Early Booking Costinesti, Litoralul Romanesc Romania vara 2022
Filtre: Oferte speciale: Early Booking× (5 oferte, 448.8LEI - 1207LEI)

Afiseaza harta
Tiberius Residence, Costinesti

Tiberius Residence  

   Scor 6.5 din 4 comentarii

Costinesti, Litoralul Romanesc, Romania

  • Hotel aproape de plaja  
  • Avion (20.06 - 16.09.2022)
  • Fara transport

  Ultima rezervare: 18.04.2022

Mario Residence, Costinesti

Mario Residence  

Costinesti, Litoralul Romanesc, Romania

  • Hotel cu Pensiune completa  
  • Avion (20.06 - 16.09.2022)
  • Fara transport
Hotel Intim , Costinesti

Hotel Intim   

   Scor 10 din 1 comentarii

Costinesti, Litoralul Romanesc, Romania

  • Hotel cu Internet wireless  
  • Avion (20.06 - 16.09.2022)
  • Fara transport

Despre CostinestiPrezentare si poze Costinesti

Costinesti

Costinesti , capitala tineretii de pe litoral, este statiunea turistica estivala cu cele mai diverse si numeroase elemente ce o disting de celelalte perle din siragul statiunilor de vacanta de pe malul romanesc al Marii Negre.

Costinestiul este cel mai mare centru estival de vacante pentru tineret. Dupa cateva zile petrecute in statiune turistul isi da seama de un alt specific al Costinestiului: buna dispozitie. Modul de viata tineresc si tonifiant de aici nu poate fi intalnit in alte statiuni de pe litoral. Statiunea tineretului de pe litoral, pe care pliantele turistice au inceput sa o descrie cu patru decenii in urma, ca fiind o tabara de corturi cu amenajari minime, se inscrie in prezent pe coordonatele marilor vacante estivale.

Black Friday Costinesti

Conceptul de Early Booking sau Inscrierea timpurie consta in rezervarea cu mult timp inainte a pachetelor turistice. Prin aceasta modalitate de rezervare cu multe luni in avans a pachetelor turistice din Costinesti, Litoralul Romanesc, Romania puteti beneficia de reduceri considerabile la vacantele din CostinestiRomania.

Ofertele turistice Early Booking Costinesti vara 2022 sunt disponibile cu mult timp inainte de inceperea sezonului. Conform politicii hoteliere reducerile la ofertele Early Booking Costinesti pot atinge procentul de pana la 40%. Marele avantaj al acestor inscrieri timpurii Costinesti este de a plati mai putin din valoarea pachetului turistic cu 10-40% fata de tariful achitat in mod normal daca achizitionati sejurul in timpul sezonului. Un alt avantaj al acestor inscrieri timpurii este ca veti gasi mai mult ca sigur camere disponbile la hotelul unde doriti sa va petreceti vacanta in Costinesti.

Reducerile timpurii aplicate la tarifele unui sejur in Costinesti au anumite conditii speciale precum data limita de plata integrala ce este stabilita de unitatile hoteliere. Reducerile Early Booking pentru Costinesti scad in procente in general dupa fiecare luna si se incheie cand incepe sezonul estival sau atunci cand hotelul ne informeaza ca au oprit de la vanzare ofertele cu discount Early Booking.

In general in cazul ofertelor pentru Costinesti cu reduceri Early Booking trebuie sa achitati un avans de 30% in momentul in care va confirmam disponibilitatea in baza unei facturi de avans iar diferenta trebuie achitat pana la data limita stabilita de hotelul din Costinesti in oferta Early Booking.

La majoritatea ofertele Early Booking pentru Costinesti sunt acceptate modificari sau anulari ale rezervarilor efectuate din timp pana la data limita de plata integrala fara sa se aplice alte penalitati.

Rezervarea vacantei in Costinesti prin programul Early Booking constituie un mare avantaj, deoarece va puteti orienta din timp catre hotelul dorit si perioada dorita. In perioada inscrierilor timpurii exista in sistem disponibilitati (allotment) la hoteluri din Costinesti si acest lucru reprezinta un beneficiu pentru turistii care au perioada fixa de concediu fara flexibilitate. In plus, turistii au suficient timp pentru a-si organiza vacanta, sa se informeze asupra destinatiei, locurilor si obiectivelor turistice ce pot fi vizitate in apropiere de Costinesti si au siguranta ca totul este pus la punct din timp.

Early Booking Costinesti Romania vara 2022 - Peste 6 oferte de vacanta Oferte Inscrieri timpurii Litoral Costinesti Litoralul Romanesc cu discount pana la 15%. Rezerva acum online prin DirectBooking.ro !

Recomandari turistice pentru Costinesti

Obiective turistice Costinesti
Obelixul de la plaja, Canalul si lacul Costinesti, Epava, Golful Francez, Schitul de Maici, Pescaria, Plaja Nudistilor, Discoteca Tineretului, Disco Ring.

BANII LICHIZI
Păstraţi banii şi valorile pe care le deţineţi în seiful hotelului. Luaţi cu dumneavoastră numai sumele strict necesare unor plăţi curente!

BAGAJELE
Trebuie supravegheate în permanenţă, mai ales în locurile aglomerate sau în mijloacele de transport în comun.

TAXI
Evitaţi taxiurile fără însemne de firme sau care nu au aparat pentru indicarea sumei datorate pentru călătorie!

SCHIMB VALUTAR
Garanţia unui schimb valutar corect, lipsit de riscuri, este asigurată numai de casele de schimb autorizate.

PRIETENIILE DE OCAZIE
Fiţi prudenţi în relaţiile cu persoanele nou cunoscute! Printre amabili şi binevoitori, puteţi întâlni şi escroci.

PROSTITUŢIA
Este ilegală. Prostituatele vă pot transforma uşor în victima unui furt sau a unei escrocherii.

POLIŢIA
Pentru obţinerea unor informaţii puteţi apela oricând la poliţiştii în uniformă. NU ARĂTAŢI NICIODATĂ BANII PE STRADĂ NICI CHIAR CELOR CARE PRETIND CĂ SUNT POLIŢIŞTI. Solicitaţi ca orice problemă să fie rezolvată la secţia de poliţie.

JOCURILE DE NOROC
Refuzaţi să participaţi la jocurile de noroc de pe stradă! Veţi fi întotdeauna păcăliţi şi vă veţi pierde banii.

DACA SUNTEŢI VICTIMA UNEI INFRACŢIUNI
Apelaţi numai la poliţie! Reţineţi cât mai multe date despre circumstanţele în care s-a petrecut evenimentul şi persoanele implicate şi veţi face astfel mai uşoara descoperirea infractorilor şi recuperarea bunurilor dumneavoastră.

Intrebari frecvente despre Costinesti

Care sunt hotelurile ce accepta tickete de vacanta din Costinesti?

Pentru toate hotelurile afisate in site acceptam plata cu tickete de vacanta sau card de tickete de vacanta. Mai multe detalii gasiti aici

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Costinesti?

Vox Maris Grand Resort - Adults Only, Hotel Forum, Hotel Vraja Marii, Tiberius Residence, Mario Residence sunt cele mai populare hoteluri din Costinesti

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Costinesti?

Vox Maris Grand Resort - Adults Only, Hotel Vraja Marii, Tiberius Residence, Mario Residence, Hellen Residence sunt cele mai apreciate hoteluri din Costinesti ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Costinesti.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Costinesti?

Mario Residence, Roman Costinesti, Hotel Impact G, Hostel Pierre, Hotel Regal sunt cele mai apreciate hoteluri din Costinesti ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Costinesti.

Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Costinesti?

Hotel Regal, Pensiune Sfanta Elena De La Mare sunt cele mai apreciate hoteluri din Costinesti ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Costinesti.

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Costinesti?

Hotel Vraja Marii, ANACRIS, Pensiunea Trident Costinesti, HOTEL POIENITA, Pensiunea Iubesc Marea sunt cele mai apreciate hoteluri din Costinesti cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Costinesti.

Care sunt hotelurile cele mai apreciale cu plaja proprie din Costinesti?

Vox Maris Grand Resort - Adults Only, Pensiunea Trident Costinesti, Hostel Pierre, Pensiunea Maria, HOTEL POIENITA sunt cele mai apreciate hoteluri din Costinesti cu acces direct la pe plaja. Mai multe hotelurile cu acces direct la plaja din Costinesti.

Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Costinesti?

Vox Maris Grand Resort - Adults Only, Hotel Forum, Hotel Vraja Marii, Mario Residence, Roman Costinesti sunt hoteluri din Costinesti ce au acces gratuit la internet