Autocar Timisoara, Banat Romania 2022
Filtre: Transport: autocar× (0 oferte, 50LEI - 500LEI)

Afiseaza harta

Despre TimisoaraPrezentare si poze Timisoara

Timisoara

Timișoara este situată în sud-estul Câmpiei Panonice (respectiv în sudul Câmpiei de Vest), în zona de divagare a râurilor Timiș și Bega.
Timișoara, in traducere: „cetatea de pe Timiș” este reședința și cel mai mare oraș al județului Timiș din regiunea istorică Banat, vestul României.
Numele localității vine de la râul Timiș (trecând la sud de municipiu), numit de romani în antichitate Tibisis sau Tibiscus.

Sejururi Autocar Timisoara

Aceasta modalitate de transport cu autocarul in Timisoara, Banat, Romania reprezinta alegerea turistilor in functie de mai multe puncte de vedere: mai comod decat cu trenul, mai economic decat cu avionul, turistii nu dispun de masina personala, pentru soferii care nu au rezistenta la trafic sau sa conduca pe distante lungi.

Exista foarte multe optiuni de pachete turistice care se pot combina cu transport autocar pentru Timisoara. Puteti rezerva hotelul preferat din Timisoara cu tipul de masa dorit si ulterior transport cu autocarul separat, sau pachet complet cu transport autocar inclus. La achizitionarea pachetelor turistice pentru destinatia Timisoara care includ transportul cu autocarul, turistii primesc anumite beneficii: asistenta turistica, personal calificat si ghizi in autocar care va informeaza despre farmecul locurilor de pe traseu.

Calatoria cu autocarul catre Timisoara constituie o serie de avantaje pentru turistii care doresc un mijloc de transport mai ieftin decat cu avionul: pot fi organizate plecari din mai multe orase din tara, spre deosebire de avion care opereaza doar din orasele cu aeroport, ajunge direct la destinatie, opririle sunt adaptate la nevoile turistilor, confort satisfacator, se pot face stationari pentru a vizita obiective turistice, la magazine de suveniruri, shopping.

Pentru a petrece o vacanta in Timisoara, transportul cu autocarul reprezinta cea mai buna solutie, pentru turistii care doresc sa achizitioneze un pachet cu tarife atractive, sa mearga in grup cu familia, prietenii, colegii, cu unele avantaje fata de masina personala.

Sejururi si pachete cu autocarul Timisoara (Banat, Romania) 2022 cu plecari din Bucuresti, Iasi, Bacau, Craiova, Sibiu, Ploiesti, Galati, Brasov, Braila, Buzau la cele mai mici preturi. Rezerva acum online!

Recomandari turistice pentru Timisoara

Câteva obiective turistice importante sunt:
Domul din Timişoara (construit între 1736-1774)
Piețe:
o Piața Unirii
o Piața Victoriei
o Piața Libertății
o Piața Maria (locul de unde a pornit Revoluția română din 1989)
o Piața Traian (centru al cartierului istoric Fabric)
Lăcașuri de cult:
o Catedrala Mitropolitană
o Domul romano-catolic
o Catedrala Millenium
o Biserica episcopală sârbă
o Sinagoga din Cetate
o Sinagoga din Fabric
Monumente și clădiri:
o Castelul Huniade
o Palatul Dicasterial
o Palatul Baroc
o Teatrul Național din Timișoara
o Baia Publică Neptun
o Palatul Lloyd

Intrebari frecvente despre Timisoara

Care sunt hotelurile ce accepta tickete de vacanta din Timisoara?

Pentru toate hotelurile afisate in site acceptam plata cu tickete de vacanta sau card de tickete de vacanta. Mai multe detalii gasiti aici

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Timisoara?

sunt cele mai populare hoteluri din Timisoara