Oferte cazare Barsana, Maramures Romania iarna 2023
(8 oferte, 319.7LEI - 518LEI)
Hotel Pensiunea Valea Branzei , Barsana

Hotel Pensiunea Valea Branzei   

Barsana, Maramures, Romania

 • Hotel aproape de partia de ski  
 • Fara transport
Pensiunea Agroturistica Baias Barsana, Barsana

Pensiunea Agroturistica Baias Barsana

Barsana, Maramures, Romania

 • Hotel cu parcare proprie  
 • Fara transport
Circuit 4 Zile Maramures - Traditie Si Cultura, Barsana

Circuit 4 Zile Maramures - Traditie Si Cultura

Barsana, Maramures, Romania

  • Autocar (28.04 - 01.10.2023)
   Date de plecare: 17.06, 24.07, 01.08, 12.08, 27.08, 14.09, 28.09
  Pensiunea Fratii Pasca, Barsana

  Pensiunea Fratii Pasca

  Barsana, Maramures, Romania

  • Hotel cu Pensiune completa  
  • Fara transport

  Despre BarsanaPrezentare si poze Barsana

  Barsana

  Bârsana este una din cele mai mari comune din Maramureş şi unul din cele mai importante sate de pe Valea Izei.
  Termenul „bârsan” denumeşte un cioban care îşi ţine oile cu lână bogată şi lungă, cuvântul devenind un prenume în timpurile medievale. Satul Bârsana a fost în proprietatea cneazului Stanislau, fiul lui Stan Bârsan, atestat în documente între 1326 şi 1346.

  Oferte Barsana

  Barsana, Maramures, Romania reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

  Partiile de ski din Barsana sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Barsana pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Barsana sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

  Conditiile de zapada sunt excelente in Barsana oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

  Echipamentul de instalatii pe cablu din Barsana garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Barsana va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

  Oferte cazare Barsana, Maramures, Romania iarna 2023 - 2024 - Alege din 3 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

  Intrebari frecvente despre Barsana

  Care sunt hotelurile ce accepta tickete de vacanta din Barsana?

  Pentru toate hotelurile afisate in site acceptam plata cu tickete de vacanta sau card de tickete de vacanta. Mai multe detalii gasiti aici

  Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Barsana?

  Hotel PENSIUNEA VALEA BRANZEI , Pensiunea Fratii Pasca, CIRCUIT 4 ZILE MARAMURES - TRADITIE SI CULTURA, Pensiunea Agroturistica Baias Barsana sunt cele mai populare hoteluri din Barsana

  Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Barsana?

  Hotel PENSIUNEA VALEA BRANZEI , Pensiunea Agroturistica Baias Barsana sunt cele mai apreciate hoteluri din Barsana ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Barsana.

  Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Barsana?

  Hotel PENSIUNEA VALEA BRANZEI sunt cele mai apreciate hoteluri din Barsana cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Barsana.

  Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Barsana?

  Hotel PENSIUNEA VALEA BRANZEI , Pensiunea Agroturistica Baias Barsana sunt hoteluri din Barsana ce au acces gratuit la internet

  Care sunt hotelurile aproape de partiile de ski din Barsana?

  Hotel PENSIUNEA VALEA BRANZEI sunt hoteluri printre cele mai apreciate hoteluri aproape de partia de ski din Barsana. Mai multe hoteluri aproape de partiile de ski din Barsana.