Oferte cazare Stana De Vale, Muntii Apuseni Romania iarna 2023
(12 oferte, 350LEI - 1138.6LEI)

Afiseaza harta
Hotel Iadolina, Stana De Vale

Hotel Iadolina  

   Scor 7.9 din 5 comentarii

Stana De Vale, Muntii Apuseni, Romania

 • Hotel aproape de partia de ski  
 • Fara transport
Vilele Izvorul Minunilor, Stana De Vale

Vilele Izvorul Minunilor  

Stana De Vale, Muntii Apuseni, Romania

 • Hotel aproape de partia de ski  
 • Fara transport
Vila Liliacul, Stana De Vale

Vila Liliacul

Stana De Vale, Muntii Apuseni, Romania

 • Hotel cu parcare proprie  
 • Fara transport
Pensiunea Carpathia, Stana De Vale

Pensiunea Carpathia

   Scor 9.9 din 1 comentarii

Stana De Vale, Muntii Apuseni, Romania

 • Hotel cu piscina exterioara  
 • Fara transport
Hotel Vila Izvorul Minunilor, Stana De Vale

Hotel Vila Izvorul Minunilor

Stana De Vale, Muntii Apuseni, Romania

  • Fara transport
  Hotel Vile Izvorul Minunilor, Stana De Vale

  Hotel Vile Izvorul Minunilor

  Stana De Vale, Muntii Apuseni, Romania

   • Fara transport

   Despre Stana De ValePrezentare si poze Stana De Vale

   Stana De Vale

   Amplasata la o altitudine de 1.100 m, pe Valea Iadului, Stana de Vale este una dintre cele mai cautate statiuni de odihna din tara. Accesul se face pe drumul Deva-Oradea care se ramifica din Beius spre Stana de Vale (~25km) trecind prin localitatea Budureasa.

   Avand un aer puternic ionizat este un mediu ideal pentru petrecerea unei vacante in mijlocul naturii, avand o serie de atractii turistice, peisaje si trasee montane deosebite.

   Statiunea este recomandata pentru toate varstele si se pot face tratamente impotriva dereglarilor respiratorii, suprasolicitarilor fizice si intelectuale, organismului slabit, anemiilor, rahitismului si dereglarilor de crestere la copii.

   Oferte Stana De Vale

   Stana De Vale, Muntii Apuseni, Romania reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

   Partiile de ski din Stana De Vale sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Stana De Vale pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Stana De Vale sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

   Conditiile de zapada sunt excelente in Stana De Vale oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

   Echipamentul de instalatii pe cablu din Stana De Vale garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Stana De Vale va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

   Oferte cazare Stana De Vale, Muntii Apuseni, Romania iarna 2023 - 2024 - Alege din 6 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

   Intrebari frecvente despre Stana De Vale

   Care sunt hotelurile ce accepta tickete de vacanta din Stana De Vale?

   Pentru toate hotelurile afisate in site acceptam plata cu tickete de vacanta sau card de tickete de vacanta. Mai multe detalii gasiti aici

   Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Stana De Vale?

   Hotel Iadolina, Vilele Izvorul Minunilor, Vila Liliacul, Hotel VILE IZVORUL MINUNILOR, Hotel Vila Izvorul Minunilor sunt cele mai populare hoteluri din Stana De Vale

   Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Stana De Vale?

   Hotel Iadolina, Vilele Izvorul Minunilor, Vila Liliacul, Hotel VILE IZVORUL MINUNILOR, Hotel Vila Izvorul Minunilor sunt cele mai apreciate hoteluri din Stana De Vale ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Stana De Vale.

   Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Stana De Vale?

   Vila Liliacul sunt cele mai apreciate hoteluri din Stana De Vale ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Stana De Vale.

   Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Stana De Vale?

   Pensiunea Carpathia sunt hoteluri din Stana De Vale ce au acces gratuit la internet

   Care sunt hotelurile aproape de partiile de ski din Stana De Vale?

   Hotel Iadolina, Vilele Izvorul Minunilor sunt hoteluri printre cele mai apreciate hoteluri aproape de partia de ski din Stana De Vale. Mai multe hoteluri aproape de partiile de ski din Stana De Vale.