Oferte cazare Vartop, Muntii Apuseni Romania iarna 2023
(34 oferte, 266LEI - 357LEI)

Afiseaza harta
Pensiunea Piatra Graitoare, Vartop

Pensiunea Piatra Graitoare

   Scor 10 din 1 comentarii

Vartop, Muntii Apuseni, Romania

  • Fara transport
  Mountain Sanctuary, Vartop

  Mountain Sanctuary

  Vartop, Muntii Apuseni, Romania

  • Hotel cu parcare proprie  
  • Fara transport
  Panoramic, Vartop

  Panoramic

  Vartop, Muntii Apuseni, Romania

   • Fara transport
   Lapociu, Vartop

   Lapociu

   Vartop, Muntii Apuseni, Romania

    • Fara transport
    Pension Cabana Art, Vartop

    Pension Cabana Art

    Vartop, Muntii Apuseni, Romania

     • Fara transport
     Cabana Ada 2, Vartop

     Cabana Ada 2

     Vartop, Muntii Apuseni, Romania

      • Fara transport
      Casa De Vacanta Andre, Vartop

      Casa De Vacanta Andre

      Vartop, Muntii Apuseni, Romania

       • Fara transport
       Hostel La Gruber, Vartop

       Hostel La Gruber

       Vartop, Muntii Apuseni, Romania

        • Fara transport

        Despre VartopPrezentare si poze Vartop

        Vartop

        Staţiunea Vârtop este cea mai cunoscută zonă turistică montană cu partii de schi din munții Apuseni, atragand tot mai mulți turiști nu doar prin prezența pârtiilor de ski amenajate, ci și prin diversitatea punctelor de atracție din zonă. Situată la granița a doua județe, Bihor și Alba, la Staţiunea Vartop se poate ajunge din mai multe direcții și anume dinspre Oradea 116 km, Turda 119 KM, Deva 120 km.

        Oferte Vartop

        Vartop, Muntii Apuseni, Romania reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

        Partiile de ski din Vartop sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Vartop pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Vartop sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

        Conditiile de zapada sunt excelente in Vartop oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

        Echipamentul de instalatii pe cablu din Vartop garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Vartop va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

        Oferte cazare Vartop, Muntii Apuseni, Romania iarna 2023 - 2024 - Alege din 17 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

        Recomandari turistice pentru Vartop

        Staţiunea Vârtop este cea mai cunoscută zonă turistică montană cu partii de schi din munții Apuseni, atragand tot mai mulți turiști nu doar prin prezența pârtiilor de ski amenajate, ci și prin diversitatea punctelor de atracție din zonă. Situată la granița a doua județe, Bihor și Alba, la Staţiunea
        Turiştii au la dispoziţie trei pârtii. Cea de la Vârtop 1 are o lungime de 1.000 de metri, beneficiind de nocturna, tunuri de zapada si cu o dificultate medie, cea de la Vârtop 2, de asemenea cu grad de dificultate mediu, măsoară 430 de metri, în timp ce pârtia de la Piatra Grătoare măsoară 1.600 de metri, cu trei variante de coborare ce va fi deservita de un telescaun modern cu 4 locuri cu o lungime de 1.095 metri si cu o capacitate de 1400 persoane pe ora; telescaunul este debraiabil - scaunele merg cu o viteza mult mai mica in statii pentru a facilita urcarea turistilor pe scaune; viteza telescaunului fiind de 5 metri/secunda iar in statii de 0.5 metri pe secunda.
        Cascada Vârciorog este o spectaculoasa cadere de apa de peste 15 metri inaltime situata intr-o padure de conifere la poalele Varfului Piatra Graitoare. Aceasta se gaseste in Arieseni, in apropierea satului Vamvucesti - la 5 kilometri distanta de centrul comunei. Cascada si zona tampon din jurul ei constituie o rezervatie peisagistica protejata de lege.
        Groapa Ruginoasă, Canionul Valea Seacă face parte din Parcul Natural Apuseni și reprezintă o vale cu versanți abrupți, formată prin eroziune de șuvoaie (ravinare) ceea ce a determinat apariția stratelor de cuarțite (de culoare roșu-violaceu), conferind zonei (din punct de vedere peisagistic) un aspect aparte, fiind o rezervație naturală cu o suprafață de 20,40 hectare si a fost declarată arie protejată și se suprapune ariei de protecție specială avifaunistică - Munții Apuseni - Vlădeasa.
        Accesul in zonă se poate face dinspre orașul Oradea spre orașul Beiuș , distanta de aproximativ 50 km, sau dinspre orașul Alba Iulia.

        Intrebari frecvente despre Vartop

        Care sunt hotelurile ce accepta tickete de vacanta din Vartop?

        Pentru toate hotelurile afisate in site acceptam plata cu tickete de vacanta sau card de tickete de vacanta. Mai multe detalii gasiti aici

        Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Vartop?

        Pensiunea Piatra Graitoare, MOUNTAIN SANCTUARY, PENSION CABANA ART, LAPOCIU, CASA PETRI ROSIA MONTANA sunt cele mai populare hoteluri din Vartop

        Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Vartop?

        Pensiunea Piatra Graitoare sunt cele mai apreciate hoteluri din Vartop ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Vartop.

        Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Vartop?

        Pensiunea Piatra Graitoare, MOUNTAIN SANCTUARY sunt cele mai apreciate hoteluri din Vartop ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Vartop.

        Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Vartop?

        Pensiunea Piatra Graitoare sunt hoteluri din Vartop ce au acces gratuit la internet