Autocar Transilvania Romania 2018
Filtre: Transport: autocar× (4 oferte, 70LEI - 41LEI)

Afiseaza harta
Hunedoara Si Nordul Olteniei 3 Zile Autocar 2018 Hunedoara, Hunedoara

Hunedoara Si Nordul Olteniei 3 Zile Autocar 2018 Hunedoara

Hunedoara, Transilvania, Romania

  • Autocar (01.06 - 21.10.2018)
   Date de plecare: 13.07, 31.08, 19.10

    Ultima rezervare: 26.04.2018

  Agape, Cluj Napoca

  Agape

  Cluj Napoca, Transilvania, Romania

   • Autocar (27.08 - 12.10.2018)
   • Avion
   • Fara transport
   Academia Sambata 3, Fagaras

   Academia Sambata 3

   Fagaras, Transilvania, Romania

    • Autocar (25.06 - 28.09.2018)
    Pensiunea Vila Veche, Hateg

    Pensiunea Vila Veche

    Hateg, Transilvania, Romania

     • Autocar (27.08 - 05.10.2018)

     Despre Transilvania

     Transilvania

     Municipiul Cluj-Napoca este situat în zona centrală a Transilvaniei, având o suprafață de 179,5 km². Situat în zona de legătură dintre Munții Apuseni, Podișul Someșan și Câmpia Transilvaniei, orașul este plasat la intersecția paralelei 46° 46’ N cu meridianul 23° 36’ E. Se întinde pe văile râurilor Someșul Mic și Nadăș și, prin anumite prelungiri, pe văile secundare ale Popeștiului, Chintăului, Borhanciului și Popii.

     Sejururi Autocar Transilvania

     Aceasta modalitate de transport cu autocarul in Transilvania, Romania reprezinta alegerea turistilor in functie de mai multe puncte de vedere: mai comod decat cu trenul, mai economic decat cu avionul, turistii nu dispun de masina personala, pentru soferii care nu au rezistenta la trafic sau sa conduca pe distante lungi.

     Exista foarte multe optiuni de pachete turistice care se pot combina cu transport autocar pentru Transilvania. Puteti rezerva hotelul preferat din Transilvania cu tipul de masa dorit si ulterior transport cu autocarul separat, sau pachet complet cu transport autocar inclus. La achizitionarea pachetelor turistice pentru destinatia Transilvania care includ transportul cu autocarul, turistii primesc anumite beneficii: asistenta turistica, personal calificat si ghizi in autocar care va informeaza despre farmecul locurilor de pe traseu.

     Calatoria cu autocarul catre Transilvania constituie o serie de avantaje pentru turistii care doresc un mijloc de transport mai ieftin decat cu avionul: pot fi organizate plecari din mai multe orase din tara, spre deosebire de avion care opereaza doar din orasele cu aeroport, ajunge direct la destinatie, opririle sunt adaptate la nevoile turistilor, confort satisfacator, se pot face stationari pentru a vizita obiective turistice, la magazine de suveniruri, shopping.

     Pentru a petrece o vacanta in Transilvania, transportul cu autocarul reprezinta cea mai buna solutie, pentru turistii care doresc sa achizitioneze un pachet cu tarife atractive, sa mearga in grup cu familia, prietenii, colegii, cu unele avantaje fata de masina personala.

     Sejururi si pachete cu autocarul Balneo Transilvania Romania 2018 cu plecari din Bucuresti, Ploiesti, Brasov la cele mai mici preturi. Peste 4 oferte cu Demipensiune si Pensiune completa,. Rezerva acum online!

       Cititi articolele despre Transilvania, Romania de pe Blog-ul directbooking.ro

     Destinatii populare de schi in Romania

     06.11.2017 Romania

     Unde mergem la schi în România? Țara noastră se mândrește cu 28 de stațiuni de schi, iar unele dintre cele mai populare se află în Transilvania și sunt Poiana Brașov, Sinaia, Predeal și Păltiniș.