Oferte cazare Remeti, Muntii Apuseni Romania 2021
(3 oferte, 50LEI - 500LEI)
Pensiunea Apuseni Wild, Remeti

Pensiunea Apuseni Wild

Remeti, Muntii Apuseni, Romania

 • Hotel cu piscina exterioara  
 • Fara transport
Pensiunea Casiana, Remeti

Pensiunea Casiana

Remeti, Muntii Apuseni, Romania

  • Fara transport

  Despre RemetiPrezentare si poze Remeti

  Remeti

  Satul Remeti apartine de comuna Bulz si este format la rândul lui din mai multe catune: Vacaresti, Matesti, Costesti, Scaioase, Fruntinesti, Boncesti, Popesti, Netede, Corni, Izvor, Mitresti, Lunca, Remeti, Daica si Poiana.

  Cea mai mare parte a reliefului este ocupată de munţii Pădurea Craiului. Aceştia se prezintă ca o uriaşă platformă, fragmentată de culmi şi masive izolate separate de văi adânci şi platouri carstice. Această platformă este înclinată de la est (unde se înregistrează altitudinile maxime-puţin peste 1000 m- Vf Hodrâncuşa) spre vest cu altitudini ce scad treptat de la 600-800 m în zona centrală la 350-400 m în nord-vest.

  Recomandari turistice pentru Remeti

  Timpul liber poate fi petrecut la toate cele patru lacuri artificiale existente in zona, sub diferite activitati (pescuit, plaja, Baie, plimbari cu barca, etc ); pe malurile celor aproximatv 20 de rauri sau vizitand stanile de oi si cirezile de vaci de pe munte cu toate obiceiurile bine conservate inca.

  Intrebari frecvente despre Remeti

  Care sunt hotelurile ce accepta tickete de vacanta din Remeti?

  Pentru toate hotelurile afisate in site acceptam plata cu tickete de vacanta sau card de tickete de vacanta. Mai multe detalii gasiti aici

  Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Remeti?

  Hotel Pensiuena APSENI WILD, Pensiunea Apuseni Wild, Pensiunea Casiana sunt cele mai populare hoteluri din Remeti

  Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Remeti?

  Pensiunea Casiana sunt cele mai apreciate hoteluri din Remeti ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Remeti.