Oferte cazare Cornu, Valea Prahovei Romania iarna 2020
(4 oferte, 50LEI - 500LEI)
Pensiunea Arido, Cornu

Pensiunea Arido

Cornu, Valea Prahovei, Romania

 • Hotel cu parcare proprie  
 • Fara transport
Resort Bali Spa, Cornu

Resort Bali Spa

Cornu, Valea Prahovei, Romania

 • Hotel cu parcare proprie  
 • Fara transport
Ralf Residence, Cornu

Ralf Residence

Cornu, Valea Prahovei, Romania

  • Fara transport

  Despre CornuPrezentare si poze Cornu

  Cornu

  Cornu este o comună în județul Prahova, Muntenia, România, formată din satele Cornu de Jos (reședința), Cornu de Sus și Valea Oprii.

  Oferte Cornu

  Cornu, Valea Prahovei, Romania reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

  Partiile de ski din Cornu sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Cornu pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Cornu sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

  Conditiile de zapada sunt excelente in Cornu oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

  Echipamentul de instalatii pe cablu din Cornu garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Cornu va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

  Oferte cazare Cornu, Valea Prahovei, Romania iarna 2020 - 2021 - Alege din 4 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro