Autocar Hunedoara, Transilvania Romania 2021
Filtre: Transport: autocar× (2 oferte, 192.1LEI - 262.5LEI)

Afiseaza harta
Circuit Hunedoara Si Comorile Banatului, Hunedoara

Circuit Hunedoara Si Comorile Banatului

Hunedoara, Transilvania, Romania

  • Autocar (27.11 - 02.12.2020)
   Date de plecare: 27.11
  Nordul Olteniei 3 Zile Autocar Jud. Hunedoara, Hunedoara

  Nordul Olteniei 3 Zile Autocar Jud. Hunedoara

  Hunedoara, Transilvania, Romania

   • Autocar (29.11 - 01.12.2020)
    Date de plecare: 29.11

   Despre HunedoaraPrezentare si poze Hunedoara

   Hunedoara

   Situat in partea centrala a judetului cu acelasi nume, pe valea Cernei, municipiul Hunedoara se afla la 19 km de Deva. In teritoriul sau administrativ sunt cuprinse localitatea Racastie si satele apartinatoare Zlasti, Bos, Gros, Hasdat si Pestisu Mare.

   Este strabatut de drumul judetean DJ 687 Santuhalm - Hunedoara, drum judetean care face legatura cu drumul european E 7, precum si de drumuri judetene care fac legatura intre Hunedoara si Calan, respectiv Hunedoara si Hateg.

   Relieful este reprezentat prin dealuri si glacisuri piemontane, cu altitudini de 300 400 m, la care se adauga Valea Cernei cu lunci largi si trasee bine exprimate.

   Sejururi Autocar Hunedoara

   Aceasta modalitate de transport cu autocarul in Hunedoara, Transilvania, Romania reprezinta alegerea turistilor in functie de mai multe puncte de vedere: mai comod decat cu trenul, mai economic decat cu avionul, turistii nu dispun de masina personala, pentru soferii care nu au rezistenta la trafic sau sa conduca pe distante lungi.

   Exista foarte multe optiuni de pachete turistice care se pot combina cu transport autocar pentru Hunedoara. Puteti rezerva hotelul preferat din Hunedoara cu tipul de masa dorit si ulterior transport cu autocarul separat, sau pachet complet cu transport autocar inclus. La achizitionarea pachetelor turistice pentru destinatia Hunedoara care includ transportul cu autocarul, turistii primesc anumite beneficii: asistenta turistica, personal calificat si ghizi in autocar care va informeaza despre farmecul locurilor de pe traseu.

   Calatoria cu autocarul catre Hunedoara constituie o serie de avantaje pentru turistii care doresc un mijloc de transport mai ieftin decat cu avionul: pot fi organizate plecari din mai multe orase din tara, spre deosebire de avion care opereaza doar din orasele cu aeroport, ajunge direct la destinatie, opririle sunt adaptate la nevoile turistilor, confort satisfacator, se pot face stationari pentru a vizita obiective turistice, la magazine de suveniruri, shopping.

   Pentru a petrece o vacanta in Hunedoara, transportul cu autocarul reprezinta cea mai buna solutie, pentru turistii care doresc sa achizitioneze un pachet cu tarife atractive, sa mearga in grup cu familia, prietenii, colegii, cu unele avantaje fata de masina personala.

   Sejururi si pachete cu autocarul Hunedoara (Transilvania, Romania) 2021 cu plecari din Bucuresti, Sibiu, Ploiesti, Galati, Braila, Buzau, Pitesti, Focsani, Valcea, Sebes la cele mai mici preturi. Peste 2 oferte cu Demipensiune si Pensiune completa,. Rezerva acum online!

   Recomandari turistice pentru Hunedoara

   Principalul obiectiv turistic il reprezinta Castelul Corvinilor, cetate medievala din secolul XIV, exemplu singular de resedinta nobiliara fortificata din Transilvania. Aflat in patrimoniul Primariei municipiului Hunedoara sub titulatura de Muzeul Castelul Corvinilor, acesta este situat in extremitatea sud-vestica a orasului, la 500 m de Piata Libertatii din centrul vechi, la intersectia strazilor Cernei si Voinii.

   Lacul Cincis se afla la o distanta de 8 km de Hunedoara, intinzandu-se pe o suprafata de 867 hm, intr-un loc de o frumusete rara care reuseste sa atraga un numar mare de turisti.

   Manastirea Prislop se afla la 20 km de Hunedoara, in drumul spre Hateg, la poalele Muntilor Parang. Aceasta asezare monahala este considerata una dintre cele mai vechi si renumite manastiri de pe teritoriul Transilvaniei.

   Biserica Reformata de astazi a fost construita in anul 1644, de Bethlen Peter si sotia acestuia, proprietarii feudali ai castelului din Hunedoara. Este o biserica tip sala. Absida altarului se gaseste in prelungirea navei, avand numar impar de laturi.Turnul-clopotnita este amplasat deasupra intrarii, situate pe latura de vest si este de factura baroca. Orga bisericii dateaza din 1882.

   Biserica ortodoxa Sf. Gheorghe din Streisângeorgiu. Zidurile ei au fost ridicate între anii 1140-1150 pe locul unei mai vechi biserici din lemn. Construita în stil romanic, în interior zidurile sunt acoperite cu mai multe straturi de fresca, cea mai veche fiind datata la 1313 si semnata „Teofil Zograf”. Aceasta fresca este una din cele mai vechi din România, iar pictorul hunedorean Teofil, este cel dintâi pictor român din istoria picturii românesti.

   La cca. 10 Km. de Hunedoara se înalta stravechiul turn al bisericii ortodoxe din Strei, biserica ce dateaza de la sfârsitul secolului al 13-lea. Si aici peretii interiori sunt acoperiti cu picturi, cea mai veche fiind datata la mijlocul secolului al 14-lea.

   Biserica din Densus este un monument unic în arhitectura medievala româneasca, fiind construita probabil în cursul secolului al 13-lea .

   Biserica ortodoxa din Ostrov, construita în secolul 14, adaposteste o fresca de la 1365.

   Furnalul Govajdia este cel de-al doilea cuptor industrial din lume, in inaltime, folosit pentru extragerea fierului si construit in anul 1806, poate fi vizitat de catre turisti si in zilele noastre.

   La 5 Km. de Hunedoara, la Almasu Mic,se afla una din cele mai vechi biserici din lemn din România, monument istoric construit în anul 1623. )

   Rezervatia naturala Padurea Chizid care se intinde pe o suprafata de 50 ha.

   Zona reprezinta o cale de acces spre cetatile dacice din Muntii Orastiei (cetatile Blidaru si Costesti), spre depresiunea Hategului (Ulpia Traiana Sarmizegetusa) si spre Geoagiu Bai, statiune recunoscuta national pentru apele termale si minerale. In partea sudica a Muntilor Metaliferi exista izvoare de ape minerale la Trestia, Hartagani, Paulis, Boholt, Geoagiu, Bozes, Bacaia, Banpotoc, Chimindia, Rapolt, Carpinis, Rapoltel etc.

   Intrebari frecvente despre Hunedoara

   Care sunt hotelurile ce accepta tickete de vacanta din Hunedoara?

   Pentru toate hotelurile afisate in site acceptam plata cu tickete de vacanta sau card de tickete de vacanta. Mai multe detalii gasiti aici

   Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Hunedoara?

   Circuit Hunedoara Si Comorile Banatului, Nordul Olteniei 3 Zile Autocar Jud. Hunedoara sunt cele mai populare hoteluri din Hunedoara