Oferte cazare Campina, Valea Prahovei Romania iarna 2019
(3 oferte, 50LEI - 500LEI)
Hotel Amana Inn, Campina

Hotel Amana Inn

Campina, Valea Prahovei, Romania

  • Fara transport
  Hotel Oscar, Campina

  Hotel Oscar

  Campina, Valea Prahovei, Romania

   • Fara transport
   Hotel Seva, Campina

   Hotel Seva

   Campina, Valea Prahovei, Romania

   • Hotel cu parcare proprie  
   • Fara transport

   Despre CampinaPrezentare si poze Campina

   Campina

   Localitatea Câmpina a fost menţionată documentar în anul 1503, iar în 1593 apare consemnată ca punct de vamă pe drumul spre Transilvania. In 1663 devine targ. Localitatea cu statut de targ în 1663 se dezvolta treptat, beneficiind în 1791 de prima amenajare a drumului pe Valea Prahovei, datorită trupelor austriece. In 1864 este ridicată la rangul de oraş. In 1890, la Câmpina se ridica prima schelă petrolieră din ţară, iar în 1895 se construieşte rafinăria ,,Fabrica Nouă", pe atunci cea mai mare din Europa. In 1994 oraşul Câmpina a fost declarat municipiu.

   Oferte Campina

   Campina, Valea Prahovei, Romania reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

   Partiile de ski din Campina sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Campina pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Campina sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

   Conditiile de zapada sunt excelente in Campina oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

   Echipamentul de instalatii pe cablu din Campina garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Campina va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

   Oferte cazare Campina, Valea Prahovei, Romania iarna 2019 - 2020 - Alege din 3 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

   Recomandari turistice pentru Campina

   Obiective turistice:

   *Biserica romano-catolica Sfantul Anton de Padova cu o vechime de 102 ani
   *Biserica "de la Han", numită și "Biserica de la Brazi", construită în 1833
   *Capela "Hernea", construită în stil baroc în memoria pionierului petrolului câmpinean, Dumitru Hernea.
   *Castelul Iulia Hasdeu, creația lui Bogdan Petriceicu Hasdeu, construit în memoria fiicei sale, Iulia Hasdeu (numit și "Castelul Magului de la Câmpina"), .
   *Muzeul Nicolae Grigorescu, amenajat în fosta locuință a pictorului Nicolae Grigorescu.

   Trasee turistice:
   *Muscel – Voila – Sotrile
   *Traseul Vaii Doftanei
   *Campina – Baile Telega
   *Campina – Brebu
   *Campina – Poiana Campina – Schitul Poiana