Am dat startul ofertelor de Black Friday! Până la 50% discount
» Oferte Romania

13.11.2019 Romania

Am dat startul ofertelor de Black Friday! Până la 50% discount

Vacanțe pe litoral în România, Grecia, Bulgaria, Turcia sau Egipt, cu până la 50% discount. Îți spună bine? Dacă da, pregătește-te să dai click pe rezervă! Am lansat campania cu reduceri Black Friday și sute de vacanțe s-au făcut brusc mai ieftine. Iar asta pentru că suntem online 😊 și aici lucrurile sunt ceva mai simple. Iar ofertele, dinamice. Așa că pune ochii pe vacanța cu cel mai bun discount și rezervă până la sfârșitul lunii. Nu de alta, dar s-ar putea să te trimitem gratis în Grecia. Nu-i o glumă.

Până pe 30 noiembrie, te bucuri de reduceri de până la 50% la vacanțele verii 2020, rezervi și intri în cursa pentru o vacanță gratis în frumoasa Grecia. Alături de miile de oferte, am lansat un concurs pe pagina noastră de Facebook, care să-ți trezească un pic spiritul competitiv în goana după cele mai bune oferte. Așa că alege-ți vacanța cu cel mai bun discount și rezervă. Fiind online, ofertele sunt dinamice și pot fi rezervate de la un minut la altul. ce ți-am pregătit?

Vacanțe în doi, cu 1200 lei

Îți facem un rezumat, așa, pe scurt. Avem oferte de vacanțe pentru toate buzunarele, fie că plătești cu vouchere de vacanță, cu cardul sau cash în agenție. Dacă îți dorești un sejur de vară pe litoral în România, prețurile pornesc de la 1200 lei, doi adulți, cu mic dejun inclus. Sunt multe astfel de oferte, dedicate celor cu bugete mici și medii. Iar în funcție hotelul ales, primești gratis o plimbare cu gondola venețiană din Portul Tomis Constanța. Așa, ca un plus că îți petreci sejurul pe al nostru litoral.

Dacă preferi vacanțele în străinătate, îți prezentăm vârful preferințelor. O vacanță în Grecia, cu transport individual și mic dejun, pornește de la 500 de euro, iar un sejur în Turcia, cu transport avion inclus și regim All Inclusive, pornește de la 950 de euro, pentru doi adulți. Bineînțeles, prețurile diferă în funcțiile de facilitățile dorite, de tipul de transport și de numărul de persoane.

În perioada de reduceri Black Friday, și vacanțele în Bulgaria sunt chilipiruri. Găsești online sejururi de 7 nopți, cu All Inclusive, de la 400 euro, pentru doi adulți. În unele cazuri, și cu transport autocar inclus. Iar asta verificând disponibilitățile din plină vară. Trebuie doar să analizezi ofertele și să rezervi în perioada de campanie. Ai prețuri bune și, totodată, intri în cursa pentru vacanța gratis în Grecia. Nu uita de ea 😊

   
posteaza comentariu
Posteaza
comentarii