini vacanta de 1 Decembrie

De abia așteptăm vacanța de 1 Decembrie. Un weekend prelungit, în care să ne bucurăm de o escapadă la munte, la mare, în țară sau peste hotare. Chiar, unde mergem anul acesta? Ei bine, destinații sunt cu duiumul și oferte și mai și. Tocmai de aceea, am făcut un top al celor mai căutate destinații pentru vacanța de 1 Decembrie, care să te inspire. Iar pe primul loc, surprinzător, stă fruntașă România, urmată de Bulgaria și de Austria. Cât despre hoteluri, ți le-am ales cu grijă, pe baza căutărilor și review-uilor postate pe site-ul nostru.  Așadar, stai confortabil și gândește-te unde ai vrea tu să mergi în vacanța de 1 Decembrie de anul acesta. Topul celor mai râvnite destinații și hoteluri ale momentului e mai jos!

Vacanța de 1 Decembrie: Romania

Călimănești Căciulata – o stațiune pentru patru sezoane. Cea mai mare bază de tratament din România. Așa este descrisă în două propoziții scurte renumita stațiune balneoclimaterică de pe valea Oltului. Un loc de poveste, atât pentru peisaje, cât și pentru puterea tratamentelor naturale. Cu numeroase izvoare și peisaje de basm, Călimănești Căciulata a devenit de-a lungul anilor, nu doar o stațiune de tratament, ci o destinație de vacanță în toată regula. Aici te poți bucura de natură și de izvoare cu ape reci sau fierbinți, minerale și termale, benefice în tratamentul diferitor afecțiuni precum cele metabolice, nutritive, gastrointestinale și de rinichi. Iar printre cele mai căutate unități hoteliere sunt Complex Balnear Cozia.

Sinaia – când spui Sinaia, gândul îți zboară la schi și la Castelul Peleș. Și pe bună dreptate. Sinaia este una dintre cele mai frumoase stațiuni montane din România, iar prețurile pentru vacanța de 1 Decembrie sunt destul de rezonabile. Cât despre atracții, aici poți vizita Mănăstirea Sinaia, construită în secolul al XVII-lea, ce a fost demult reședință de familie regală. Tot aici poți vizita Castelul Peleș, acum un muzeu cu fresce deosebite, alături de castelul învecinat – Pelișor. Ajuns aici, trebuie să treci și pe la casa memorială George Enescu. Unul dintre cele mai căutate hoteluri este Hotel Rina Sinaia.

Predeal – aflată la poalele Munților Bucegi, stațiunea Predeal oferă o mulțime de oportunități de distracție pentru vacanța de 1 Decembrie. De la schi, la focuri de tabără și până la concerte în aer liber, Predeal te ademenește în fiecare an cu câte un eveniment dedicat acestui weekend. Cât despre cazare,  Hotel Belvedere rămâne în topul preferințelor majorității turiștilor. Vezi oferta de anul acesta aici.

Băile Felix - relaxare, socializare și tratament la băi termale. Cred și eu că Băile Felix continuă să facă parte din preferințele românilor și nu numai. Este o stațiune balneoclimaterică de renume, aflată la doar o „aruncătură de băț” de #Oradea. Iar prețurile la hoteluri și mai mult decât accesibile. Vezi ofertele de la Hotel Termal și Hotel Poienița.

Bran – o zonă frumoasă a României, la 29 km de Braşov. O zonă cu adevărat de basm, dacă știi cum să-ți organizezi timpul. Cum aici se practică mai mult turismul rural, aici poți avea parte de o escapadă cu adevărat romantică, neaoșă pentru vacanța de 1 Decembrie. O zonă în care nu lipsesc plimbările cu căruţa sau sania trasă de cai. Nu lipsesc degustările de mâncăruri tradiționale și brânzeturi de casă, alături de o țuică sau un vin fiert. La cazări, Complex Wolf pare a fi în preferințele actuale.

Vacanța de 1 Decembrie: Bulgaria

Nisipurile de Aur – una dintre cele mai căutate destinații de vară, acum printre favorite și iarna. Este cea mai apropiată destinație, în care te poți răsfăța în hoteluri de calitate, în regim all inclusive. O stațiune în care chiar te simți în vacanță datorită modului de servire, a liniștii oferit și a peisajelor frumoase, chiar și pe timp de iarnă. Imaginează-ți răsăritul sau apusul oglindit în mare. Ca hoteluri, poți opta pentru Pliska, pentru vacanța de 1 Decembrie.    

Bansko – sigur și tu te-ai gândit la ea pentru vacanța  de 1 Decembrie. O stațiune montană de poveste, cu peisaje de basm, cu pârtii uimitoare și servicii de calitate ce trag turiști din toată lumea. Cu toate că este una dintre cele mai populare stațiuni de schi din Bulgaria, prețurile pentru vacanța de 1 Decembrie sunt destul de accesibile. Vezi la Hotel St. George Ski Spa.

Vacanța de 1 Decembrie: Austria

Viena – iar când spunem Austria (fie iarnă, fie vară), gândul îți zboară la Viena. Un oraș romantic, întotdeauna pregătit pentru turiști. Și, chiar dacă nu are pârtii de schi, are patinoare de excepție, în zone centrale, arome îmbietoare și o mulțime de atracții turistice, recunoscute la nivel mondial. Este o destinație în care să mergi nu doar într-o vacanța de 1 Decembrie, ci de fiecare dată când ai ocazia. Oferta vacanța de 1 Decembrie - Hotel Kavalier.

   
posteaza comentariu
Posteaza
comentarii